Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Ovo pod Mourinhom je jedno 40% losije nego dok ih je vodio Lage. Strasno kako lose igraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dabogda da do polusezone izdrzi na klupi ovaj bivsi trener. Nama je, dakako, vaznija situacija sa Amarom koji se pogubio zadnjih mjesec dana i nesumnjivo je nakslabija karika tima, kao sto je bio ponajbolji igrac ovoga tima u septembru. Nevjerovatan zaokret.
Bojim se da ce, povratkom Bacha, zavrsiti na klupi. Nema dileme oko toga bude li ovako nastavio.
Bojim se da ce, povratkom Bacha, zavrsiti na klupi. Nema dileme oko toga bude li ovako nastavio.
Igrač utakmice, tako pišu Portugalci na X. 

- RollingPaper
- Kontakt:
Ma ove ocjene na rezultatima nista ne znace, imas mnoge klase od igraca kojima je prosjek u sezoni 6.5 a najbolji su na svijetu na svojim pozicijama.
- NerminFatic
- Kontakt:
Eto Mourinha je nekad krasio neki atomski fudbal.
To nije imao ni sa Interom 2010e kad je osvojio tripletu a ni sa Realom kasnije.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.