FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bice gusto, bice 0:2
- FK Sarajevo
- Kontakt:
I 2-2 ce biti dosta heheheh ali nadati se i pobijediMadafaka je napisao/la:Bice gusto, bice 0:2
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Simpatizer
- Kontakt:
Tek sad sam vidio da pored Jandrica nije igrao ni Ljubojevic!
Dobro je da pobjedjujemo u gostima i bez 2 standardna igraca sredine terena.

Dobro je da pobjedjujemo u gostima i bez 2 standardna igraca sredine terena.

- finagradskaraja
- Kontakt:
Nerijeseno ------DOSTA..........A volio bih da vam treba zadnje kolo na AFH-pobjeda.
Da vas pocastimo sa dva tri komada...A kad bi se pitalo za TITULU ?????
E tad bi bila tekma da valja......
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........
finagradskaraja je napisao/la:Nerijeseno ------DOSTA..........A volio bih da vam treba zadnje kolo na AFH-pobjeda.
Bas steta,razocarao si me s tim sto cete nam dati dva-tri komada na kosevu..a ja se nadao ako bude zadnje kolo odlucivalo da li ce prvak biti borac ili siroki da vi u zadnjem kolu tog proljecnog dijela necete biti previse motivisani da igrate za siroki,i da ce biti rezultat sarajevo-borac 0-1....uzdao sam se u ta tri boda sa strane
naravno ako vama ne bude trebalo

steta,znaci moramo ranije titulu obezbijediti....
e tebra,ako ti kazes tako...ja ti vjerujem... mada ne bi bilo lose ni 1-0...al eto, mozda 3-0 da ih malo spustimo na zemlju..oni i njihov skoro... kako li se vec zove...ima leonid ga za zatvori...to je cudo jednoSchlager je napisao/la:Ja jos ove jeseni nisam bio veci optimista uoci jedne utakmice!
Iako izuzetno cijenim Sarajevo,i uz Siroki ga smatram najvecim konkurentom za titulu (to sam pisao i kad su bili predzadnji),mislim da cemo ih u nedjelju satrati jedno 4-0 ili 4-1.....
Nemam neke racionalne argumente,jednostavno neki pozitivan osjecaj da cemo ih razbiti....
Ima da se pogube kad zagrmi " Sa istoka,digla se prasina......"!!

Zadnja izmjena: opusteno, dana/u 24 nov 2009, 15:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Schlager je napisao/la:finagradskaraja je napisao/la:Nerijeseno ------DOSTA..........A volio bih da vam treba zadnje kolo na AFH-pobjeda.
Bas steta,razocarao si me s tim sto cete nam dati dva-tri komada na kosevu..a ja se nadao ako bude zadnje kolo odlucivalo da li ce prvak biti borac ili siroki da vi u zadnjem kolu tog proljecnog dijela necete biti previse motivisani da igrate za siroki,i da ce biti rezultat sarajevo-borac 0-1....uzdao sam se u ta tri boda sa strane
naravno ako vama ne bude trebalo
steta,znaci moramo ranije titulu obezbijediti....

Ја ? $ - " $ ", 1-0 ? 2-1. Не ' $ - " & $, наравно $ не $ у ".
? ''те се, & вас пун $ $(& " ?).

? ''те се, & вас пун $ $(& " ?).
"" ПУТ ""
- Психијатрија
- Kontakt:
АЈ & АЈ ? &...!!!
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
dosadan si sa tim,svaki dan jedno te isto...
ako ti znaci broj postova,ja ti kao moderator mogu dodati 1000 fiktivnih postova pa da imas 1034,ali bez veze je svaki dan pisati istu parolu....nhf
ako ti znaci broj postova,ja ti kao moderator mogu dodati 1000 fiktivnih postova pa da imas 1034,ali bez veze je svaki dan pisati istu parolu....nhf
Spalević daleko od Borca
Nakon što je Darko Spalević dobio otkaz u Olimpiku uz obrazloženje kako ove zime treba da pređe u redove Borca, Ibrahimbegović poručuje da od toga nema ništa.
- Ma kakav Spalević, o tome nema ni govora. Najradije bismo da u dresu Borca vidimo Alena Škoru, prvotimca Sarajeva, jer je to igrač koji svojim kvalittom zaslužuje da nosi crveno-plavi dres - kaže sportski direktor Borca, Muhamed Ibrahimbegović.
Nakon što je Darko Spalević dobio otkaz u Olimpiku uz obrazloženje kako ove zime treba da pređe u redove Borca, Ibrahimbegović poručuje da od toga nema ništa.
- Ma kakav Spalević, o tome nema ni govora. Najradije bismo da u dresu Borca vidimo Alena Škoru, prvotimca Sarajeva, jer je to igrač koji svojim kvalittom zaslužuje da nosi crveno-plavi dres - kaže sportski direktor Borca, Muhamed Ibrahimbegović.
Mislim da je tu ponovo neko umjesao prste.Spalević daleko od Borca
Vidjecemo u nedjelju ima li Skoro stofa da predje u Borac....po onome sto sam vidio na tv,mislim da bi bio dobro pojacanje.
Mislim da ni Spalevic ni Pelak nisu ti igraci o kome se toliko prica i cija imena su na glasu.Schlager je napisao/la:Spalević daleko od Borca
Gracic je pametan covjek i ima neke stvari u malom prstu ko necija cijela uprava, i siguran sam da on tu nije nesto skuzio i vidio da ih nebi ni istjerao.
A uz sve to i svojom igrom nisu uopste zasluzili da se o njima prica prica kao nekim extra igracima, i gdje god da odu siguran sam da ce unijeti nemir u ekipu.
Za Skoru mislim da je frajer davno rekao da u BIH moze samo da igra u Sarajevu pa zbog toga mnogi i nepokusavaju nista oko istog.
opusteno je napisao/la:jel ima neki snimak sa tekme olimpi-racbo?! sinoc nisam bio kuci,nisam gledao sporski pregled
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
HAHAHA.Jel ovaj ozbiljan?Schlager je napisao/la:Spalević daleko od Borca
a loseg snimka,kao da su telefonom snimali...uzas...nista ja nisam vidio...Dragan-BL je napisao/la:opusteno je napisao/la:jel ima neki snimak sa tekme olimpi-racbo?! sinoc nisam bio kuci,nisam gledao sporski pregled
Prije cete dovest C.Ronalda nego Skoru !
Skoro je davno rekao da je Sarajevo jedini klub u PL za koji bi igrao !
Nemoj biti toliko siguran. Pare cuda rade.Prije cete dovest C.Ronalda nego Skoru !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa vise mi para imam neg vi Skoro u Sarajevu neigra sigurno ispod 1300 eura mjesecno znam da je najmanja plata 500 maraka koju dobijaju juniori ili oni sto imaju stipendijski ugovorsubzero81 je napisao/la:Nemoj biti toliko siguran. Pare cuda rade.Prije cete dovest C.Ronalda nego Skoru !
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.