NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nedim trener jadni
Nedim moze samo dobit u gostima ako mu uprava kupi sudije ili dogovori sa domaćom ekipom
Nemojete ba lupetat bezveze,morate uzet u obzir cinjenicu da nam se pred nastavak prvenstva desio peh da nam se po meni povijede dva najbolja igraca Ramic i Mekic,drukcije bi sve to izgledalo sigurno,ovo kolo smo u nesreci imali i srece da je Radnicki dobio tako da smo na istom idemo dalje i svi se moramo nadat i vjerovat da cemo se ove godine vratit u pl i privuc nove sponzore.
-
- Kontakt:
Nakon prvog poraza ove polusezone odmah pljuvaci.....dobar je nedim kad se pobjedjuje...daj malo skontajte se,pratit zvijezdu nije obaveza...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Nije obaveza ali drug On prima platu da pobjedjuje. Kaze mi covjek koji je bio u Visokom da su imali sudjenje extra, samo da smo mi lose odigrali sto se ponavlja, ako metallege udje nece biti nezasluzeno ljudi su puno konkretniji u gostima od nas. Mada je sada belaj jer se u igru vracaju Banovici.
Moja je procjena da se mi za dva kola nalazimo na prvom mjestu ali neznam da li cemo ostat tamo.
Moja je procjena da se mi za dva kola nalazimo na prvom mjestu ali neznam da li cemo ostat tamo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Barcelona 39 utakmica bez poraza pa izgubi od nikad slabijeg reala...banovici gracanica 1oo % nemaju ambicija za pl.mi jajce i orasje smo glavni konkurenti,uz kvalitet igraca treba i dosta sporske srece,vidis kako su metallege primilo dva gola u lukavcu,...od vodstva do poraza u 5 min....batigol777 je napisao/la:Nije obaveza ali drug On prima platu da pobjedjuje. Kaze mi covjek koji je bio u Visokom da su imali sudjenje extra, samo da smo mi lose odigrali sto se ponavlja, ako metallege udje nece biti nezasluzeno ljudi su puno konkretniji u gostima od nas. Mada je sada belaj jer se u igru vracaju Banovici.
Nedim je u subotu napravio nevjerovatnu gresku s ekipom koju je izveo umjesto da udje u utakmicu s najacom postavom i uzme prvo mjesto, on na teren izvodi postavu koja nikad ja mislim ni na treningu nije igrala zajedno i tu prica zavrsava. Bosna nas je dobila sasvim posteno. Sudjenje i vise nego korektno. Ako za tri kola ne budemo prvi na tabeli PL, cao.crvenobijeli je napisao/la:Nakon prvog poraza ove polusezone odmah pljuvaci.....dobar je nedim kad se pobjedjuje...daj malo skontajte se,pratit zvijezdu nije obaveza...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Raja sta cemo sad
Neko ce na....ti do kraja mi ili vi
Sretno u nastavku , vidimo se

Neko ce na....ti do kraja mi ili vi

Sretno u nastavku , vidimo se
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vi ste nam pomogli,orasju jos 1 kiks i on otpada za ulazak,sto se tice banovica to svi znamo sta kako,isto tako i sa gracanicom,ostajemo samo mi i jajce,nadam se da mi ulazimoLjumani_Banovici je napisao/la:jesmo vam zakomplikovali situaciju![]()

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja nikad nisam hvalio Nedima, pa ni kad pobjedjujemo. Realno sve ovo sto smo postigli, smo postigli zbog jake ekipe i kvalitetnog rada ostatka uprave. Ako hocemo nesto postici moramo naci kvalitetnijeg trenera.crvenobijeli je napisao/la:Nakon prvog poraza ove polusezone odmah pljuvaci.....dobar je nedim kad se pobjedjuje...daj malo skontajte se,pratit zvijezdu nije obaveza...
⭐
-
- Kontakt:
Vi cete tek da zakomlikujete kad odigrate nulu u jajcuLjumani_Banovici je napisao/la:jesmo vam zakomplikovali situaciju![]()

Mislim da ce Zvijezda morati uozbiljit se iduca utakmica je sve samo ne lahka, isto tako i iduce gostovanje.
Ja licno nisam prezadovoljan dosadasnjim ucinkom Nedima, ne zbog rezultata nego zbog igre ali imaju oni koji su odgovorni pa neka se oni brinu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Budućnost stari lafovi,iskusni u ovoj ligi znaju sve cake a imaju i dobru ekipu.Gračanica čak po meni ima još bolju ekipu tako da biće stvarno napeto do kraja.ja se nadam samo da ne bude tenzija a nek bolji i sretniji na kraju prode prvi kroz cilj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zmajići šta ste se ušutili
Nije vas valjda jedan poraz toliko razočarao i poremetio 

⭐
Mene je iskreno razočarao,ali valjda im je bio loš dan..nego,kakvo je stanje s povrijeđenim,hocel sutra ekipa biti kompletna?theboss_RD07 je napisao/la:Zmajići šta ste se ušutiliNije vas valjda jedan poraz toliko razočarao i poremetio
10 kola do kraja, 30 bodova u opticaju. Nema predaje, idemmmmmooooooooo
Naprijed Zvijezdooooooo
Naprijed Zvijezdooooooo
u koliko sati se igra danas utakmica?
Pola 5zmaj348 je napisao/la:u koliko sati se igra danas utakmica?

-
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
3-0 sa igracem manje ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.