RK Bosna
Re: RK Bosna
Zadnju nije no Bosna Borac pobijedila na posten nacin.... Ako cemo vec o postenju 

- Бањалучанин
- Kontakt:
/, нас сте " ? у " & је $ &...
? те & ' се ? ?...
% ово, ово је ' % $...
Ето, " & & &, а " " ? $ " & првенства...
", ја ' у ? ? &!
? те & ' се ? ?...
% ово, ово је ' % $...
Ето, " & & &, а " " ? $ " & првенства...
", ја ' у ? ? &!
Let's go, Fighter!
"!
"!
Govori šta hoćeš, samo za tebe imam ovo !SrdjanBL je napisao/la:Jeli lijepo kada vas sudije pokradu?
[youtube][/youtube]
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
- skyisthelimit
Bosna na neposten nacin dosla do titule, ma bash
isto kao sto je na neposten nacin usla u osminu lige prvaka
...e boze sacuvaj
ma glavonja Mucic nam je namjestio i delegirao sudije da idu u korist Bosne
...Svi u savezu su protiv Bosne i citavu sezonu se igra protiv njih od sudija pa do klubova, svi se udruzili da je skinu sa trona..I sad kad Borcu nije uspjelo u naumu onda je Bosna na neposten nacin dosla do titule, jer jbg onom klocu ispala lopta u napadu, garant Bosna mu platila da grijesi,. 

