Bit će strašni parovi. Navijam da City izvuče Atletiko, red je da Cholovu prčiju neko napuni do vrha, očajni su.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Oćemo li malo da se vratimo na Hajduk, šta su sve uspjeli sjebati, mogli su Maltežane da prođu, i oni su krivi za to što se dešava zadnjih sedmica
Nadam se da će biti jedan par tipa Atalanta-Valencia ili Lyon-Valencia, da imamo s kim igrati u četvrtfinalu nakon što riješimo Leipzig u prvoj rundi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Od prvoplasiranih najslabija Valencia. Od drugoplasiranih Atalanta. Citya svi zele izbjeci. Po meni prvi favoriti da osvoje. Nakon njih PSG.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Previše se Valencia podcijenjuje, a završili su ispred Chelsea, Ajaxa i Lilla.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 dec 2019, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

11 timova koji su bili i prošle godine.
Umjesto Rome, Porta, Uniteda, Schalkea i Ajaxa, tu su Valencia, Chelsea, RBL, Atalanta i Napoli.
Moja želja
Barcelona-Napoli
Liverpool-Real
PSG-Tottenham
City-Atletico
Bayern-Lyon
RBL-Atalanta
Valencia-Dortmund
Juventus-Chelsea
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
ciganima se večeras opet dogodio Shaqiri, ne zbog dešavanja terenu, nego zbog ukazanja na nebu
Liverpool je prvi favorit vala, zamisli koja je muka i patnja njih izbacit na dvije utakmice, i ne vidim koja bi to ekipa mogla osim Citya eventualno i to ako budu imali sreće s VARom i sudijskim odlukama.
Ako i ligu riješe do februara što je vrlo moguće imat će priliku odmarat i tempirat formu samo za LP jbt...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ne znam drug,cak i u prvenstvu sve nesto tvrdo,na misice, 1 razlike jer je ostatak lige nekvalitetan....za ove pare se moralo 70 % bolje ....a iskreno mislim da im treba i moderniji trener,znam sad ces reci pa igra dva puta grupu i sve to ...jeste i svaka mu cast ,ali znas i sam koliko je tu kolicine srece bilo i svega.....po meni staromodan trener..dscile je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:09I da se neko ugradjuje, opet bi valjda to radio malo manje suptilno. A ako se ne ugradjuje, onda je jasno da taj koji je doveo vecinu igraca veze o fudbalu nema. I ovo ljeto nije prvi prelazni rok da se to desava.delinjo je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:03ma nije to luzeraj nego nekvalitet....ne mogu shvatiti da neko ko radi u fudbalu i raspolaze solidnim novcem kao u Zvezdi,uspije toliko polovnjaka okupiti na jednom mjestu ....fkt moras biti maher i za to,iako pares pare bar bi slucajno sa jednim pogodio...jolicnikola je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:02inače je ovo bila najluzerskija sezona ex-yu klubova ikada, prvo Hajduk protiv Maltežana, pa Husrefovci protiv Bjelorusa, Dinamo protiv Shakhtara, Partizan protiv AZ-a, pa sad ovi protiv Olympiakosa, neka crna magija se vucara po Balkanu, ove godine više nego ikad
Pricamo naravno o nivou evropskih takmicenja.. Za Srbiju je ovaj tim svakako svermiski brod, ali u Evropi se vidi koliko je sve to tanko.
PS- Ne mislim da je Tomane jedan od promasaja. Jeste, sj*bao je penal, ali desava se to i vecim igracima.. Kod njega sam, za razliku od onog smijesnog Holandjanina, Zandera i slicnih vidio nesto dobro. Samo se nadam da ga na kraju necemo pamtiti po ovom penalu, nego po golovima.. tj da ce ostaviti bolji utisak dok ne ode.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
slavlje u Splitu i Prištini, hahahaha šalim se 
Njima je liga prioritet ove godine.bodi123 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:19Liverpool je prvi favorit vala, zamisli koja je muka i patnja njih izbacit na dvije utakmice, i ne vidim koja bi to ekipa mogla osim Citya eventualno i to ako budu imali sreće s VARom i sudijskim odlukama.
Ako i ligu riješe do februara što je vrlo moguće imat će priliku odmarat i tempirat formu samo za LP jbt...![]()
Je li u petak izvlacenje parova?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
ne znas ni ti sta si htjeo recijolicnikola je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:19ciganima se večeras opet dogodio Shaqiri, ne zbog dešavanja terenu, nego zbog ukazanja na nebu

