Cestitke Slovencima!Beko je napisao/la:Vratili jih na osmanske postavke.
Bravo Slovenci!
Srbija izgubila na domacem terenu. Nek i ostanu tamo i nek mitomanisu do sutra na Bosforu.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Cestitke Slovencima!Beko je napisao/la:Vratili jih na osmanske postavke.
Bravo Slovenci!
Ma kontam ja kvalitetno podj*bavanje, nego mislim na one komentare koje smrde na mrznju. Mada je meni to sve nekako djecije. A i ne pogadja me previse, koliko je smijesno da se neko sprda na tvoj racun jer si uzeo samo srebroBelminM23 je napisao/la:Vratiti će nam se sve poslije Belgije, kada istočne i zapadne komšije odu u Rusiju.Fudbal je napisao/la:Koliko kompleksa na ovoj temi. Srbija je u ovoj godini osvojila vise medalja u timskim sportovima nego sto je bih ikada.
Ma nema se šta vraćati, ka.rina smo u svemu.
Zayebaše me **** za Gasola.Kawhi je napisao/la: Nemam pojma. Nikad lopte u zivotu nisam vidio.
Goran, Bogdan, Aleksej, Luka i Zingis. Posto ce vjerovatno biti po pozicijama Goran, Bogdan, Luka, Zingis i Mozgov.
Da se ne lažemo, i da ovi ''moji'' nisu bili tako dosadni u prethodnih 15-ak dana, a realno jesu, sve bi bilo isto kao večeras. Nije prvi put da sve ispliva na površinu po završetku takmičenja. Tako je bilo i posle dva finala sa Amerima. Ništa novo. Bošnjaci i Hrvati na ovom forumu slave tuđi uspeh u košarci. Čast izuzecima i ljudima sa dobrim smislom za humor. Ovo ostalo, koliko god prikrivali, na kraju sve dođe na svoje.Federer17 je napisao/la:
Ja bih prije rekao da je problem u onima koji su smorili na ovoj temi u proteklih 15-ak dana. Ovo su samo, sasvim ocekivane, reakcije na sve ono sto se pisalo ovdje, nikakvi kompleksi.
Ako racunamo sjedecu odbojku, mislim da bismo imali osnove za raspravuFudbal je napisao/la:Srbija je u ovoj godini osvojila vise medalja u timskim sportovima nego sto je bih ikada.
Pa izgubila mu reprezentacija večeras i momak je nervozan. Moraš to da razumiješ.anonymousHD je napisao/la:Vređaš nam inteligenciju s ovom Musinom slikom.
Ovaj s dječurlijom igra, dok ovaj igra s pravim igračima. Mani se toga.
Ma kome su bitni klinci, neupuceni i bolesni svakako svasta pisu.dscile je napisao/la: @federer17
Isto bi to bilo i da nema Srba, tj da niko nije pristrasno komentarisao Srbiju na ovoj temi. Poprilicno sam siguran da klinci svasta pisu i van ovog foruma.
Ja samo cekam brata Mirka i da mogu mirno spavat.Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Srbi slave srebro. Treće uzastopno košarkaša. Košarkaša sa b timom. Srebro na evropskom, prethodno srebro na Oi, pa na SP...Medalje u vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu... atletici...Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Kaže Mirko da je Latvija neozbiljna ekipa jer je primila 90+ i onda Srbija večeras toliko primi.kobe24 je napisao/la:Ja samo cekam brata Mirka i da mogu mirno spavat.Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Čajniče nije vukojebina!Raonffa je napisao/la:Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine![]()
TI SE HRANI MOJIM BOLOM; MOJIM SUZAMAAAAAAANeshaFCB je napisao/la:Srbi slave srebro. Treće uzastopno košarkaša. Košarkaša sa b timom. Srebro na evropskom, prethodno srebro na Oi, pa na SP...Medalje u vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu... atletici...Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Čemu si se ti u svom jadnom životu radovao? Medalji Španije u fudbalu... Danske u rukometu... Italije u odbojci... Mađarske u vaterpolu... Amerike u basketu... I činjenici da si forumski ratnik....
Što se samog finala tiče, Slovenci opravdali ulogu blagog favorita. Došli do zlata i velikih uspjeh napravili. Srbija sa Jovićem koji nije spreman za više od 10 min i bez Lazića nije mogla braniti fenomenalnog Dragića i Prepelića i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.