Cleveland Cavaliers

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Odg: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 okt 2014, 23:33

JoseMourinho je napisao/la:Da je otišao u Bullse ili Spurse bio bi gospodin coek :kafa:
Pokusaj sarkazma ili sta vec!? Takav lik ne treba SAS bez obzira na sva njegova dostignuca,niti ga voli iko iz 'stare garde', sto zbog pretproslog finala,sto zbog silinih duela jos dok je Bowen bio tu,sto zbog njegove historije u kojoj je pokazao da je nikakav covjek,a to se u SA jos uvijek gleda,vjerovao ili ne...

Luminary
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la Luminary » 07 okt 2014, 23:49

Ko ce kome vise spustiti, volume 23222!
Samo neke svadje i nadrkanost na forumu, cast izuzecima :problem:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 okt 2014, 00:10

NEZALAGANJE je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Da je otišao u Bullse ili Spurse bio bi gospodin coek :kafa:
Pokusaj sarkazma ili sta vec!? Takav lik ne treba SAS bez obzira na sva njegova dostignuca,niti ga voli iko iz 'stare garde', sto zbog pretproslog finala,sto zbog silinih duela jos dok je Bowen bio tu,sto zbog njegove historije u kojoj je pokazao da je nikakav covjek,a to se u SA jos uvijek gleda,vjerovao ili ne...
Prijatelju to je to, sad ispade mi imamo traume i komplekse od ovakvih igraca, kojima su ljudske velicine nula. Zato ih necu nikad ni voliti, potrcko je neg sta je.

Od mene hejt sigurno nece dobiti igrac koji moze biti uzor i koji je ljudksa velicina, naravno volit cu i ove prljave igrace iz mog tima (Noah) kao i Spursi Bowena ali makar ti likovi nece prodat obraz.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 okt 2014, 00:12

Po meni, ekstra sarkazam, jer se vidi kod koga prouzrokuje reakcije.

Mozda takav lik ne treba Sparsima, ali bi ga sigurno uzeli da ne mogu.. Mozes ti vjerovati u suprotno, ali to ce biti odraz tvoje subjektivnosti.

Inace.. kakav covjek moras biti da prevaris Evu Longoriu? :salut:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 okt 2014, 00:24

dscile je napisao/la:
Po meni, ekstra sarkazam, jer se vidi kod koga prouzrokuje reakcije.

Mozda takav lik ne treba Sparsima, ali bi ga sigurno uzeli da ne mogu.. Mozes ti vjerovati u suprotno, ali to ce biti odraz tvoje subjektivnosti.

Inace.. kakav covjek moras biti da prevaris Evu Longoriu? :salut:
Prvo,pricamo o terenu,a ne o njihovim privatnim zivotima ili ti znas sve i vjerujes medijma da je on prevario Evu,a ona bila cedna i bez ijedne mane?Da nisi mozda zivio u njihovoj kuci? Prouzrokuje reakcije,jer pokazuje nivo pacenistva na ovom forumu.Nemas nista drugo da napises,pa hajde malo da zajedam.Prostoprosirene recenice ne postoje i sve ih je manje,a o argumentaciji i da ne pricam....Tacno znam i odakle dolaze i kad su se pojavile.SA ga nikad ne bi uzeo i to znam pouzdano,jer nakon sto nekog pratis 18god,znas kako dise kompletna organizacija,a ne nesto vise....Daj Boze da grijesim,ali sanse se mjer eu promilima...

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 okt 2014, 00:28

Baš kao i u Bullsima.
To ova mlada garda ne može skontati, a ja sam se davno prestao truditi isto objašnjavati over and over again.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 okt 2014, 00:28

Never give up, :kafa:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 okt 2014, 00:30

Neutral je napisao/la:Never give up, :kafa:

Ovo je izuzetak.
Neka ih kod kuće odgajaju.
Meni nikad LeBron i sl. ne mogu biti uzori kao njima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 okt 2014, 00:34

BIHfan je napisao/la:
Prijatelju to je to, sad ispade mi imamo traume i komplekse od ovakvih igraca, kojima su ljudske velicine nula. Zato ih necu nikad ni voliti, potrcko je neg sta je.

