Eurobasket 2017

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

AlemC85
Kontakt:

Re: Eurobasket 2017

Post Postao/la AlemC85 » 17 sep 2017, 23:29

Beko je napisao/la:Vratili jih na osmanske postavke.

Bravo Slovenci!
Cestitke Slovencima! ;)

Srbija izgubila na domacem terenu. Nek i ostanu tamo i nek mitomanisu do sutra na Bosforu.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 sep 2017, 23:31

BelminM23 je napisao/la:
Fudbal je napisao/la:Koliko kompleksa na ovoj temi. Srbija je u ovoj godini osvojila vise medalja u timskim sportovima nego sto je bih ikada.
Vratiti će nam se sve poslije Belgije, kada istočne i zapadne komšije odu u Rusiju. :lol:

Ma nema se šta vraćati, ka.rina smo u svemu. :lol:
Ma kontam ja kvalitetno podj*bavanje, nego mislim na one komentare koje smrde na mrznju. Mada je meni to sve nekako djecije. A i ne pogadja me previse, koliko je smijesno da se neko sprda na tvoj racun jer si uzeo samo srebro :mrgreen:

A vala, dosta smo mi i preskakali ta takmicenja u fudbalu. Red je da se makar ode na neko. :D

@federer17

Isto bi to bilo i da nema Srba, tj da niko nije pristrasno komentarisao Srbiju na ovoj temi. Poprilicno sam siguran da klinci svasta pisu i van ovog foruma.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 sep 2017, 23:32

slika

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 17 sep 2017, 23:33

Samo su trebali angazovati Avdica da prenosi ovo finale,pa da svi kolektivno svrsimo na prvo poluvrijeme Dragica :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 sep 2017, 23:34

Kawhi je napisao/la: Nemam pojma. Nikad lopte u zivotu nisam vidio.

Goran, Bogdan, Aleksej, Luka i Zingis. Posto ce vjerovatno biti po pozicijama Goran, Bogdan, Luka, Zingis i Mozgov.
Zayebaše me **** za Gasola. :thumbdown:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 sep 2017, 23:35

slika
Cestitke Slovencima, ubjedljivo su najbolje su odigrali turnir :thumbup:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 sep 2017, 23:36

Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju :mrgreen:

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 17 sep 2017, 23:36

Federer17 je napisao/la:
Ja bih prije rekao da je problem u onima koji su smorili na ovoj temi u proteklih 15-ak dana. Ovo su samo, sasvim ocekivane, reakcije na sve ono sto se pisalo ovdje, nikakvi kompleksi.
Da se ne lažemo, i da ovi ''moji'' nisu bili tako dosadni u prethodnih 15-ak dana, a realno jesu, sve bi bilo isto kao večeras. Nije prvi put da sve ispliva na površinu po završetku takmičenja. Tako je bilo i posle dva finala sa Amerima. Ništa novo. Bošnjaci i Hrvati na ovom forumu slave tuđi uspeh u košarci. Čast izuzecima i ljudima sa dobrim smislom za humor. Ovo ostalo, koliko god prikrivali, na kraju sve dođe na svoje. ;)

Čestitke Slovencima. Nisam gledao utakmicu, ali možda je i bolje.
I think I'm a pussy one.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 sep 2017, 23:39

Vređaš nam inteligenciju s ovom Musinom slikom.
Ovaj s dječurlijom igra, dok ovaj igra s pravim igračima. Mani se toga.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 17 sep 2017, 23:40

Fudbal je napisao/la:Srbija je u ovoj godini osvojila vise medalja u timskim sportovima nego sto je bih ikada.
Ako racunamo sjedecu odbojku, mislim da bismo imali osnove za raspravu :mrgreen:

Slovenija je zasluzeno uzela svakako. Igrala je fantasticno kroz cijelo prvenstvo. Srbija je imala priliku zadnje tri minute da napravi preokret, ali je nervoza proradila, Bogdana prestalo ici to je kraj.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 17 sep 2017, 23:40

Musa>Doncic
bih>Slovenija
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 sep 2017, 23:40

anonymousHD je napisao/la:Vređaš nam inteligenciju s ovom Musinom slikom.
Ovaj s dječurlijom igra, dok ovaj igra s pravim igračima. Mani se toga.
Pa izgubila mu reprezentacija večeras i momak je nervozan. Moraš to da razumiješ.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 17 sep 2017, 23:43

dscile je napisao/la: @federer17

Isto bi to bilo i da nema Srba, tj da niko nije pristrasno komentarisao Srbiju na ovoj temi. Poprilicno sam siguran da klinci svasta pisu i van ovog foruma.
Ma kome su bitni klinci, neupuceni i bolesni svakako svasta pisu.

