Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Quruza je definitivno pukao 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
eno nani se zali kako mu je fergi unistio karijeru, pa da mu nije fergija nebi je ni imao, i dalje bi igrao za portugalske klubove, ili neki manji klub u spaniji
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
bas sam se nasmijo kad je izjavio da ce zamjeniti ronalda hairfan41 je napisao/la:eno nani se zali kako mu je fergi unistio karijeru, pa da mu nije fergija nebi je ni imao, i dalje bi igrao za portugalske klubove, ili neki manji klub u spaniji
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosna ima jednu manu, najljepsa je na Balkanu......

Bosnier je napisao/la:bas sam se nasmijo kad je izjavio da ce zamjeniti ronalda hairfan41 je napisao/la:eno nani se zali kako mu je fergi unistio karijeru, pa da mu nije fergija nebi je ni imao, i dalje bi igrao za portugalske klubove, ili neki manji klub u spaniji
ma fergi napravi igrace i legende od njig da im sve sto treba, ali kad on hoce moze im sve uzeti odmah, primjera je mnogo od beckhama, pa do keane
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Kako prenose Njemacki mediji Pickonja je izjavio da ce otici u Portugal na utakmicu, i poslje nje u kabini slaviti plasman na SP s saigracima iz repke.
E moj Pickonja samo da ti se ovo ne obije o glavu, pa da ne bude kao Belgijancima, koji su najvljivali sest bodova, a dobili sest komada.
E moj Pickonja samo da ti se ovo ne obije o glavu, pa da ne bude kao Belgijancima, koji su najvljivali sest bodova, a dobili sest komada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ako Bog da .....extra jesladoled je napisao/la:Portugal 0
Bosnia - Herzegovina 2 19´ Ibisevic, 37´Ibisevic
o moj BOZE ako u subotu ne dobijem srcani udar necu nikad..............

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
http://img204.imageshack.us/i/115431153 ... 13976.jpg/
SUSJEDI HRVATI SU JASNO DALI DOZNANJA ZA KOGA CE NAVIJAT
SUSJEDI HRVATI SU JASNO DALI DOZNANJA ZA KOGA CE NAVIJAT
'Ja ne poznam strah niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu. Zato ćemo na Portugal jurnut 200 na sat!'.
Tjednu kolumnu piše: Ćiro Blažević
Već je četvrtak, završile su ove teške pripreme. Za dva sata krećemo čarterom s Krka, oko osam stižemo u Sarajevo, a u petak već oko deset sati palimo za Lisabon. A tamo: 'Kom obojci, kom opanci!'.
U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam je... osjećaj.
Raspoloženje mi je dobro dok ne konsultiram formaciju Portugala, pa onda kažem ovako; Deco igra u Chelseaju, Simao - Atletico Madrid, Thiago - Juventus, Nani u Manchester Unitedu, Miguel u Valenciji, Carvalho u Chelseaju, onda onaj Pepe u Real Madridu...
Pa imaju koncentrat najboljih igrača svijeta, a ja ću ih pobijedit!
Ovu ekipu kad konsultiraš, ne možeš a da te ne obuzme strah, ali ja ne poznam strah, niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu'.
Zato bih ja njih najradije napo od prve minute, iako imam puno respekta prema toj ekipi, oni to zaslužuju, Međutim, imam i ja konja za trku. To će bit jedna bespoštedna borba gde ja nažalost imam dosta igrača sa žutim kartonima pa se već brinem za ovu uzvratnu utakmicu u srijedu. Međutim, neću dozvolit da to utiče na njihovo ponašanje, nitko ne smije ništa kalkulirat, moramo ić dvjesta nasat pa 'kom obojci kom opanci'.
Poručujem svima da se vaš Ćiro nalazi u teškoj situaciji, lakše sam prije ovaj stres podnosio kad sam bio mlađi. Očekivanja su velika, raja čeka pobjedu, a ja bih bio zadovoljan i s 1:0, 2:1 ili 3:2 za Portugal. Jooj, tih 3:2 priželjkujem, to bilo najbolje, jer onda u uzvratu pobijedim 1:0 ili 2:1 i - gotovo.
Vaš trener je za sada zabrinut, ali sutra počinje paljenje. Sutra će bit nabrijavanje svih snaga. Rekli su mi da je koeficijent na našu pobjedu 7,80. Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baš je... mater, to će bit povod za još veći naš motiv.
Vjerujte u nas!
Tjednu kolumnu piše: Ćiro Blažević
Već je četvrtak, završile su ove teške pripreme. Za dva sata krećemo čarterom s Krka, oko osam stižemo u Sarajevo, a u petak već oko deset sati palimo za Lisabon. A tamo: 'Kom obojci, kom opanci!'.
U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam je... osjećaj.
Raspoloženje mi je dobro dok ne konsultiram formaciju Portugala, pa onda kažem ovako; Deco igra u Chelseaju, Simao - Atletico Madrid, Thiago - Juventus, Nani u Manchester Unitedu, Miguel u Valenciji, Carvalho u Chelseaju, onda onaj Pepe u Real Madridu...
Pa imaju koncentrat najboljih igrača svijeta, a ja ću ih pobijedit!
Ovu ekipu kad konsultiraš, ne možeš a da te ne obuzme strah, ali ja ne poznam strah, niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu'.
Zato bih ja njih najradije napo od prve minute, iako imam puno respekta prema toj ekipi, oni to zaslužuju, Međutim, imam i ja konja za trku. To će bit jedna bespoštedna borba gde ja nažalost imam dosta igrača sa žutim kartonima pa se već brinem za ovu uzvratnu utakmicu u srijedu. Međutim, neću dozvolit da to utiče na njihovo ponašanje, nitko ne smije ništa kalkulirat, moramo ić dvjesta nasat pa 'kom obojci kom opanci'.
Poručujem svima da se vaš Ćiro nalazi u teškoj situaciji, lakše sam prije ovaj stres podnosio kad sam bio mlađi. Očekivanja su velika, raja čeka pobjedu, a ja bih bio zadovoljan i s 1:0, 2:1 ili 3:2 za Portugal. Jooj, tih 3:2 priželjkujem, to bilo najbolje, jer onda u uzvratu pobijedim 1:0 ili 2:1 i - gotovo.
Vaš trener je za sada zabrinut, ali sutra počinje paljenje. Sutra će bit nabrijavanje svih snaga. Rekli su mi da je koeficijent na našu pobjedu 7,80. Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baš je... mater, to će bit povod za još veći naš motiv.
Vjerujte u nas!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ispadoše naši igrači miševi, a Ćirohito lav.Johnyx95 je napisao/la:'Ja ne poznam strah niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu. Zato ćemo na Portugal jurnut 200 na sat!'.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Principatus
- Kontakt:
Medunjanin je dobio dozvolu da igra!
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 12 nov 2009, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do bagro
- Kontakt:
Medunjanin dobio zeleno svjetlo od FIFA-ePrincipatus je napisao/la:Medunjanin je dobio dozvolu da igra!
Haris Medunjanin je dobio traženi certifikat od FIFA-e i moći će konkurirati već za prvu utakmicu s Portugalom.
Uskoro opširnije…
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
oj joooj gdje ste to pročitali IIIHHHUUUUUUUUUUUU
Zadnja izmjena: neretva, dana/u 12 nov 2009, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO
ovo je very sjajnoPrincipatus je napisao/la:Medunjanin je dobio dozvolu da igra!

