BegAx je napisao/la:Devile, nek' je sretan!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BegAx je napisao/la:Devile, nek' je sretan!
pridruzujem se cestitkama...LBJ MVP je napisao/la:BegAx je napisao/la:Devile, nek' je sretan!
Puma je napisao/la:Sretan rodjendan @Devile, sve najbolje !!
Sretan rodjendanDevil je napisao/la:Hvala puno svima na cestitkama.
Cartman je napisao/la:Sretan rodjendan, Devil.
majestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Sretan rodjendan, Devil.
99% da nece.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:nisam baš u toku sa ovim najnovijim informacijama o suspenziji fudb. saveza,hoće li naša repka nastaviti sa kvalifikacijama ili ne?
Moraju imati isto ime samo video ekstenziju .avi .mkv ili sta koji format koristis, a subtitle .srt ili .sub Znaci vazno je samo da imaju isto ime!CeMa je napisao/la:e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali
e hvala puno care...valjda ce raditidrH(za PES 6) je napisao/la:Moraju imati isto ime samo video ekstenziju .avi .mkv ili sta koji format koristis, a subtitle .srt ili .sub Znaci vazno je samo da imaju isto ime!CeMa je napisao/la:e ovako..skinuo sam film i prevod...e sad...hocu da sprzim to na DVD...znaci sprzim film i prevod kao 2 file-a na DVD..e sad, kada pustim to na TV-u , ne mogu da nastimam prevod, a kada pustam na kompu samo prevucem prevod na film i radi...e kako da sprzim to da mi radi prevod na TV-u...valjda ste skontali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.