Od mene hejt sigurno nece dobiti igrac koji moze biti uzor i koji je ljudksa velicina, naravno volit cu i ove prljave igrace iz mog tima (Noah) kao i Spursi Bowena ali makar ti likovi nece prodat obraz.
Ma nije ni bitno...Ne mogu svi shvatiti sve,ali nema potrebe da se zajeda.Kao mi smo iskopleksirane budale ,jer tako volimo svoje timove i ispada da nam niko ne valja ko ne igra u nasem timu,sto apsolutno nije tacno....Jednostavno,postoje likovi u ligi koje ne volim i moze se desiti ne znam ti sta,ali ja ga necu voljeti i sad mene,kao izgradjenu licnost, treba neko da ubjedjuje da je to samo moja subjektivnost i nije odraz realnog stanja,te da bi ga ja postovao ako bi dosao u tim koji podrzavam!? :roll: I da,nije obicni potrcko,vec buduci HOF potrcko,sto mi je zalosnije...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 okt 2014, 19:11

NeverGiveUp je napisao/la:

Baš kao i u Bullsima.
To ova mlada garda ne može skontati, a ja sam se davno prestao truditi isto objašnjavati over and over again.
Prvo stara garda treba skontati da se Bullsi ni u čemu ne mogu poredit sa Spursima trenutno.Dovoljno je vidjeti kako su se odnosili prema Dengu koji je jedan od top igrača franšize.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 okt 2014, 22:01

Ponudjen mu ugovor, on odbio... Sta je tu lose sa strane Bullsa? Da ga nisu trebali moliti mozda? Ugovor je bio vise nego fer za ono sto je pruzao u zadnje dvije godine u Bullsima. I Bullsi su uvijek bili fer prema svojim igracima. Pogledaj malo istoriju, evo npr. 2002 je Jay Williams bio nas drugi pik te godine, iduce godine ima nezgodu na motoru i NBA karijera mu je tad bila gotova. Vidi kako su se prema njemu ponjeli. Kad su ga waived, dali mu 3$ mil. da moze sve potrebne rehabilitacije odraditi, iako nisu bili duzni mu marke dati, jer je prekrsio ugovor samim sjedanjem na motor, plus nije imao kacigu, a ni dozvolu za voznju u Illinoisu.

Velika vecina Bulls navijaca je se izjasnila da nebi volila vidjeti Dzejmsa u ekipi. Sta drugi misle o tome, pogotovo bandwagon navijaci, i navijaci igraca, a ne timova, me zaista ne interesune ni sekunde. Vi sa dobrodoslicom docekujte koga hocete, i prodajite obraz (smirgl), a nas ostavite na miru. :)
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 okt 2014, 22:20

Kawhi je napisao/la: Prvo stara garda treba skontati da se Bullsi ni u čemu ne mogu poredit sa Spursima trenutno.Dovoljno je vidjeti kako su se odnosili prema Dengu koji je jedan od top igrača franšize.

Kako nesto ovako mozes reci uopste?..prvo znas li da nakon potpisivanja Denga njegovog prvog kontrakta nakon rookie onda kad smo se odrekli Gordona zbog njega, Deng je u prve tri godine bio cesce out nije igrao povrede su ga muzile. a dobijao je po 14m po godini i td ..ostaivli smo ga i onda tad nije vrijedio tih para..onda u posljednje dvije godine je igrao dobro ali je izbjegavao neke operacije igrao povredjen i isao igrao za reprezentaciju i takav nespreman se vracao u Bullse ..mi mu placali 14m a on izbjegava operaciju hmmmm..vidis sad bi nam Deng odgovaroa da ga imamo titulu bi mozda i uzeli, ali nebi imali prostora za ove druge igrace tako da opet nebi bili jaci ..hvala mu za sve davali smo mu 10m po godini sasvim pristojno nije zelio on nama pogledat kroz prste kao sto smo mi njemu gledali sto je jasno da je on bio ovdje gnjida a ne Bullsi..ja sam uglavnom protiv nase uprave ali slucaj Deng mozes pricat nekom drugom a ne nama ovdje..sta smo postigli sa njim?. bjezao od lopte kad je trebao krio se da to Rose zavrsava kojeg kad uzme James nema sanse sta cce protiv onolike mrcine ,a to bi trebao Deng da radi ipak igra istu poziciju kao James
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 okt 2014, 07:14

JHam je napisao/la:Gdje sam ja napisao da ga ti branis?? Ja samo kazem da si promijenio pricu kako je ovaj potpisao....

