Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2011, 22:08

Umjesto sto je ovaj covjek ovo sebi uradio ovo su trebali svi delegati iz saveza sami sebi da urade vec odavno....

http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 mar 2011, 22:17

LAW je napisao/la:HOCEMO IMENA I PREZIMENA ko je za ko protiv DA GA PLJUNEM KAD PRODEM PORED NJEGA
nazalost svi koji nose srpska i hrvatska imena :roll:

Politika je odlucila stvari , doslo je do prebrojavanja krvnih zrnaca , ovo je na visem nivou doneseno.

Iako je ovo sportski forum moram reci :

Dodik hoce autonomiju , a Covic prijvremene izbore da ponovo dobije vlast. Sve je zbog moci i para.
Kako se dolazi do moci i para: ZAVADI PA VLADAJ, to je jedini cilj da se narodi u BiH ponovo zamrze , pa se nebiraju sredstva , lome se kola i na fudbalu jer je on najmasovniji i popularniji sport. :cry: :cry: :cry:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 mar 2011, 22:23

On meni hvala Bogu nije tetak, nego ga znam preko njega. Yebem ja njemu i svim ostalim skutorima i cetnicima u savezu i sire mater seljacku. Nemam ja sta pretpostavljat nego je UEFA tako rekla i tako ce bit.
Volim ja Cartmo kad si ti pesimista,bio si pesimista pred utakmicu sa Rumunijom i u taktiku Papeta pa si se na kraju elegantno "izvinuo".

Mozda hoces ovim da smanjis euforiju koju smo vec napravili ovim mogucim "novonastalim" savezom?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 22:26

Megamon je napisao/la:
On meni hvala Bogu nije tetak, nego ga znam preko njega. Yebem ja njemu i svim ostalim skutorima i cetnicima u savezu i sire mater seljacku. Nemam ja sta pretpostavljat nego je UEFA tako rekla i tako ce bit.
Volim ja Cartmo kad si ti pesimista,bio si pesimista pred utakmicu sa Rumunijom i u taktiku Papeta pa si se na kraju elegantno "izvinuo".

Mozda hoces ovim da smanjis euforiju koju smo vec napravili ovim mogucim "novonastalim" savezom?
Kojim ba mogucim savezom? Sto Sinan Sinanovic i SC najavljuju? Bas cu vise njima vjerovat nego UEFA-i ljudima koji se spominju da ce bit u tom savezu. Taj savez ce uz to bit bez ikakvog legitimiteta u vecini drzave. Bas da vidim kako ce to izvest. Mene boli neka stvar ko tu sjedi, samo da repka igra. Klubovi neka gore sto se mene tice. Oni su svakako najveci krivci za ovo.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 mar 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 mar 2011, 22:32

Cartman je napisao/la:
Megamon je napisao/la:

Kojim ba mogucim savezom? Sto Sinan Sinanovic i SC najavljuju? Bas cu vise njima vjerovat nego UEFA-i ljudima koji se spominju da ce bit u tom savezu. Taj savez ce uz to bit bez ikakvog legitmiteta u vecini drzave. Bas da vidim kako ce to izvest. Mene boli neka stvar ko tu sjedi, samo da repka igra. Klubovi neka gore sto se mene tice. Oni su svakako najveci krivci za ovo.
Nemam snage sad da objašnjavam koliko je ovo loše i pogrešno mišljenje. Mislim da ću sutra-prekosutra početi pisati kolumnu, gdje ću se dotaći i ovog pitanja.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 29 mar 2011, 22:34

demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju :mrgreen:
Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 mar 2011, 22:36

PIRKE33 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju :mrgreen:
Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...
A i Salihovic se vraca :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 29 mar 2011, 22:37

Bosnier je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
A i Salihovic se vraca :)
Uh dugo ga nije bilo....et vidis haman ga zaboravio.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 22:37

Papac je uvijek bio prosjek prosjeka. Ali mogao bi i takav bit u nasoj prvoj postavi kao centar-half. A jest brate i to velika nagrada sto cemo Papca dobit. Sta ce nam? Da igra prijateljske protiv Sjevernog Kipra i Kosova?

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 mar 2011, 22:37

PIRKE33 je napisao/la:
Moze na stopera,kako god,miljama je ispred Mravca... :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2011, 22:37

Nadam se da slijedi preporod BIH fudbala, znaci ovi sadasnji foteljasi idu pa-pa, a dolaze novi ljudi i korako po korak stvari ce krenuti na bolje.

Siguran sam da nam nece suspendovati reprezenaciju i timove, ali me ne bi cudilo da ovi sadasnji idioti upute zalbu kad ih smjene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 29 mar 2011, 22:38

Netreba nam vise Papac!
shandrlike-tandrlike

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 29 mar 2011, 22:39

Cartman je napisao/la:Papac je uvijek bio prosjek prosjeka. Ali mogao bi i takav bit u nasoj prvoj postavi kao centar-half. A jest brate i to velika nagrada sto cemo Papca dobit. Sta ce nam? Da igra prijateljske protiv Sjevernog Kipra i Kosova?
Dobar je Papac, al bio.......nasa reprezentacija je u usponu, tako da nam ne trebaju igraci koji su u padu...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 mar 2011, 22:39

to je to, jedini covjek koji nije odustao od svojih motiva Sasa Papac, e sad da ga vidimo hocel se odazvati kad su gamad otisla...ja vjerujem u Fifu i Uefa da imaju neko rjesenje kojim nece ispastat reoka, klubovi i igraci
15.10 - 15.06 ...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 mar 2011, 22:40

Treba Papca samo testirat...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2011, 22:40

Gdje da se Papac vrati :?:
Pa izolirace nas totalno UEFA i FIFA, nema nama vise igrati utakmica :roll:
Ovo je tek pocetak sranya.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 29 mar 2011, 22:41

Sta ce nam Papac sada kada Rangersi nece da potpisu ugovor sa njim kada mu je pedala, daj BIH da me malo progura... Mars!

Gledam razne emsije i izjave niko nij optimista u vezi ljudi koji ce poslije doci... tesko nama! :(
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 29 mar 2011, 22:42

Čuj ne treba Papac, standardni igrač Rangersa. Jok eto treba Mravac da igra. Momak pojma nema i nije kalibar za reprezentacije. Papac bi bio ko kec na desetku. U obrani BiH škripi.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 mar 2011, 22:43

kad je pape optimistasto nebi bili mi ba.... halo znate li vi stasmo mi postigli ovim danas??? novi savez(nase legende koje iskreno vole ovu zemlju), regularno takmicenje sponzore, nakolnost uefe i fife, zakon o sportu privvatiztacije klubova idt.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 22:44

Rule_hz je napisao/la:kad je pape optimistasto nebi bili mi ba.... halo znate li vi stasmo mi postigli ovim danas??? novi savez(nase legende koje iskreno vole ovu zemlju), regularno takmicenje sponzore, nakolnost uefe i fife, zakon o sportu privvatiztacije klubova idt.....
Postigli smo to sto cemo u buducnosti igrat protiv Sjevernog Kipra. Bice ogroman broj sponzora, nema sta. Yebli vas fanaticosi i njihove teorije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], lol89 i 18 gostiju.