Milojević je ziheras. Svaka mu cast na ove 3 sezone i hvala mu, ali mi igramo ruzan fudbal i to nikom nije zanimljivo! Zato na stadionu i ne bude vise od 5 000 ljudi...delinjo je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:21ne znam drug,cak i u prvenstvu sve nesto tvrdo,na misice, 1 razlike jer je ostatak lige nekvalitetan....za ove pare se moralo 70 % bolje ....a iskreno mislim da im treba i moderniji trener,znam sad ces reci pa igra dva puta grupu i sve to ...jeste i svaka mu cast ,ali znas i sam koliko je tu kolicine srece bilo i svega.....po meni staromodan trener..dscile je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:09I da se neko ugradjuje, opet bi valjda to radio malo manje suptilno. A ako se ne ugradjuje, onda je jasno da taj koji je doveo vecinu igraca veze o fudbalu nema. I ovo ljeto nije prvi prelazni rok da se to desava.delinjo je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:03
ma nije to luzeraj nego nekvalitet....ne mogu shvatiti da neko ko radi u fudbalu i raspolaze solidnim novcem kao u Zvezdi,uspije toliko polovnjaka okupiti na jednom mjestu ....fkt moras biti maher i za to,iako pares pare bar bi slucajno sa jednim pogodio...
Pricamo naravno o nivou evropskih takmicenja.. Za Srbiju je ovaj tim svakako svermiski brod, ali u Evropi se vidi koliko je sve to tanko.
PS- Ne mislim da je Tomane jedan od promasaja. Jeste, sj*bao je penal, ali desava se to i vecim igracima.. Kod njega sam, za razliku od onog smijesnog Holandjanina, Zandera i slicnih vidio nesto dobro. Samo se nadam da ga na kraju necemo pamtiti po ovom penalu, nego po golovima.. tj da ce ostaviti bolji utisak dok ne ode.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
da su u Zvezdi otjerali Miloja poslije Bayerna i da su doveli nekog drugog, bila bi druga priča, ovako...
upravo,vjeruj drug nikad na areni nemam zivaca da pogledam u zadnje vrijeme,jer me uspava bukvalno.marconato je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:26Milojević je ziheras. Svaka mu cast na ove 3 sezone i hvala mu, ali mi igramo ruzan fudbal i to nikom nije zanimljivo! Zato na stadionu i ne bude vise od 5 000 ljudi...delinjo je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:21ne znam drug,cak i u prvenstvu sve nesto tvrdo,na misice, 1 razlike jer je ostatak lige nekvalitetan....za ove pare se moralo 70 % bolje ....a iskreno mislim da im treba i moderniji trener,znam sad ces reci pa igra dva puta grupu i sve to ...jeste i svaka mu cast ,ali znas i sam koliko je tu kolicine srece bilo i svega.....po meni staromodan trener..dscile je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:09
I da se neko ugradjuje, opet bi valjda to radio malo manje suptilno. A ako se ne ugradjuje, onda je jasno da taj koji je doveo vecinu igraca veze o fudbalu nema. I ovo ljeto nije prvi prelazni rok da se to desava.
PS- Ne mislim da je Tomane jedan od promasaja. Jeste, sj*bao je penal, ali desava se to i vecim igracima.. Kod njega sam, za razliku od onog smijesnog Holandjanina, Zandera i slicnih vidio nesto dobro. Samo se nadam da ga na kraju necemo pamtiti po ovom penalu, nego po golovima.. tj da ce ostaviti bolji utisak dok ne ode.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj nam il Kloppa il Pepa. Zizou još nije izgubio dvomeč u LP 

Treba ludog Lalata vratit

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- LlullSergio
- Kontakt:
Dinamo,Zvezda i Partizan se takmicili ko ce pokazati vise balkanštine u grupnoj fazi. Nevjerovatne stvari i jedni i drugi i treci radili cccc nevjerovatno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Možda ne bi ni sad da nema VAR-a.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.