FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo porukee
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Poruka stigla 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- f0rest1946
- Kontakt:

Sretno Crepulja!
Ajmo jos napadac

Mogli su stavit i na koliko potpisuje al haj,dobro dosao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ima ti gore sam odgovorio Đorđe Rakić, napadač. Evo Crepulje, hvala Bogu ! Prizva smo gaSarajevoJeBordo je napisao/la:Jel se zna koje je jako ime na radaru?belosevic28 je napisao/la:Ma ja se nadam da ce rijesiti potrebnu papirologiju, tj. raskinuti ugovor sa belgijancima do tada.

@miki, mislim da je na 1,5 god.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Potpisao Crepulja, dobrodošao 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- Evolution87
- Kontakt:
Ima se para cim se iz rominga salju poruke 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Sretno Messi 

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- muhamedhulk
- Kontakt:
Djordje je zavrsio sezonu u drugoj kineskoj ligi (sezona 2017.) sa dobrom statistikom; 21 utakmica, 19 gol i 6 ass. 
Ako nije preskup dovesti ga.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gledao sam njegov CV, nije loš igrač, desna lijeva glava, dobra kretnja, kad ti treba rezultat pravi igrač. Samo me plaši njegova volja u ovoj ligi i godine.muhamedhulk je napisao/la:Djordje je zavrsio sezonu u drugoj kineskoj ligi (sezona 2017.) sa dobrom statistikom; 21 utakmica, 19 gol i 6 ass.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh sad sam rahatniji, dobrodošao, budi za naše lige bar igrač na kojeg ličiš i bit ćemo zadovoljni 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ides Crepko 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Po meni je nama najgora situacija u odbrani. Ukupno 6 igrača računajući i Adukora, juniora Šabanovića i Mujakića koji je mlad i sigurno će bit sklon oscijacijama kroz sezonu, što znači četiri u prvoj postavi i dva na klupi. U slučaju neke povrede ili kartona može se desiti da na klupi nemamo odbrambenog igrača što je katastrofa.
Prošle sezone mi u odbrani imamo Balića, Kovačevića, Mihojevića i Novakovića pa nam je na kraju Ivetić igrao stopera + na bekovima smo imali po dva igrača.
Također za Šofranca ne znamo sigurno kakav je, Bekić kiks igrač, Hodžić je realno loš u odbrani a Adukoru to nije prirodna pozicija. Po meni prvo odbrana pa napad ali pošto je kraj prelaznog roka bojim se da je prekasno za nas.
Prošle sezone mi u odbrani imamo Balića, Kovačevića, Mihojevića i Novakovića pa nam je na kraju Ivetić igrao stopera + na bekovima smo imali po dva igrača.
Također za Šofranca ne znamo sigurno kakav je, Bekić kiks igrač, Hodžić je realno loš u odbrani a Adukoru to nije prirodna pozicija. Po meni prvo odbrana pa napad ali pošto je kraj prelaznog roka bojim se da je prekasno za nas.
Đorđe Rakić, golgeter ala Benko. Dođe li, mislim da je titula već tu.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Napada je najbolja odbrana.haris004 je napisao/la:Po meni je nama najgora situacija u odbrani. Ukupno 6 igrača računajući i Adukora, juniora Šabanovića i Mujakića koji je mlad i sigurno će bit sklon oscijacijama kroz sezonu, što znači četiri u prvoj postavi i dva na klupi. U slučaju neke povrede ili kartona može se desiti da na klupi nemamo odbrambenog igrača što je katastrofa.

Meni Šofranac nije neka sigurica, al' dok je Adukor tu i mali Mujakić, sve će biti ok. Velika je šteta Aduku na štopera stavljati, kad znamo koliko znači u vezi, ali Bože moj. izbora nema.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobrodosao Crepulja!
Sto se tice Adukora i vaseg zaljenja sto ga koristimo na stoperskoj poziciji, mogu reci da se ne bi slozio sa vama. Danasnji moderni stoperi osim sto su dobri u obrambenim situacijama, isto tako moraju imati dobru tehniku i pas igru. Prosla su vremena kad su stoperi bili drvosjece i sluzili samo da lome protivnike i nabijaju lopte u aut/korner.
Sto se tice Adukora i vaseg zaljenja sto ga koristimo na stoperskoj poziciji, mogu reci da se ne bi slozio sa vama. Danasnji moderni stoperi osim sto su dobri u obrambenim situacijama, isto tako moraju imati dobru tehniku i pas igru. Prosla su vremena kad su stoperi bili drvosjece i sluzili samo da lome protivnike i nabijaju lopte u aut/korner.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobar je Adukor. Sjetimo se ismijavanja prije nego što je došao!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kupus army
- Kontakt:
Ljubi te brat de samo reci da necemo uzeti titulu,da bar malo sebi olaksam ovu sumornu bosansku svakodnevnicuBordoSarajevo je napisao/la:Eh sad sam rahatniji, dobrodošao, budi za naše lige bar igrač na kojeg ličiš i bit ćemo zadovoljni

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!