15.10 - 15.06 ...
za Bosnu je i dobro sto nisu uzeli kup,cisto da bi narednu sezonu shvatili malo ozbiljnije i doveli neka provjerena pojacanja! Borac i Izvidzac su svim silama nastojali oduzeti Bosni titulu,imali su i plan,da Izvidzac pomogne Borcu da pobjedi Bosnu kako bi ovi dosli do titule,a Borac bi Izvidzacu zauzvrat poklonio trofej u kupu! Mucic je najveca rak rana bh sporta,dokazani kriminalac i mesetar od rukometnog sporta pravi jedno mafijsko takmicenje,i treba mu se stati u kraj,a sudijama iz Mostara dozivotno zabraniti da sude u ovoj ligi ili u najboljem slucaju Bosni! uprava Bosne,sad pamet u glavu i na ljeto dovedite koje provjereno ime,kako bi mesetari ostali bez posla!
Izviđač u finalu kupa BiH
Petak, 20 Svibanj 2011 21:24
U prvom polufinalnom susretu Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše momčad Izviđača Mi Grupa porazila je aktualnog prvaka BiH Bosnu BH Gas rezultatom 28:25, poluvrijeme 14:10. Ljubušaci su na otvaranju drugog poluvremena serijom 4:0 stigli do velikih osam golova razlike (18:10), te praktično već tada riješili susret u svoju korist.
Nakon i za vrijeme utakmice Bosna se žalila na suđenje para Knezović - Zovko, ali tko gubi ima pravo da se ljuti i žali...
Petak, 20 Svibanj 2011 21:24
U prvom polufinalnom susretu Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše momčad Izviđača Mi Grupa porazila je aktualnog prvaka BiH Bosnu BH Gas rezultatom 28:25, poluvrijeme 14:10. Ljubušaci su na otvaranju drugog poluvremena serijom 4:0 stigli do velikih osam golova razlike (18:10), te praktično već tada riješili susret u svoju korist.
Nakon i za vrijeme utakmice Bosna se žalila na suđenje para Knezović - Zovko, ali tko gubi ima pravo da se ljuti i žali...
Zar je i u ovom sportu pocelo ? Pa ja se ne bi bunio kad bi Borac dominirao i ovako je super jedna ekipa i volim sto ce Bosna imati konkurenta ali ovo raditi to je neposteno .
Volim kad bi i jedan Borac pojacao kvalitet lige i pojacali ligu da bi mozda nekad ulazila 2 kluba u LP ali ako ovako nastave nece ni 1 !
Volim kad bi i jedan Borac pojacao kvalitet lige i pojacali ligu da bi mozda nekad ulazila 2 kluba u LP ali ako ovako nastave nece ni 1 !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
E bas mi je srce na mjestu. Neka Bosna opet kad bude red na bošnjačke klubove da organizuju zavrsnicu KUP-a da sve od sebe da je ona dobije po ko zna koji put. Još kad komesar lige pređe u Mostar pod Mucićevu kontrolu e onda ce još bolje da "stasaju" ovi mladi momci Izviđača koji imaju svi dugoročne ugovore. Tada će Bosna p...ti i prvenstvo.
% је ?? ? се & &. $ је & у % $ 5 $ 6 ? " $ у " 20 " " " $ су ? % $ " " &, $ је & ' ? своју " $ " $ " све је ? ?, а $ $ се ' " " ', $ &.
% овај " " " свега " " ? " " о " & је & ? у % " у & ? у " са $ " за ?? % се $ " " ? о ", & % нас $ " овај " " ацо ??
% овај " " " свега " " ? " " о " & је & ? у % " у & ? у " са $ " за ?? % се $ " " ? о ", & % нас $ " овај " " ацо ??
"" ПУТ ""
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Možda zato što krađe nije bilo." je napisao/la:% је ?? ? се & &. $ је & у % $ 5 $ 6 ? " $ у " 20 " " " $ су ? % $ " " &, $ је & ' ? своју " $ " $ " све је ? ?, а $ $ се ' " " ', $ &.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
$ се "! ? '!FRANK RIBERY je napisao/la:Možda zato što krađe nije bilo." je napisao/la:% је ?? ? се & &. $ је & у % $ 5 $ 6 ? " $ у " 20 " " " $ су ? % $ " " &, $ је & ' ? своју " $ " $ " све је ? ?, а $ $ се ' " " ', $ &.
" је & $ " ? $, " не ' $ " ? " је % у топ 16 ? ", $ " $ се % на " " ? " $ ? $...
"" ПУТ ""
Čovječe, eto ako si vidio onda znaš kako je. Godinama se to dešava na svim terenima u BiH, samo npr. ove sezone kod nas(Zavidovići), kakve smo krađe doživjeli na utakmicama sa borcem i Izviđačem da je to nevjerovatno, te ekipe nisu ništa bolje od prosječnih premijerligaških klubova, čak su kod nas bili zreli za 5golova da izgube, ali jednostavno ti ne daju, to se vjeruj opisati ne može šta se radi. Jednom su nam sudili protiv izviđača Primorac i Sušić, došli sa njihovim igračima i sudili,u najmanju ruku katastrofalno, i hladno se sa istima vratili. Ma katastrofa, a najgori su ovi hercegovci: Primorac, Sušić, Knezovići, Dražen Begić i ostali, ti isti su uništili rukomet u Zavidovićima,pa