slazem se u potpunosti haha zabranit mu da prilazi stadionu ikako cak i kao navijac.. fkt je neozbiljno ako ovo bude samo igranje sa navijacima..Jugjesamojedan je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:30Ako se Ara sad ne vrati, zatvoriti mu vrata kluba za sva vremena, samo zbog ovoga sto objavljuje po instagramu i na taj nacin prikuplja nasu paznju...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta ce ova seljacina, gledam mu story, lik objavio klip kako igra negdje u nekoj vukojebini bez navijaca, ali sto je najjace, ide klip, korner, i Nedo glavom udara loptu i odlazi pored gola! Hahahaha zamisli frajer objavljuje klip kako masi cijeli gol sa 3m.
Hodzica raja treba malo ignorisati, da se 'ohladi'. Presao se malo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Mislim da smo se i mi malo ,, nalozili " na Aru, nije igrao zvanicnu utakmicu 6 mjeseci a imamo velika ocekivanja od njega, pogotovo kad smo u krizi na toj poziciji. Iskreno volio bi da dođe ali nemam velika ocekivanja
Gdje ste vi prije zatvarali vrata?
Ara, dijete Grbavice, Manijak, kad god dosao, dobrodosao.
Ara, dijete Grbavice, Manijak, kad god dosao, dobrodosao.
- Austinpowers
- Kontakt:
Ma da nije igrao 6 godina, on ima mentalitet za spica. Ima njuh, zna gdje se naci u pravom momentu, a sa ovim gazelama po strani nedo turkovic bi zabio 10 golova, a ne Ara. Ali po statusu na fb i prozivkama da se zakljucit da mu malu platu dajemo i da nas ceka ako mu bas nista ne ispadne, a to bas i nije dobro sjetimo se Ermina Zeca...Lordiox101 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 22:37Mislim da smo se i mi malo ,, nalozili " na Aru, nije igrao zvanicnu utakmicu 6 mjeseci a imamo velika ocekivanja od njega, pogotovo kad smo u krizi na toj poziciji. Iskreno volio bi da dođe ali nemam velika ocekivanja
VTZ
Pa nama i netraba neko za ozbiljan fudbal nego bas takav jer mi i igramo neozbiljan fudbal.Ovo oko poruka to je vec djecija paznja.U golu kad djete plaće i konta da će na osnovu toga dobit ono sto trazi.
Gdje je bila ova fejsbuk prepiska, zna li neko ?
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Armin je zavrsio s ozbiljnim fudbalom nažalost. Ne moze nigdje proći liječnički pregled u ozbiljnim klubovima. Nama bi sigurno dobro došao,jer je bolji od Haracica polu spreman. Nemoj Nedo i oni su ljudi...
-
- Kontakt:
Pored sto je forumski strucnjak, sada je i medicinski. Obavlja pregleda igraca preko slika na internetu.
-
- Kontakt:
Znas sta je apsurd i tragedija. Kad ti prosjecnog navijaca Zelje,na cija hajcanja i lozenja od bilo koga sam alergican,lozi i zajebava neko kao sto je Nedo.
Apsurd i tragedija i dno naseg sporta,je da je toliko talentovane djece propalo a da se Nedo vodi kao neko ko ima karijeru.
Neko ko je igrao za 1 tim,neko ko je uspio prevariti 10 tak klubova da ga potpisu.
Nedo Turkovic nije mogo dominirati na terminu a kamoli gdje drugo.
Nekad je u zivotu dovoljno imati srece ili pameti.
Koliko god mislio da on ovo drugo nema.Ali ako uspijes zajebati ljude u tolikom broju klubova da te potpisu,onda si jako inteligentan.
Opet jos jedan apsurd.
Za nekog ko toliko voli klub,meni su ove stvari nedopustive,da na bilo koji nacin loze i ponizavaju navijace. Oni bas imaju muda.
Prema tebi se u rapsravama postavim totalno drugacije od vecine.
