FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sad to procitah, ne bi ga bilo lose probati zadrzati ako demebele ode inace ostajemo na feranu, fatiju i raphini samo. Ne kazem da je abde neka klasa ali kad se panj dembele mogao trpiti toliko godina moze se sigurno i ovom dati prilika, od proslogodisnjih ferana i fatija sigurno ne moze biti gori.
Najmanje će 20 miliona tražiti za njega, sumnjam da Betis hoće i može platiti toliko. Valjda se oslobodi prostora u FFP pa da Roque dođe sada.
Rodjeni su pitarske picke!
Boli nas kita. Umjesto Busquetsa imamo vanzemaljca Romeua i sad umjesto Dembelea ostavice Abdea. Samo lagani chill.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Osman je def. najbolje krilo u klubu, kakva god blentovina bio.
- jasonstatham
- Kontakt:
Što je najgore u pravu si. Fudbal oskudijeva sa vrhunskim krilima. I na prste jedne ruke možeš izbrojati bolje od Ousmana. Zato ga klub i trpi.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Stvarno ne znam kako je cijeli svijet slijep kad se prica o Dembeleu… Ako cemo realno gledati od je ona prava prevara… svrstan je u taj neki status zvijezde ali iskreno nema statistike ni za nekog prosjecnog igraca…
Evo sad gledam da je odigrao u Barceloni 6 sezona… Ljudi moji 6 sezona vec proslo… i u tih 6 sezona zabio je 24 gola u la ligi… ljudi to je 4 gola po sezoni… halo ljudi 4 gola po sezoni u 6 godina… pa ovo su najgore statistike bilo kojeg napadaca barcelone…
Neki cesto pljuju po Lewandowskom a lik je u svojoj prvoj sezoni za barcelonu (sa 34 godine) zabio 23 gola u la ligi… isto koliko je Dembele za 6 godina!!!
Ali fascinantno je koliko Dembele izbjegava kritike koje itekako zasluzuje!!!
Evo sad gledam da je odigrao u Barceloni 6 sezona… Ljudi moji 6 sezona vec proslo… i u tih 6 sezona zabio je 24 gola u la ligi… ljudi to je 4 gola po sezoni… halo ljudi 4 gola po sezoni u 6 godina… pa ovo su najgore statistike bilo kojeg napadaca barcelone…
Neki cesto pljuju po Lewandowskom a lik je u svojoj prvoj sezoni za barcelonu (sa 34 godine) zabio 23 gola u la ligi… isto koliko je Dembele za 6 godina!!!
Ali fascinantno je koliko Dembele izbjegava kritike koje itekako zasluzuje!!!
A prije svega 10-tak dana :

Intervju Ousmanea Dembéléa s madridskom Marcom, 17. lipanj/juni 2023. godine:
🗣 "Ne znam zašto se toliko glasina pojavljuje o mom odlasku u PSG. Ne postoji nikakav kontakt s njima. To je vjerojatno jer su oni francuski klub, ali nikada nije bilo niti postoji nešto između mene i PSG-a."
🗣 "Moja obnova ugovora ide u dobrom smjeru. Barcelona želi da obnovim ugovor do 2027. godine, moj agent razgovara s njima. Sretan sam u ovom timu, također sam sretan u svojem domu u Barceloni. Vidjet ćemo kako će se ta situacija odigrati."
🗣 "Atmosfera u svlačionici je odlična, svi smo kao obitelj. Mislim da je to ključna stvar. Imam puno minuta na terenu i sretan sam, svi iščekujemo igrati Ligu prvaka iduće sezone. To je natjecanje koje svi žele osvojiti."