mi smo prije 10godina u drugoj ligi(jednu sezonu dok smo bili) prosjek imali 800gledalaca,a da ne govorim u premijer, sve do sada, jer neće više niko živce svoje gubit, a evidentno te kradu. Ne možemo mi napredovat ni u jednom sportu, a ovo s Bosnom što se dešava je fenomen. Iskren pozdrav!aleksandar_veliki je napisao/la:Acika u Banja Luci, pa da kazem koju. Od samog pocetka siljenje za Izvidjac, ali onako bas ofirno. Najsmjesniji trenutak dogadja se krajem prvog poluvremena i pocetkom drugom. Naime, deveterac na kraju prvog za Bosnu i postizu Studenti gol no sudag ga iz njemu znanih razloga ponistava. A onda kasni pocetak drugog dijela 10 minuta, sudije dolaze i daju crveni karton Ridjicu, navodno, ali samo navodno nekog od njih udario. Dvije minute Bosni i tu je bio kraj. Bilo je zalosno gledati dva papka iz Mostara kako se izivljavaju na klubu koji je na sjajan nacin predstavljao nasu zemlju u Evropi. Bukvalno su se igracima smijali u lice, govorili im svasta ali to je odraz stanja u drustvu. I na kraju, igraci Bosne su mogli znati sta im se sprema i trebali su i morali su dati mnogo vise. Mucic, sta reci za covjeka koji je ozenio od tetke kcerku.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Mogu samo potvrditi, nevjerovatno, čim im se približiš na -1 odmah sudije te počnu zajebavat, i tako stalno. Slično onome BiH - Mađarska...krivajaš je napisao/la:Čovječe, eto ako si vidio onda znaš kako je. Godinama se to dešava na svim terenima u BiH, samo npr. ove sezone kod nas(Zavidovići), kakve smo krađe doživjeli na utakmicama sa borcem i Izviđačem da je to nevjerovatno, te ekipe nisu ništa bolje od prosječnih premijerligaških klubova, čak su kod nas bili zreli za 5golova da izgube, ali jednostavno ti ne daju, to se vjeruj opisati ne može šta se radi. Jednom su nam sudili protiv izviđača Primorac i Sušić, došli sa njihovim igračima i sudili,u najmanju ruku katastrofalno, i hladno se sa istima vratili. Ma katastrofa, a najgori su ovi hercegovci: Primorac, Sušić, Knezovići, Dražen Begić i ostali, ti isti su uništili rukomet u Zavidovićima,pa mi smo prije 10godina u drugoj ligi(jednu sezonu dok smo bili) prosjek imali 800gledalaca,a da ne govorim u premijer, sve do sada, jer neće više niko živce svoje gubit, a evidentno te kradu. Ne možemo mi napredovat ni u jednom sportu, a ovo s Bosnom što se dešava je fenomen. Iskren pozdrav!aleksandar_veliki je napisao/la:Acika u Banja Luci, pa da kazem koju. Od samog pocetka siljenje za Izvidjac, ali onako bas ofirno. Najsmjesniji trenutak dogadja se krajem prvog poluvremena i pocetkom drugom. Naime, deveterac na kraju prvog za Bosnu i postizu Studenti gol no sudag ga iz njemu znanih razloga ponistava. A onda kasni pocetak drugog dijela 10 minuta, sudije dolaze i daju crveni karton Ridjicu, navodno, ali samo navodno nekog od njih udario. Dvije minute Bosni i tu je bio kraj. Bilo je zalosno gledati dva papka iz Mostara kako se izivljavaju na klubu koji je na sjajan nacin predstavljao nasu zemlju u Evropi. Bukvalno su se igracima smijali u lice, govorili im svasta ali to je odraz stanja u drustvu. I na kraju, igraci Bosne su mogli znati sta im se sprema i trebali su i morali su dati mnogo vise. Mucic, sta reci za covjeka koji je ozenio od tetke kcerku.

Sve si rekao ne znam sta se cudis" je napisao/la: $ се "! ? '!
" је & $ " ? $, " не ' $ " ? " је % у топ 16 ? ", $ " $ се % на " " ? " $ ? $...

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Бањалучанин
- Kontakt:
paste tense.? je napisao/la:Ај не " се.
& је у & " за све ? у ".
? се " " него % & ? "...
Sviđalo se nekom, ili ne, danas je to RK Bosna.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Бањалучанин
- Kontakt:
Svaka cast na tome al to je vec daleka proslost a ta institucija sead svim i svacim koristi da samo osvoji kup al ako vi tako zelite igrat mozda bi Bosna trebala vise da ulaze u sudije i neke malverzacije nego na igrace izgleda da samo tako mozes u nasoj ligi ,ispade teza nasa liga nego liga sampiona 

Mi se ne furamo mi smo furka.
- Бањалучанин
- Kontakt:
- skyisthelimit
? je napisao/la:' - "![]()
& - " ".
" % ' ", то & $ не '...
ај` - " $...
de ne prosipaj se vise..znamo da mrzis Bosnu al ne budi ofiran

15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.