FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Tweeds_10
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Tweeds_10 » 29 avg 2012, 21:56

strasno. preplacen igrac koji bay nije bio neophodan.
pi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2012, 22:18

Ovdje necete moci slikovnicu praviti, svi takvi postovi ce biti obrisani a glavni akteri sankcionisani.

Stranice nikad gore, ali sve to ne cudi i srecom petak je vrlo blizu.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 29 avg 2012, 23:11

Znaš li šta pričaš veseo nam bio? :?
De nam reci o čemu se radi :? , koja slika samo ono da se uljepša, malo osvježi, baš je kul onako koju sliku vidjeti. :D

Eto nek' ostali kažu ako lažem! :!:
GAL, de reci mu, pitaj ga šta priča, ja ovo ništa ne razumih :? , 3 slike na prethodnih 100 i nekoliko stranica, a još ima uzeti za pravo da nam kaže da i ne pišemo kako treba. :?
:mrgreen:

Haj' nam reci šta ti zasmeta, eto ako je GAL i njegovih milion postova od jednog reda, nije problem čovjek će otići, samo reci ako ćeš tada biti rahat. :mrgreen:

Eh sada je i pomalo tijesno u svlačionici(šta bi Mago na ovo rekao :lol: ), tako da bi bilo poželjno ekipicu i malo olakšati.
Weihrausch, Wieser posudba, Contento prodaja, izglednija posudba, no najvjerovatnije ni jedno ni drugo, a Tymo ili Can :arrow: prodaja ili posudba, tijesno za obojicu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2012, 23:22

Klare je napisao/la: De nam reci o čemu se radi :?
@Zenicanin zalijepio par slika, onda ga par likova citira sa (mozes misliti) pitanjem: Ko je ovaj lik, pa on uopsta nije maco i sl.
I sve to propraceno sa ove 3 slike. Tebi to nije spam? Nije ti ruzno? Daj, molim te...
Ne kazem ja da toga nema i na drugim temama (ne pratim sve, ne stignem jbga) i da svaki klub ima nekoliko GALova koji bi da se stranice nabijaju i da uglas proslavljaju jubilarni broj stranica...
Ova tema to nikad nije bila i nama ne trebaju takve stvari, pa zbog toga ja s vremena na vrijeme uskocim sa nekim primjedbama. Ne morate se odmah ljutiti. ;)

Sta si toliko navr`o na Diega, sviju ti? :shock:
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 29 avg 2012, 23:29

Klare je napisao/la: Haj' nam reci šta ti zasmeta, eto ako je GAL i njegovih milion postova od jednog reda, nije problem čovjek će otići, samo reci ako ćeš tada biti rahat. :mrgreen:
E ako nekome smeta GAL, onda stvarno... :?
Momak po meni pise fine postove, uvijek unese svjezine u ponekad tmurni dio foruma.
Svi u napad, jedan je GAL :!:
geronimo je napisao/la:Sta si toliko navr`o na Diega, sviju ti?
E i mene to zivo zanima.
Pajdo (jel' se ovako kaze u 'ercegovini :mrgreen: ?) nam je uzeo Armanda na zub, a da momak nikad nije pokazao da je nekakav antitalenat za fusbal. Cak mu je i slavni Lellić Kristijan bolji od njega. :o

Samo seco mi je nesto previse protiv ovog transfera. Haman ne da on momcima preko 185 santima u ekipu. Gomo godinama trpi teske kritike samo iz tog razloga. Vaj seco, vaj? :?
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 avg 2012, 23:35

Eh dobro, te slike nisam vidio, ali znam o čemu se radi, opravdano, ne treba te kuditi, doduše i ovaj post gore je bio u šaljivom smislu, no nek' si barem jednom nešto pojasnio. :D
geronimo je napisao/la:Sta si toliko navr`o na Diega, sviju ti? :shock:
Ma jednostavno lik ne leži, potpuna limitiranost što se kvaliteta tiče, a još na to onaj stajling, tetovaže tipa "Bad Boy", šta više da ti kažem. ;)

Vidim da neki i dalje očekuju da može odgovoriti Bayernovim zadaćama :roll: , no nije taj kalibar, nije ni za klupe, pitanje šta bi igrao i u Nurnbergu, Freiburgu... da se ne uvrijede navedeni klubovi.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 avg 2012, 23:43

JetSet_Hantraga je napisao/la:Samo seco mi je nesto previse protiv ovog transfera. Haman ne da on momcima preko 185 santima u ekipu. Gomo godinama trpi teske kritike samo iz tog razloga. Vaj seco, vaj? :?
:lol:
Dobar, dobar!
Inače seco je ovako mal, malo zdepast, i pritom ćelav, a pogle bujne kose u Mariana :P , šta drugo da ti pričam. :lol:

GAL onako neobične postove piše, ono što sam ga i prije hvalio jeste da unosi emocije, jednostavno ne gleda taj estetski dojam, eh ono što bi mogao smanjiti jeste broj postova, ne napisati rečenicu, pa ispod odmah drugu, naravno u drugom postu, ne znam baš da mu je do nabijanja postova? :?

