FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 09 feb 2018, 23:52

FrancescoTotti je napisao/la:Na kosevu SELJACINE moraju prestat da psuju nakon svakog loseg poteza nasih igraca.
Neko im treba objasnit da nisu dosli na koridu vec na fudbalsku utakmicu.

S obzirom da je remecenje javnog reda i mira psovanje drugoj osobi, predlazem upravi da ispod tribina poreda pandure koji su spremni da pisu kazne svakom ko prekrsi javni red i mir.
Ok je psovati i ispuhati se na forumu, za to u jednu ruku i jest forum i online svijet, al kad vidim debila kako psuje majke, umrle i boze sacuvaj sta sve ne, i to nerijetko pored male djece zivot mi se zgadi.

I na tribini vala nije bitan kvantitet vec kvalitet! Draze mi je sjedit medju 200 raje nego 2000 papaka!
Potpisujem, ali haj ti istoku to zabrani, pa ja mislim da messi dodje, da 3 gola i 3 asistencije, da bi se nasao neki baja da mu psuje.
Na istoku sam cuo neke psovke, za koje nisam znao da su rijeci uopste, a kamol psovke :urnebes: :urnebes:
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 feb 2018, 00:06

Ko bi po vama mogao biti u21 igrac koji ce pocinjati tekme :O Po mni je najblizi Mico, e sad, Krste kapiten znaci i on ce igrati, mogli bi njih dva na krila, jer vidim Rahmanovic dominira i on mi je logican izbor na poziciji 10-ke. Hebib tu gubi mjesto u timu. Evo nisam pametan Bgm :D

@skoro brate, cestitam, znaci samo ste teoriju prekucavali :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 feb 2018, 00:10

belosevic28 je napisao/la:Ko bi po vama mogao biti u21 igrac koji ce pocinjati tekme :O Po mni je najblizi Mico, e sad, Krste kapiten znaci i on ce igrati, mogli bi njih dva na krila, jer vidim Rahmanovic dominira i on mi je logican izbor na poziciji 10-ke. Hebib tu gubi mjesto u timu. Evo nisam pametan Bgm :D

@skoro brate, cestitam, znaci samo ste teoriju prekucavali :D
Hvala buraz :D :thumbup:
Ma samo Mićo ima realne šanse da bude starter, i mooožda Šabanović, jer mi je Dušan totalno nepouzdan desno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 10 feb 2018, 01:11

belosevic28 je napisao/la:Ko bi po vama mogao biti u21 igrac koji ce pocinjati tekme :O Po mni je najblizi Mico, e sad, Krste kapiten znaci i on ce igrati, mogli bi njih dva na krila, jer vidim Rahmanovic dominira i on mi je logican izbor na poziciji 10-ke. Hebib tu gubi mjesto u timu. Evo nisam pametan Bgm :D
Nema nikakvog pravila o obaveznom u21 igraču u prvih 11, nego samo o 3 u21 igrača u 18.
Pretpostavljam da će to bit Kovačević, Mujakić i Kuzmanović prvenstveno, dok od ostalih mi tu imamo Šabanovića, Herića i Mustafića. Na onog napadača što je isao na probu u Švicarsku Husref izgleda ne računa.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 10 feb 2018, 02:41

FrancescoTotti je napisao/la:Na kosevu SELJACINE moraju prestat da psuju nakon svakog loseg poteza nasih igraca.
Neko im treba objasnit da nisu dosli na koridu vec na fudbalsku utakmicu.

S obzirom da je remecenje javnog reda i mira psovanje drugoj osobi, predlazem upravi da ispod tribina poreda pandure koji su spremni da pisu kazne svakom ko prekrsi javni red i mir.
Ok je psovati i ispuhati se na forumu, za to u jednu ruku i jest forum i online svijet, al kad vidim debila kako psuje majke, umrle i boze sacuvaj sta sve ne, i to nerijetko pored male djece zivot mi se zgadi.