Ako mislis na ovo za LenBias-a, tu mislim vise na ove vase prognoze i "izivljavanja" nad drugim ekipama, i kako si vec poceo previse da pametujes oko Cavsa...
Ma ne smijes protiv LeBrona nista napisati....Napadaju te ko da je ne znam ti sta...Adriano lagano postaje(ako vec nije) gori od LenBias-a po tom pitanju, a toliko mu je bilo "zao" kad se pricalo o njegovom povratku, kao "ne bi on to volio jer ih je zajebao jednom vec..."
Eto gdje si napisao ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 okt 2014, 07:27

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 okt 2014, 14:01

adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la:Gdje sam ja napisao da ga ti branis?? Ja samo kazem da si promijenio pricu kako je ovaj potpisao....

Ako mislis na ovo za LenBias-a, tu mislim vise na ove vase prognoze i "izivljavanja" nad drugim ekipama, i kako si vec poceo previse da pametujes oko Cavsa...
Ma ne smijes protiv LeBrona nista napisati....Napadaju te ko da je ne znam ti sta...Adriano lagano postaje(ako vec nije) gori od LenBias-a po tom pitanju, a toliko mu je bilo "zao" kad se pricalo o njegovom povratku, kao "ne bi on to volio jer ih je zajebao jednom vec..."
Eto gdje si napisao ;) .

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 okt 2014, 19:41

JHam je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Eto gdje si napisao ;) .
Ja kad kazem da su Cavsi najjaci na Istoku, nije pametovanje niti kurcenje. Gledajuci roster svakako izgledaju najjaci na papiru, a da su i slabiji, meni bi opet bili najjaci, jer je to ekipa za koju navijam i normalno je da cu svoju ekipu hvaliti, kao sto sam i do danas gledao i najmanji pozitivni pomak. Uostalom, ti od smijesnog Denvera prikazujes ekipu koja je PO tim, pa ti bude krivo kad se neko ne slaze s tim, a Denver je talasika, realno.

Mes Que Un Club!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 okt 2014, 21:32

E eto ti problema...Ti za Denver mislis da su talasika, ok, postujem, postujem i to sto su za tebe cavsi favoriti (procitaj na prethodnoj ja mislim stranici sa bihfan sam to pisao da je normalno ako navijas za tu ekipu da ocekujes samo vrh), ali problem nastaje u tom sto su tebi proslogodisnji cavsi bili PO ekipa dok ovogodisnji denver koji je 20x jaci od tih cavsa talasika...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 okt 2014, 05:13

JHam je napisao/la:E eto ti problema...Ti za Denver mislis da su talasika, ok, postujem, postujem i to sto su za tebe cavsi favoriti (procitaj na prethodnoj ja mislim stranici sa bihfan sam to pisao da je normalno ako navijas za tu ekipu da ocekujes samo vrh), ali problem nastaje u tom sto su tebi proslogodisnji cavsi bili PO ekipa dok ovogodisnji denver koji je 20x jaci od tih cavsa talasika...
Po cemu je Denver jaci 20x od proslogodisnjih Cavsa?? Sta je to Denver napravio?

Mes Que Un Club!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 okt 2014, 08:30

Sa identicnom petorkom ovoj i skabijom klupom je bio u PO i odveo LAL s Bryantom Gasolom Bynumom u 7 utakmica....Puno vise nego sto su Cavsi uradili od odlaska Jamesa...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 okt 2014, 19:27

JHam je napisao/la:Sa identicnom petorkom ovoj i skabijom klupom je bio u PO i odveo LAL s Bryantom Gasolom Bynumom u 7 utakmica....Puno vise nego sto su Cavsi uradili od odlaska Jamesa...
Cavsi su od odlaska Jamesa bili u rebuildingu i prve dvije sezone nije se ni ganjao PO. Podbacili su prosle sezone, zahvaljujuci Brownu, povredama i Bynumu. Za razliku od Denvera, Cavsi nisu nista dobili za Jamesa, dok je Denver dobio jako dobre igrace za Mela, koji su za razliku od igraca Cavsa, igrali u NBA duze od 2 godine. Prosle sezone Denver nista nije napravio, a vjerovatno nece ni ove. Ima bar 10 ekipa na Zapadu boljih od Denvera, u ovom trenutku.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.