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- rob do bagro
- Kontakt:
Medunjanin dobio zeleno svjetlo od FIFA-e
Haris Medunjanin je dobio traženi certifikat od FIFA-e, te će moći nastupiti za našu reprezentaciju već u subotu protiv Portugala u prvoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.
Podsjetimo, Medunjanin je ranije nastupao za mladu reprezentaciju Nizozemske, a nakon novoga pravila FIFA-e, stekli su se uvjeti da ovaj igrač promjeni sportsko državljanstvo i nastupi za našu reprezentaciju.
Medunjanin je po ubrzanom postupku dobio bosanskohercegovački pasoš, a danas je stigla vijesti da je FIFA na adresu N/FSBiH poslala certifikat kojim se igraču španjolskog Valladolida odobrava nastup za našu reprezentaciju.
Već na prvim treninzima Medunjanin je pokazao da će biti veliko pojačanje za našu reprezentaciju. Izbornik Ćiro Blažević potvrdio je da će Medunjanin biti u kadru za oba dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP protiv Portugala u Lisabonu pa u Zenici.
Podsjetimo, Medunjanin je ranije nastupao za mladu reprezentaciju Nizozemske, a nakon novoga pravila FIFA-e, stekli su se uvjeti da ovaj igrač promjeni sportsko državljanstvo i nastupi za našu reprezentaciju.
Medunjanin je po ubrzanom postupku dobio bosanskohercegovački pasoš, a danas je stigla vijesti da je FIFA na adresu N/FSBiH poslala certifikat kojim se igraču španjolskog Valladolida odobrava nastup za našu reprezentaciju.
Već na prvim treninzima Medunjanin je pokazao da će biti veliko pojačanje za našu reprezentaciju. Izbornik Ćiro Blažević potvrdio je da će Medunjanin biti u kadru za oba dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP protiv Portugala u Lisabonu pa u Zenici.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hoces u ssrijedu ako ne dobijes u suboturafa je napisao/la:o moj BOZE ako u subotu ne dobijem srcani udar necu nikad..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Superrr, gdje ste to procitali ?rob do bagro je napisao/la:Medunjanin dobio zeleno svjetlo od FIFA-e
Haris Medunjanin je dobio traženi certifikat od FIFA-e, te će moći nastupiti za našu reprezentaciju već u subotu protiv Portugala u prvoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.
rob do bagro je napisao/la:Medunjanin dobio zeleno svjetlo od FIFA-e

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.