I na tribini vala nije bitan kvantitet vec kvalitet! Draze mi je sjedit medju 200 raje nego 2000 papaka!
Kako bi onda yebo mater sudijama i drugoj ekipi :plac:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 feb 2018, 02:53

Pa prije ce se ukinuti SDA nego psovanje sa istoka.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 feb 2018, 04:25

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ima li kakvih novosti za tog beka??
Ma jok, sanse da neko dođe su bas minimalne, skoro i da ne postoje, mislim da je to to sto se tice sastava i da cemo sa ovim u goste Širokom Brijegu.
Steta, bas bi nam valjao jedan dobar bek, al hajde ako vec nije bilo kvalitetnih igraca na tim pozicijama, bolje ne dovodit, nego svakog dovest.
I koliko sam primjetio Husref je u prijateljskim probavao razne igrace na bekovskim pozicijama, tako da mislim da nece bit ni neke frke, svakako igramo s ofanzivnim bekovima, gdje se nadoponjuju s krilima, ili stoperom kojeg u tim situacijama zamijeni zadnji vezni. Fino je tu neke rotacije Husref uvjezbavao, mislim da nece biti neke frke sto se tih bekova tice, a na ljeto aBd pojacat cijelu odbranu “kapitalcima” i napast duplu :pray:
I zato kad se branimo krila moraju pomagati bekovima na udvajanju protivnickih krila!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 feb 2018, 07:49

Vrijeme je da se igra sa priprema prenese na prvenstvo. Do sada je to bilo jedno na pripremama a onda se dodje ovdje i nista se ne igra sto se igralo na pripremnim utakmicama.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2018, 07:50

Jos 7 dana :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 feb 2018, 10:44

MortemHz je napisao/la:Jos 7 dana :tokralju:
Ja ne mogu ni zamisliti kakva bi euforija bila da uzmemo listicu, jos raja pozelila tekmi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 feb 2018, 11:09

Bio bih zadovoljan bodom iz Lištice, ali ovaj put nema Crnkića da nas baci na aparate, mogla bi i sva tri uz malo sreće. :hmmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 feb 2018, 11:32

joker90 je napisao/la:Bio bih zadovoljan bodom iz Lištice, ali ovaj put nema Crnkića da nas baci na aparate, mogla bi i sva tri uz malo sreće. :hmmmmm:
Uz malo srece, jos im zlomislic nije sarno, a i Menalo jos se bavi prelaskom....nadati se da ih uhvatimo u raskoraku fokusa, a bez te dvojice da nastupe bi tek bio dernek...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 feb 2018, 12:05

Završili su oni Menala, ali on ostaje u lištici do ljeta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 feb 2018, 12:28

AlfredNobel je napisao/la:Završili su oni Menala, ali on ostaje u lištici do ljeta.
Jos nije oficijelno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 feb 2018, 12:40

Sto sam ja mislio da jedan u21 mora biti u prvih 11? :hmmmmm:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 10 feb 2018, 14:55

Danas je posljednji dan za obavljanje transfera u Premijer ligi BiH, a igrači koji su pod ugovorom sa drugim klubovima, mogu još do večeras u ponoć promijeniti klub.

Igrači koji imaju slobodne papire, bez obzira na završetak prijelaznog roka u BiH, moći će dolaziti u redove premijerligaša.
Koliko je sad ovo tačno, nisam siguran..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 feb 2018, 14:56

Tačno je to ali hoće li se moći registrovati da mogu nastupati u ligi?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 feb 2018, 15:01

-----------------Pavlovic------------------
Hodzic--Sofranac--Adukor--Sabanovic
-----------Saric------Stanojevic---------
---------------Rahmanovic---------------
Halilovic---------Sejfo---------Velkoski

Moja zelja! Bekica ocima ne mogu gledat a Sabanovic je polazao koliko zna ma ovim pripremnim.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 feb 2018, 15:02

BordoSarajevo je napisao/la:Tačno je to ali hoće li se moći registrovati da mogu nastupati u ligi?
Svi igraci koji imaju slobodne papire sa danasnjim danom se mogu registrovati bilo kada.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 feb 2018, 15:05

kupus army je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Tačno je to ali hoće li se moći registrovati da mogu nastupati u ligi?
Svi igraci koji imaju slobodne papire sa danasnjim danom se mogu registrovati bilo kada.
Da, to znam, 10.2 je rok za registraciju igrača a kad bi naprimjer sutra dobili novog igrača, on ne bi mogao igrati do kraja sezone?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 34 gosta.