Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje

FORZA VELEZ
jusufbašić odlazi to je potvrđeno :-/RodjeniiBrato je napisao/la:Nije Jusufbeg sigurno, cuo sam da je to Ćemalović, sad da li je to istina neznamdime je napisao/la:Eto saznali smo jednog od dvojice za koje je trener rekao da trebaju otići. Ja mislim da je drugi Jusufbašić
Jusufbašić odlazi za dan dva,Feja ima taktiku koja vodi na dno...el-fighter je napisao/la:Cuj ode Majkic, da nece i on u SlooduU svakom slucaju puno srece u nastavku karijere.
Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje![]()
FORZA VELEZ
što znači da još ima elemenata koji se boje jakog Veleža...Titova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeciTitova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
Tako nam je to kad ograjišemo ispod tribineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeciTitova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..![]()
![]()
vm22 je napisao/la:Tako nam je to kad ograjišemo ispod tribineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeciTitova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..![]()
![]()
Druze ubio se za Slobodu. Iskreno ako ce prelazit negdje volio bi da to budete vi jer bi mnogo doprinijeo vasem sto brzem povratkuultrasstyle_tz je napisao/la:taj vas Jusufbasic...dje, sta, kako, koliko?![]()
opasno se prica da dolazi, pa eto malo vise informacija..pozicija, stil igre, sta mozemo ocekivati ako ista mozemo itd itd
Hvala na izvještaju.RedOne je napisao/la:Ako gledamo prijateljsku utakmicu protiv Sirokog Brijega, u vezi bismo mogli naci rjesenje da nam ode i jos jedan veznjak. E sad, koliko bi to rjesenje moglo udovoljiti zahtjevima i ambicijama kluba, to ne znam, ali sad u rosteru imamo veznih igraca koji su to po vokaciji ili onih koji se mogu iskoristiti u tu svrhu...
Npr. prvo poluvrijeme utakmice je Feja izveo 2. ekipu (pojacanu Asimom, Ostrim i haj'mo reci Zlajom) koja je u odnosu na SB bila ako nista ravnopravna. Bekovi su bili Dino i Peja, dok su vezni igraci bili Zvona, Majke i Budo koji je igrao neku poziciju ofanzivnog veznog ili poluspica, sta ja znam... Lijevo krilo je bio Rama, desno Corrando, a Mirza je bio najistureniji napadac. Po meni jedan opsti takticki dzumbus, ali dobro probna je utakmica i sve je dopusteno.
Drugo poluvrijeme je igrala ekipa koja bi najvjerovatnije istrcala na teren da prvenstvo sad pocinje, ali ovaj put u vezi su igrala dvojica pridoslica- Jankovic i Blagojevic koji su moram priznati, bili prilicno solidni i sto je bitno za tu poziciju polivalentni. Dobro, Kodru cu preskociti u komentarisanjuNaravno, pripreme su tek pocele i na osnovu jedne ili dvije utakmice se ne moze donijeti objektivni sud pa cemo sacekati da ekipa dodje iz Bara.
Suma sumarum cijele price je da za poziciju veznih igraca imamo u konkurenciji dvojicu novih, Zvonica, Zolja, Kodru, Ramovica, Rasevica, a u nekoj ludoj kombinaciji i Hebibovica koji je u Travniku igrao na toj poziciji...
Majketa mi je iskreno zao i zelim mu sve najbolje u karijeri...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.