Mozda je Dembele najbolje krilo u klubu, ali on je prosjecan igrac, sa prosjecnim rezultatima i on apsolutno nikakv x faktro ne donosi niti je nezamjenljiv dio ekipe i za Barcu je najbolje da ga se rijesi - nestabilan, unosi nemir, cesto povrijedjen, u sezoni odigra 4-5 utakmica na nekom zadovoljavajucem nivou sve ostalo je neko pucanje laznjaka gdje na kraju i sam sebe polomi - i sto je najbitnije ono sto on statisticki donese ekipi u smislu broja golova i asistencija je na nivou Cristian Tello-a, a recimo kilometrima i miljama je daleko od jednog Pedra.
ma ne budali - samo u Laligi ces naci 10 krila koji ce ti vise i bolje dati od dembelea - pa onaj crni sto je sad presao u milan iz Viljareala je svemirski brod za Osmana - covjek za 6 godina zabio 24 gola i kao nema boljih krila. On se drzi samo jer je placen koliko je placen - da je placen 30 mil vec davno bi igrao za neku nicu ili neki drugi prosjecni francuski klubjasonstatham je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:06Što je najgore u pravu si. Fudbal oskudijeva sa vrhunskim krilima. I na prste jedne ruke možeš izbrojati bolje od Ousmana. Zato ga klub i trpi.
Dembele ko Dembele. Ubleha koja jasno ne moze biti prva opcija u ozbiljnijim klubovima. Medjutim dva su osnovna problema. Najbolje je krilo u klubu i nece naci adekvatnu zamjenu. U takvoj situaciji njegov odlazak je hendikep koliko god to pogresno zvucalo nekome.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma on kao najbolji prosle sezone je ostvario slijedeci ucinak u LA ligimessilla je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:02Dembele ko Dembele. Ubleha koja jasno ne moze biti prva opcija u ozbiljnijim klubovima. Medjutim dva su osnovna problema. Najbolje je krilo u klubu i nece naci adekvatnu zamjenu. U takvoj situaciji njegov odlazak je hendikep koliko god to pogresno zvucalo nekome.
5 golova + 7 asistencija
Ljudi koji su imali katastrofalne sezone (Feran i Ansu)
Feran 4 gola + 2 asistencije
Ansu 7 golova + 3 asistencije
Rafinja kojem cete oprostiti katastrofalnu sezonu jer je prva 7 golova + 7 asistencija
I sta je Osman bolji od ovih ili sta on vise pruza od ovih, apsolutno nista. on nema nikakv sa strane ucinak na igru pa da covjek kaze ima neki ucinak, dobar je u defanzivi ili nesto slicno. On nikad nece biti igrac koji ce biti prevaga da Barca se domogne top ciljeva - a zbog svog neposluha, loseg sportskog zivota i historije ucjenjivanja kluba preko menadzera treba nogom nabiti kad se ukazala prva prilika -nadoknadice neki omladinac tih 5 golova naredne sezone.
- numanumaye22
- Kontakt:
40 golova lik zabio u 6 godina hahaha sutnut to nogom iz kluba
To sto je on najopasnije krilo samo govori da je klub u ogromnom kurcu a ne da je on neka klasa. Sad je pravo vrijeme da se rijese stetocine koja ce ionako za nekoliko utakmica biti u bolnici opet.
- Shategabri
- Kontakt:
Što, Neymar i Dembele - dvojac iz snova
Ne znam, tih 50 milki bi bilo uhar za Barsu i riješila bi se levata.
Dvije muhe jednim udarcem.

Ne znam, tih 50 milki bi bilo uhar za Barsu i riješila bi se levata.
Dvije muhe jednim udarcem.
Koševo Zapad
Za 50 miliona ne možeš dovesti bolje krilo od Dembelea.
Barci ide pola od tih 50 miliona, pola njemu.
Don't hate what you don't understand.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
U Barci su glupi ako nisu ocekivali da ce 100% otici ako su potpisali sa njim 50/50 na prodanih $50mil…
A ako nekim slucajem Dembele odbije PSG bio bi jos gluplji od Barcelone… Ja bih prvi otisao iz Barcelone za $25mil u bonusima + puno bolja plata… I nema osobe na forumu koja ne bi otisla u ovoj situaciji iz Barcelone… pogotovo koliko je sklon ozljedama mozda se sutra ozbiljno ozlijedi i zavrsi karijeru…
kakvu je priliku fulio kad je sam izašao pred golmana Reala i ne treba nam... jednostavno će kiksati svaki put kad bude trebalo
još nisam prežalio promašaj za finale lp
još nisam prežalio promašaj za finale lp
- jasonstatham
- Kontakt:
Dembele je svo vrijeme apsolutno nepredvidljiv.
Možda bolje uzeti sada, danas 50, sutra 100 mil, nego do ljeta 2024 nešto mu ne bude po mjeri i ode besplatno.
Možda bolje uzeti sada, danas 50, sutra 100 mil, nego do ljeta 2024 nešto mu ne bude po mjeri i ode besplatno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.