Pa napisao sam lave da bi vise izginuo Garza za repku,nego Nurkic kojem moras lizat cmar da bi igrao na "svom nivou",jer ako mu kazes sto mu ne godi,on se odma ljuti

Mene cudi kako Berba nije svog mezimca Jakupovica progurao na Kipar.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pa napisao sam lave da bi vise izginuo Garza za repku,nego Nurkic kojem moras lizat cmar da bi igrao na "svom nivou",jer ako mu kazes sto mu ne godi,on se odma ljuti
Imam osjecaj da bi Aziz poveo Robersona taman da je mogao Embiida naturalizovat.harry_90 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:02Pa napisao sam lave da bi vise izginuo Garza za repku,nego Nurkic kojem moras lizat cmar da bi igrao na "svom nivou",jer ako mu kazes sto mu ne godi,on se odma ljuti![]()
Pa mozda zato sto ni Embiid ne bi bio od neke koristi ako nemas iole kvalitetnog playa?
Nikad on meni ne bi dobio više poziv nakon one blasfemije prošlo ljeto, nikad! Uradio goru stvar nego Đedović, a Đedović se trostruko više pljuje ovdje.Ghuraba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:16Ovom zadnjem puna usta Bosne.![]()
https://www.facebook.com/share/r/175qS2caAg/
Ja sam nacuo da je Aziz rekao da Roberson nije spreman za veliku minutazu i da ce Arsla svakako igrati. Tako da je potez postao jos genijalniji.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:23Pa mozda zato sto ni Embiid ne bi bio od neke koristi ako nemas iole kvalitetnog playa?
Jos na to sve, nemas ni Musu, tako da bi Arslanagic morao igrati bar 15 minuta po utakmici...
Pa bilo bi 20 minuta za Garzu kako god, ali hajde. Tanki smo na bekovimaTripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:26Zato bi Garza igrao ogromne minute pored Nurkića, Kamenjaša, Alibegovića, Halilovića i Penave. To je ta logika.
Pa trebao bi i Roberson biti na 15-20 minuta do posljednjih kola u grupi aBd, a 10 minuta Robersona je potrebnije ovakvom rosteru nego 30 Garzinih.alemsa je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:34Pa bilo bi 20 minuta za Garzu kako god, ali hajde. Tanki smo na bekovimaTripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:26Zato bi Garza igrao ogromne minute pored Nurkića, Kamenjaša, Alibegovića, Halilovića i Penave. To je ta logika.
To ti je nesto ko NBA draft. Uvijek biras boljeg igraca prije nego deficitarnu poziciju u ekipi.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:23Pa mozda zato sto ni Embiid ne bi bio od neke koristi ako nemas iole kvalitetnog playa?
Jos na to sve, nemas ni Musu, tako da bi Arslanagic morao igrati bar 15 minuta po utakmici...
Pa sta je slagao, realno Srbija je glavni favorit. I odgovor na pitanje je realan.Ghuraba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:16Ovom zadnjem puna usta Bosne.![]()
https://www.facebook.com/share/r/175qS2caAg/
sve ok,ali je to sve ŠBBKBBharry_90 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 22:02Pa napisao sam lave da bi vise izginuo Garza za repku,nego Nurkic kojem moras lizat cmar da bi igrao na "svom nivou",jer ako mu kazes sto mu ne godi,on se odma ljuti![]()
Ja ti nisam brat ,a vidim da sebi daješ za pravo da jašeš po tuđim objavama,pa bih te lijepo zamolio sa se skineš sa k....Vidim da ti je pojam histerisati prisutan u vokabularu pa se ne bih začudio da ti drmaju kavez od 0-24 a da ti s tim imaš veliki problem.Pametno bi bilo da se kaniš ćorava posla i što bi jedan "eminentni " Youtuber rekao :Ko ti je Boga ti ono najdraži u familji ,ono baš koga najviše voliš ...nemoj se ljutiti ljubi te FackoGhuraba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:25Ovaj brat dodje i redovno se sam sa sobom svadja. Ova utakmica Crnogoraca je klasican primjer da protiv najjacih evropskih reprezentacija nemas puno koristi ni od rotacijskih EC igraca (Slavkovic, Jovanovic; da ne spominjem ABA igrace poput Hadzibegovica, Nikolica, Vuceljica itd), a on ovdje histerise kad neko napise da Hrelja, Arsla i slicni nemaju sta traziti na ovom prvenstvu. Pametno bi ti bilo da ovo gore bude zadnji post koji si napisao s tog racuna, jer je u potpunoj koliziji s tvojim nickom.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kupus army, lumani, ultrasstyle_tz i 29 gostiju.