Eh, predajem se, konačno :mrgreen: , sada i priznajem :arrow: za Timkana mjesta više nema, što je igrao igrao, a ni forma nije takva da bi nešto obećavala.

Pajdo :arrow: nije to kod nas, možda je iščezlo i na cijelom području.
Hercegovina šta je to? :?
Ima ljudi svakavih i ovamo i tamo u Bosni :mrgreen: , razlika među ljudima je ogromna, Bosanaca sam mnogo upoznao, ima tu finih ljudi, ali ono što većina ima ukorijenjeno u sebi jeste taj neki hinjavluk, lični interesi, namazanost...
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 29 avg 2012, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2012, 23:54

JetSet_Hantraga je napisao/la: Haman ne da on momcima preko 185 santima u ekipu. Gomo godinama trpi teske kritike samo iz tog razloga.
Zar ne znas da je onomad na tvojoj "omiljenoj" temi za sebe izjavio da je malen i debeo (i usput celav :D ).
Hocemo li reci da drug seco ne govori istinu? :?

Jok bola (n) (zasto se ovo "n" izostavlja u Ere-Landu?), zar nisi primjetio da ga gled`o 2x, uostalom kao i ja :D ).
Klare je napisao/la: no nek' si barem jednom nešto pojasnio. :D
:lol: :lol:
Klare je napisao/la:a još na to onaj stajling, tetovaže tipa "Bad Boy", šta više da ti kažem.
A to tebe muci. :o
Znas li ti da kolegi Monologu ne valja ni jedna treba ako nije tetovirana. :D
Conto je dobar. Dobar za klupe. Taman. (Mogao sam ovo u jedan poseban post smjestiti, a? :D ).

Riki je dobio osmicu, `oce li biti kasno da se T44 proda, majku mu?
Mozda i nece, obzirom da je Kiev prosao. Ako se ne budu ohladili od njega (kao i ti uostalom). :P
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 avg 2012, 23:57

geronimo je napisao/la:
Jok bola (n) (zasto se ovo "n" izostavlja u Ere-Landu?),
E ovo i mene interesuje.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 avg 2012, 00:15

Zdena04 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Jok bola (n) (zasto se ovo "n" izostavlja u Ere-Landu?),
E ovo i mene interesuje.

Kad kazes bolan ne bio, dobijes dva n, jedno iza drugog. Tako da se dva n stapaju u jedno. Pa dodje "bola ne bio". A onda kad kazes skracenu verziju - samo bola - bez ovog ne bio, onda ostane bola bez n. Valjda ste skontali :mrgreen:

Isto ko sto je sarajlijama mrsko govoriti bolan, pa izgovore samo ba.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 avg 2012, 00:17

Klare je napisao/la:Eh, predajem se, konačno :mrgreen: , sada i priznajem :arrow: za Timkana mjesta više nema, što je igrao igrao, a ni forma nije takva da bi nešto obećavala.
:o
Znaci Tymo, gotovo je. I posljednji tvoj fan je posustao. Spasa si nejma, kofere pakuj. :twisted:
Klare je napisao/la:Ima ljudi svakavih i ovamo i tamo u Bosni :mrgreen: , razlika među ljudima je ogromna, Bosanaca sam mnogo upoznao, ima tu finih ljudi, ali ono što većina ima ukorijenjeno u sebi jeste taj neki hinjavluk, lični interesi, namazanost...
Razlika je ogromna, Heregovci dobri, Bosanci losi, jel? :evil:
A to ''pajdo'' je vase, dzaba ti se prati, govorite to cesce nego sto ja govorim ''ba'' il' ''bolaN''. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Hocemo li reci da drug seco ne govori istinu?
Nikad! Sto seco kaze, tako je. Kapak.
Al' eto od sad bar da se ne nerviramo ako doticni kaze pokoju protiv kakvog kvalitetnog dugonje, znamo razlog. :mrgreen:

I da, objansnit cu i zasto je Klarson tolko protiv Contenta.
Naime, on je uvijek branio one koje niko nije htio. Gomeza kritikovali - Klare uz njega, Tymu svi hoce vidjeti ledja - Klare je zadnja linija odbrane (do sad bio).
Pa sad, mora i on nekog kritikovati, ne mogu svi biti ni dobri. Koga ce, pa hajd' opakog Italijana kojeg ce slabo ko tjerati iz kluba.
Uvik kontra, takva sorta. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 30 avg 2012, 00:39