Nije to samo na ovom forumu, vec generalno komentari koji su se mogli procitati po drustvenim mrezama i forumima. Pristrasnost je neki minimalizam, kako je to ustvari izgledalo. Hebiga, kad se konstantno poteze da fali 7-8 igraca, prosetali bi se do titule da su oni tu, kako Spaniji ne fali niko Bog zna kvalitetan, kako je Francuska tanka u svakom slucaju, kako bi i ovaj trenutni tim Srbije dobio Spaniju bez problema (jer su ih Slovenci razbili), kako su Dragic i Doncic Srbi, itd., itd. - tesko se sta drugo moglo i ocekivati. Ja sam ubijedjen da je vecina takvih istupa iz tog razloga (barem kod mene je to :mrgreen:).

Ja licno nemam kompleksa ni prema kome/cemu. Svoje volim najvise na svijetu, pa cak i kada su najgori, ali isto tako bezrezervno postujem sve ostale (pogotovo ljude istog mentaliteta). Mogu simpatisati Sloveniju (sto i jesam) zbog lijepe kosarke kroz cijeli turnir i Dragica/Doncica, potpuno zasluzenog zlata, ali postovanje Srbije je neupitno. Svakom normalnom je jasno ko je Srbija u svijetu kosarke, tako da su nekakvi 'kompleksi' smijesni razlozi za bilo kakvo pravljenje sprdnje, ismijavanje ovog odlicnog rezultata i sl.

Koji gospodski intervju Bogdana, emocije, respekt protivnika i zahvala svim navijacima... Institucija u svakom smislu! :salut:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 sep 2017, 23:44

Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju :mrgreen:
Ja samo cekam brata Mirka i da mogu mirno spavat. :kafa:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 17 sep 2017, 23:45

Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju :mrgreen:
Srbi slave srebro. Treće uzastopno košarkaša. Košarkaša sa b timom. Srebro na evropskom, prethodno srebro na Oi, pa na SP...Medalje u vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu... atletici...

Čemu si se ti u svom jadnom životu radovao? Medalji Španije u fudbalu... Danske u rukometu... Italije u odbojci... Mađarske u vaterpolu... Amerike u basketu... I činjenici da si forumski ratnik....

Što se samog finala tiče, Slovenci opravdali ulogu blagog favorita. Došli do zlata i velikih uspjeh napravili. Srbija sa Jovićem koji nije spreman za više od 10 min i bez Lazića nije mogla braniti fenomenalnog Dragića i Prepelića i to je to.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 sep 2017, 23:46

kobe24 je napisao/la:
Ja samo cekam brata Mirka i da mogu mirno spavat. :kafa:
Kaže Mirko da je Latvija neozbiljna ekipa jer je primila 90+ i onda Srbija večeras toliko primi. :rol: :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 17 sep 2017, 23:46

Jeste i mene je smorilo pisanje o tim nekim C timovima ovo nam je najbolje sto trenutno imamo i nije nikakav C tim nego A.
Nazalost, period od dvije godine je dug za svakog sportistu i pitanje je u kakvom cemo stanju docekati svjetsko prvenstvo u Kini. Samo se nadam da ce nas povrede zaobici.
Generalno prvenstvo je jedno od najlosijih u istoriji pocevsi od izostanka igraca do kriminalnih sudija koji nisu ni za ovdasnje lige pa preko prelose posjete na tribinama. Slovenci su potpuno zasluzeno uzeli zlato, igrali su najljepsu kosarku tokom cijelog prvensta i nenormalno ih je sluzio sut (pogotovo za tri poena). Zadovoljan sam osvojenim drugim mjestom,prije prvenstva sam govorio da je bilo koja medalja nevjerovatan uspjeh. Cestitam momcima a pogotovo Saletu jer je jedini u istoriji koji je objedinio finala Evrobasketa, SP i Olimpijade i kao trener i kao igrac. Pravi covjek na pravom mjestu.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 sep 2017, 23:47

Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine :mrgreen: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 sep 2017, 23:49

Raonffa je napisao/la:Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine :mrgreen: :mrgreen:
Čajniče nije vukojebina!

:urnebes: :urnebes: :mrgreen:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 sep 2017, 23:52

NeshaFCB je napisao/la:
Srbi slave srebro. Treće uzastopno košarkaša. Košarkaša sa b timom. Srebro na evropskom, prethodno srebro na Oi, pa na SP...Medalje u vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu... atletici...

Čemu si se ti u svom jadnom životu radovao? Medalji Španije u fudbalu... Danske u rukometu... Italije u odbojci... Mađarske u vaterpolu... Amerike u basketu... I činjenici da si forumski ratnik....

Što se samog finala tiče, Slovenci opravdali ulogu blagog favorita. Došli do zlata i velikih uspjeh napravili. Srbija sa Jovićem koji nije spreman za više od 10 min i bez Lazića nije mogla braniti fenomenalnog Dragića i Prepelića i to je to.
TI SE HRANI MOJIM BOLOM; MOJIM SUZAMAAAAAAA

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.