Cak nekad kazem da mnogi ovdije i zasluzuju da ih ****,jer na kraju si pogodio vise nego svi ovi sto su najavljivali nesta.
Bez obzira sto nacini na koje se vracas kad te banuju i sve ukazuje da si ti ciljano vracan od nekog. Ti ocito znas neke stvari,ko god ti bio. Dok god "pogadjas "neke stvari vise od ostalih,bez obzira na neke idiotluke koje si izvalio,mozes imati legitimitet. Ali kad se udruzis da **** posten svijet sa ovom prevarom od igraca e onda shvatim da je sve u teskom kurcu.
Ovo navijaci Zelje ne zasluzuju.
Nedo Turkovic na jednoj nozi je bolji od trenutnih Zeljinih napadaca!!!
-
- Kontakt:
Nedo Turkovic je Zeljeznicar
-
- Kontakt:
Frajr samo u ovoj vukojebini moze biti menadzer u ozbiljnim klubovima dobio bi zabranu pristupa nakon ovih ispada
Al mi smo cirkus kod nas vae moze
Al mi smo cirkus kod nas vae moze
-
- Kontakt:
Tako je i onaj sto ga je doveo i on ovakav. Zato i jesmo tu gdje smo. Sto su oni Zeljeznicar.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,misljenje da ti se ne svidja neko. Isto tako tebe neko ne voli, neko voli. To je sasvim normalno. Forum jeste mjesto da svako kaže šta misli, ali ovi sto ovdje godinama s po pet acc,koji su uništili forum svojim prozivanjem,što su otišli na lobotomiji,pa se opet vratili,govori kakvi su to tipovi ljudi. Da se razumijemo ovdje pišu skupstinari,pišu djeca od Travnika do Bihaca,ljudi koji ne znaju ništa a prave se da znaju. A ovo što brišu postove,to je dokaz samo koji su to kompleksasi ovdje. To je do moderacije što su svakome dali internog moderatora,al šta ce ljudi znaju da su ovdje pacijenti nema tu pomoći.BarbareZeljin je napisao/la: ↑26 jan 2023, 10:14Znas sta je apsurd i tragedija. Kad ti prosjecnog navijaca Zelje,na cija hajcanja i lozenja od bilo koga sam alergican,lozi i zajebava neko kao sto je Nedo.
Apsurd i tragedija i dno naseg sporta,je da je toliko talentovane djece propalo a da se Nedo vodi kao neko ko ima karijeru.
Neko ko je igrao za 1 tim,neko ko je uspio prevariti 10 tak klubova da ga potpisu.
Nedo Turkovic nije mogo dominirati na terminu a kamoli gdje drugo.
Nekad je u zivotu dovoljno imati srece ili pameti.
Koliko god mislio da on ovo drugo nema.Ali ako uspijes zajebati ljude u tolikom broju klubova da te potpisu,onda si jako inteligentan.
Opet jos jedan apsurd.
Za nekog ko toliko voli klub,meni su ove stvari nedopustive,da na bilo koji nacin loze i ponizavaju navijace. Oni bas imaju muda.
Prema tebi se u rapsravama postavim totalno drugacije od vecine.
Cak nekad kazem da mnogi ovdije i zasluzuju da ih ****,jer na kraju si pogodio vise nego svi ovi sto su najavljivali nesta.
Bez obzira sto nacini na koje se vracas kad te banuju i sve ukazuje da si ti ciljano vracan od nekog. Ti ocito znas neke stvari,ko god ti bio. Dok god "pogadjas "neke stvari vise od ostalih,bez obzira na neke idiotluke koje si izvalio,mozes imati legitimitet. Ali kad se udruzis da **** posten svijet sa ovom prevarom od igraca e onda shvatim da je sve u teskom kurcu.
Ovo navijaci Zelje ne zasluzuju.
A mi nismo sigurno zbog Nede tu gdje jesmo,nego zbog populacije kakve jeste. Ograničena ko balkon.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 26 jan 2023, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, imekorisnicko i 36 gostiju.