JetSet_Hantraga je napisao/la:Razlika je ogromna, Heregovci dobri, Bosanci losi, jel? :evil:
:lol:
Ama nije..., duboka je to materija, a "ba" mi ne spominji odmah me nekakva škripa tu pod rebrima uhvati, a "pajdo", nije, ne znam ja, možda neko govori, al' u mom okruženju nikad, možda ironično ponekad, pika li se to? :?
JetSet_Hantraga je napisao/la:I da, objansnit cu i zasto je Klarson tolko protiv Contenta.
Naime, on je uvijek branio one koje niko nije htio. Gomeza kritikovali - Klare uz njega, Tymu svi hoce vidjeti ledja - Klare je zadnja linija odbrane (do sad bio).
Pa sad, mora i on nekog kritikovati, ne mogu svi biti ni dobri. Koga ce, pa hajd' opakog Italijana kojeg ce slabo ko tjerati iz kluba.
Uvik kontra, takva sorta. :twisted:
:D
Čista logika. :lol:
Znas li ti da kolegi Monologu ne valja ni jedna treba ako nije tetovirana.
Još jedan razlog da se otarasimo Kontenta. :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 avg 2012, 00:50

Ev' sad odgledah ovaj El Classico.Primjetne su dvije promjene.Jedna je da je Real dosta ozbiljnija,fizicki jaca ekipa,dok je Barca u maloj al' silaznoj putanji.Vidjecemo do kad ce to da potraje.Napisah ovo sto ih smatram glavnim konkurentima u LP,uz Chelsea koji je takodje strasan ove sezone sa Belgijancem.Al' eto jedno je sigurno rame uz rame smo sa ovom trojkom i s' velikim sansama se mozemo nadat da onaj trofej koji je prosle sezone nesretno napustio Munchen da se u maju vrati na AA.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 01:08

Michael Zorc (Menadžer B. Dortmund): "Ne stoji mi da komentarišem ličnu politiku Bayerna. Naravno, to je mnogo novca. Transfer od 40 miliona eura ne vidim u Dortmundu danas - ali također ni u sljedećim godinama."

Kako ćeš vidjeti kad vas Bayern spašava bankrota. :lol:

Hans-Joachim Watzke (Čelni čovjek B. Dortmund): "Mislim da je dobro da jedan španski reprezentativac dođe u Bundesligu, to ligu čini boljom. 40 miliona je visoka cijena, nema mnogo klubova koji mogu to platiti, ali je Bayern to teško zaradio."

Tresu su se koljena, ima da vas k**** u bulju ove sezone.

1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 30 avg 2012, 01:13

Saurman je napisao/la:Michael Zorc (Menadžer B. Dortmund): "Ne stoji mi da komentarišem ličnu politiku Bayerna. Naravno, to je mnogo novca. Transfer od 40 miliona eura ne vidim u Dortmundu danas - ali također ni u sljedećim godinama."

Hans-Joachim Watzke (Čelni čovjek B. Dortmund): "Mislim da je dobro da jedan španski reprezentativac dođe u Bundesligu, to ligu čini boljom. 40 miliona je visoka cijena, nema mnogo klubova koji mogu to platiti, ali je Bayern to teško zaradio."

Po cemu si ti iz ove 2 izjave zaskljuciio da se tresu koljena?????

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 01:20

anelkabvb je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Michael Zorc (Menadžer B. Dortmund): "Ne stoji mi da komentarišem ličnu politiku Bayerna. Naravno, to je mnogo novca. Transfer od 40 miliona eura ne vidim u Dortmundu danas - ali također ni u sljedećim godinama."

Čitaj između redova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 30 avg 2012, 01:26

Saurman je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:

Čitaj između redova.
Vidim da te pravo muci BVB,jer si izdvojio samo njihove izjave :D...a sto se tice tih izjava,obojica su rekli da je 40 mil. puno para,sto i jest...a to je rekao i sam Uli H. .....
A de ti meni reci kad si cuo za ovog Martineza i koliko si ga puta gledao kako igra????

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 avg 2012, 01:27

Klare je napisao/la: Hercegovina šta je to? :?
Ima ljudi svakavih i ovamo i tamo u Bosni :mrgreen: , razlika među ljudima je ogromna, Bosanaca sam mnogo upoznao, ima tu finih ljudi, ali ono što većina ima ukorijenjeno u sebi jeste taj neki hinjavluk, lični interesi, namazanost...
Ima finih, kako nema, ev ja živi primjer.... :lol: :lol: :lol:
A dobri ste vi Hercegovci, a Hercegovke još bolje.... :) :)

Ovo što se Contenta tiče, nekako i mene često nije skroz ubijedio i gledao sam na njega kritički, ali u onom finalu Lige prvaka, nekako je pokazao da ima nešto u njemu, da ima petlje....E sad dal će dobit, te i iskoristit svoju šansu dalje, vidjet ćemo. Situaciju mu sad baš i nije zahvalna, pogotovo kako je Alabica odličan na beku, a ev sad kad bi mogao dobit priliku on se shebao......

