Da nema neko slucajno poslati 500 k , 1 M na pokeru ? Zagrizo sam se opet fuuj .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uh, sreca pa si me napomenuo, nisam mogao delete jbg, samo sam ''.'' stavio.Devil je napisao/la:@Hare bolje ti je da brises post,@admin je postao mnogo darezljivi sa besplatnim putovanjima po pitanju identiteta na fejsu.![]()
kad posaljes invite ,onda taj kome si poslo mora prihvatitimajestic24 je napisao/la:Poceo sam igrati top eleven na fb ali nemogu svoje prijatelje koji takodjer isto ovo igraju (100% znam da igraju). I kad uradim invite,nista se nedesava. Zna li ko kako to da rijesim??
Sheyi je napisao/la:kad posaljes invite ,onda taj kome si poslo mora prihvatitimajestic24 je napisao/la:Poceo sam igrati top eleven na fb ali nemogu svoje prijatelje koji takodjer isto ovo igraju (100% znam da igraju). I kad uradim invite,nista se nedesava. Zna li ko kako to da rijesim??
Mislim da ima veze sa nekim serverima, kao ima vise servera i nisu svi na istom.majestic24 je napisao/la:Poceo sam igrati top eleven na fb ali nemogu svoje prijatelje koji takodjer isto ovo igraju (100% znam da igraju). I kad uradim invite,nista se nedesava. Zna li ko kako to da rijesim??
ja kad sam igro pola raje je igralo a meni izbacivalo sam 10-akTritolone je napisao/la:Mislim da ima veze sa nekim serverima, kao ima vise servera i nisu svi na istom.majestic24 je napisao/la:Poceo sam igrati top eleven na fb ali nemogu svoje prijatelje koji takodjer isto ovo igraju (100% znam da igraju). I kad uradim invite,nista se nedesava. Zna li ko kako to da rijesim??
I kod mene fali hrpa ljudi a znam da igraju.
Senaid L.F.C je napisao/la:da li se je vama ova naslovnica promijenila meni se je sve malo pomjerilo u lijevo i neke slike od osoba mi nisu pored statusa nego vise njega
harebianconero je napisao/la:Samo otvorite pocetnu stranicu u novome prozoru i bit ce normala.
I drugi put.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Samo otvorite pocetnu stranicu u novome prozoru i bit ce normala.
fercera,hvala
harebianconero je napisao/la:I drugi put.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Samo otvorite pocetnu stranicu u novome prozoru i bit ce normala.
fercera,hvala![]()
Nez jel vam se desavalo da vam chat pobijeli, nista se ne vidi sta ste pisali.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 166 gostiju.