Psihologija je čudo jbga. Gledao sam City ove sezone barem 5 puta gdje su u prvom poluvremenu promašili boga oca, a u drugom kao da je izašla potpuno druga ekipa, bez pravih šansi i kiks. Tako je to svugdje na svijetu, ne samo kod nas. Ubije ti moral, kopaš 45 min, igraš fantastično i dođe lik 3 zicera mu napraviš a on ne pospremi niti jedan. Zajebi ti to, moraš bit baš veliki šampion da se poslije toga ponovo digneš.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:06Ma ne vjerujem da nemamo snage za napasti opet. Isto tako, ta priča oko psihičkog pada nakon propuštenih zicera mi ne pije vode, jer se to desilo samo na derbiju. Čisto sumnjam da svakom od njih nije isti motiv kao i na početku tekme.bodi123 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:03Ma neće ova slika bit u nastavku, u tome i jest poenta. Ne možemo mi još uvijek odigrati u ovako jakom ritmu 90 minuta, da sameljemo protivnika i zaključamo ga golmanu u gaće. Ovi će se sabrati, Dudić će nešto promijeniti, i dobit ćeš situaciju slično kao i na derbiju gdje će bit prilika na obje strane pa ko se bolje snađe. Iskreno se nadam da griješim te da ćemo nastaviti s dominacijom, al teško baš je u to vjerovati jer ekipa po pravilu pada psihički poslijje svih ovih promašaja.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 15:57Dobra igra, pogotovo na početku i kraju poluvremena. Vidi se da je ovo kvalitet više u odnosu na Velež. Jedina zamjerka na požurivanju, ishitrenim odlukama, tj. greškama i bezveze nabijenim loptama. Pejović ima par nejasnih odluka gdje bezveze nabija, Tatar je melja u prazno, Pidro može centrirati, ide na finte nekakve. Previše komplikuju.
Opet realizacija koči, da je igrač kako treba u napadu umjesto ovog terminskog igrača, vodili bi. Ne treba sad zezati i govoriti kako je bod k'o kuća, jer nije. Ima još jedno cijelo poluvrijeme i ne treba sve porediti s derbijem.
Samo smiriti loptu, ne gubiti ih bezveze, ne komplikovati i veće su šanse za uspjeh na kraju.
Idemo gledati, vidjećemo.
Ali upravu si, idemo pogledati ostatak, mora se ovo dobiti.