Uglavnom kod nekih par sam ovde zapazio još nešto, ustvari samo pojedinih, a to je da se spominje da je Uli i naša uprava škrta. Ovo naravno jeste najskuplji transfer, ali počevši od Maakaya-19 miliona, Riberyja - 25 miliona, Robbena 25 miliona, Gomeza - 30 i malo više, Neuer oko 20.....A ja imam osjećaj neki bi uvijek skrhali uvijek 35 ili 40 miliona eura pa i 50 pa puklo kad puklo. Do sad su svi transferi ovi naši veći bili ok, ne trebaju nama mjerilo biti Chelsea, PSG, Man. City.....
A lijepo je naravno što mnogi shvataju Bayernovu filozofiju pa su i razmišljali o tome dal je ovo puno para ili ne?
Ja sam naveo razloge što sma od početka za ovaj transfer, a i drago mi je što se nismo povukli, neg je naša uprava demonstrirala silu i pokazala da ima pare na raspolaganju i da ne puca šuplju kada kaže da skoro svakog igrača može dovest.
Znači transfer će biti značajan za našu igru, za marketing, a i bit će izuzetno značajan znak fudbalskoj Evropi.. Jer ovo je baš odjeknulo svuda. Do sad je Bundesliga prenošena u Španiji putem Canal +, pa je interes se još više podigao kada je stigao Raul u Schalke, a sada će se podići još više interes jer jedan mladi , talentovani španski igrač igra kod nas.

Bitno je to, ustvari najbitnije da se Martinez dovodi da prije svega poboljša našu igru i donese novu varijabilnost i on je duže posmatran, sve je znači dobro izanalizirano, a onda naravno u paketu dolaze i ove druge prednosti transfera.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2012, 09:22

geronimo je napisao/la:Zar ne znas da je onomad na tvojoj "omiljenoj" temi za sebe izjavio da je malen i debeo (i usput celav :D ).
al imam golemu comagu - citavih 8 sentima 8-)
osim toga, moram reci da sam 2 hevte odmora proveo u cernobilu i narasto citavih 6 santima, tako da sad mjerim nevjerovatnih 161 santim. sta da ti pricam, pravi gorostas.
JetSet_Hantraga je napisao/la:I da, objansnit cu i zasto je Klarson tolko protiv Contenta.
Uvik kontra, takva sorta.
u tom grmu lezi zec :P klare je znaci zadnja linija odbrane, moralna podrska, dobri pastir... a ja mislio da se radi o obicnom kontrasu :oops:
neka, da je nama vise ljudeskara poput kareta.

nego, hocemo l halalit timku?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2012, 10:29

JetSet_Hantraga je napisao/la: Samo seco mi je nesto previse protiv ovog transfera. Haman ne da on momcima preko 185 santima u ekipu. Gomo godinama trpi teske kritike samo iz tog razloga. Vaj seco, vaj? :?
hah, ponovo nasjedas na gnusne lazi bjelosvjetskih lazova, pete kolone i masona :twisted:
kakvih crnih stotinu osamdesetjipet santima, ne bio ti jadan :?
nego, zelis li da te amidza secko uvede u jedinu pravu istinu :?:
pazi, odem ti ja da kupim tv(tv je skracenica za tevelizor iliti ferzen)...
i, dodjem ti ja u ducan dzi se prodaje razna tehnika, izmedju ostalog i ovi tevejovi.
dodje ti njako dijete sto prodaje etote vizore i kaze, citirom: ´her secko, nudim vam jean krasan tevelizor marke ful ha-de koji sto posto realno prikazuje sve zivo i mrtvo´. cijena? prava sitnica.
sve prikaze onakvim kakvo jeste, upitah :shock: sto posto, odgovori mladic.
kupim ti ja to hejbe.
helem, nadjem ti ja ona 2 irgata da mi to prinesu i ukarikaju.
pretisnem puljku, upalim i prebacim na tekmu bayern - dortmund. finale svapskog kupa.
i, onda fino pretisnem onu drugu puljku sto ustavlja sliku, latim metaricu i pocnem mjeriti.
nes vjerovat kad ti recem da najveci igrac ne mjeri vise od 25 santima :shock:
eto, ostane ti jedino da izaberes kome ces vjerovat, meni ili etotim masonima koji vele da je gomo mal manji od 2 metra.

eto, da ne bude off, evo par slika byinog novalije martineza i nase marije :oops:
+ likn na kojem mozete pariti oci 8-)

slika

slika

slika

http://depasarelaenpasarela.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 1 gost.