RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 23 jan 2014, 21:49

Cuj ode Majkic, da nece i on u Sloodu :) U svakom slucaju puno srece u nastavku karijere.

Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje :)

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 23 jan 2014, 23:10

I meni je zao sto Majke ode, uvijek se borio za naš dres, davao 100% svojih mogucnosti, ali hebi ga. Zvonke razbijač je tu, vela havle ali eto. Trebalo bi biti još pojačanja, ne može se s ovim ići na kup. Ajmo Mrle, aktiviraj se malooo!

baloteli18
Kontakt:

Post Postao/la baloteli18 » 23 jan 2014, 23:17

RodjeniiBrato je napisao/la:
dime je napisao/la:Eto saznali smo jednog od dvojice za koje je trener rekao da trebaju otići. Ja mislim da je drugi Jusufbašić
Nije Jusufbeg sigurno, cuo sam da je to Ćemalović, sad da li je to istina neznam ;)
jusufbašić odlazi to je potvrđeno :-/

baloteli18
Kontakt:

Post Postao/la baloteli18 » 23 jan 2014, 23:34

el-fighter je napisao/la:Cuj ode Majkic, da nece i on u Sloodu :) U svakom slucaju puno srece u nastavku karijere.

Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje :)

FORZA VELEZ
Jusufbašić odlazi za dan dva,Feja ima taktiku koja vodi na dno...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jan 2014, 00:15

ma kakvi taktika prema dole? :roll: ovo može jedino značiti da će doći novi centafor, a ko će otići to ćemo vidjeti kada bude na službenoj stranici kluba.

Merzić izgleda ostaje u Veležu.

Žao mi je Majketa, ali ja stvarno ne znam šta Feja gleda? Jest da je igrao ovu jesen malo lošije ali je opet borac igrač, dok Zvoniću fali dosta toga, kao što je kilaža, a da ne kažem koliko je smotan kada treba izbaciti loptu iz 16-erca.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 jan 2014, 01:01

Moze bit da je Jusuf Beg Basagic ali kao sto napisa Alem sumnjam da ce se to desiti ako se ne dovede novi napadac. Po meni Jusuf je dobar igrac samo nije dobijao dovoljno minutaze. Sta se desavalo na relaciji klub-on to niko ne zna. Mozda je je i familija Don Vito Corleone umijesana u sve to jer ga je njihov vjerni pas Luster vec jednom maltretirao. Sto se mene tice ja bi volio da ostane ili u drugom slucaju da se dovede napadac ubica kojeg jos od Ace i Dzafe cekamo ko ozeblo sunce. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 jan 2014, 01:03

Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jan 2014, 01:10

Titova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
što znači da još ima elemenata koji se boje jakog Veleža...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 jan 2014, 01:18

Titova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeci :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 jan 2014, 01:27

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeci :lol: :lol: :lol:
Tako nam je to kad ograjišemo ispod tribine :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 jan 2014, 01:49

vm22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Tako nam je to kad ograjišemo ispod tribine :lol:
:lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2014, 01:55

taj vas Jusufbasic...dje, sta, kako, koliko? :D

opasno se prica da dolazi, pa eto malo vise informacija..pozicija, stil igre, sta mozemo ocekivati ako ista mozemo itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 jan 2014, 02:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:taj vas Jusufbasic...dje, sta, kako, koliko? :D

opasno se prica da dolazi, pa eto malo vise informacija..pozicija, stil igre, sta mozemo ocekivati ako ista mozemo itd itd
Druze ubio se za Slobodu. Iskreno ako ce prelazit negdje volio bi da to budete vi jer bi mnogo doprinijeo vasem sto brzem povratku ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 jan 2014, 03:53

Zao mi je Jusufa,nikad nije ni dobio pravu priliku ali i Majke, :cry: kakav je god bolji je 3 puta i od Zvonketa i Mirze. :? .Jedino ako ce dovesti puno bolje igrace od ove dvojice ovo mogu progutati :roll: .Bumo vidili,mozda se iza brda nesto valja :roll: .

Drago mi je da se desila ova Vahina posjeta i da ce se Velezove legende sastati poslije Svijetskog prvenstva,i to je neki dobar znak.Dobili smo i tih 89000 eura u materijalu za turf pomocni teren a klub treba urediti teren.Bit ce i neka akcija u dijaspori u vezi ovoga pomocnog tako da idemo polako naprijed 8-)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 24 jan 2014, 06:08

Stvarno momak nije nikad dobio priliku da valja.evo shvatam da hoce da igraju Velezova djeca, ali nemoze se pod svaku cijenu tj glavom kroz zid. Zasto odbacivati talentovane igrace a ostavljat smece? I prije rata je donekle u velezu bilo stele u mladjim kategorijama ali kad se dodje u prvi tim sve izadje na vidjelo i vidi se ko moze a ko ne. Stvarno fuj.

Ali i dalje Forza Velez

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 24 jan 2014, 09:42

Ako gledamo prijateljsku utakmicu protiv Sirokog Brijega, u vezi bismo mogli naci rjesenje da nam ode i jos jedan veznjak. E sad, koliko bi to rjesenje moglo udovoljiti zahtjevima i ambicijama kluba, to ne znam, ali sad u rosteru imamo veznih igraca koji su to po vokaciji ili onih koji se mogu iskoristiti u tu svrhu...

Npr. prvo poluvrijeme utakmice je Feja izveo 2. ekipu (pojacanu Asimom, Ostrim i haj'mo reci Zlajom) koja je u odnosu na SB bila ako nista ravnopravna. Bekovi su bili Dino i Peja, dok su vezni igraci bili Zvona, Majke i Budo koji je igrao neku poziciju ofanzivnog veznog ili poluspica, sta ja znam... Lijevo krilo je bio Rama, desno Corrando, a Mirza je bio najistureniji napadac. Po meni jedan opsti takticki dzumbus :lol: , ali dobro probna je utakmica i sve je dopusteno.

Drugo poluvrijeme je igrala ekipa koja bi najvjerovatnije istrcala na teren da prvenstvo sad pocinje, ali ovaj put u vezi su igrala dvojica pridoslica- Jankovic i Blagojevic koji su moram priznati, bili prilicno solidni i sto je bitno za tu poziciju polivalentni. Dobro, Kodru cu preskociti u komentarisanju :oops: Naravno, pripreme su tek pocele i na osnovu jedne ili dvije utakmice se ne moze donijeti objektivni sud pa cemo sacekati da ekipa dodje iz Bara.

Suma sumarum cijele price je da za poziciju veznih igraca imamo u konkurenciji dvojicu novih, Zvonica, Zolja, Kodru, Ramovica, Rasevica, a u nekoj ludoj kombinaciji i Hebibovica koji je u Travniku igrao na toj poziciji...

Majketa mi je iskreno zao i zelim mu sve najbolje u karijeri...

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 24 jan 2014, 12:14

RedOne je napisao/la:Ako gledamo prijateljsku utakmicu protiv Sirokog Brijega, u vezi bismo mogli naci rjesenje da nam ode i jos jedan veznjak. E sad, koliko bi to rjesenje moglo udovoljiti zahtjevima i ambicijama kluba, to ne znam, ali sad u rosteru imamo veznih igraca koji su to po vokaciji ili onih koji se mogu iskoristiti u tu svrhu...

Npr. prvo poluvrijeme utakmice je Feja izveo 2. ekipu (pojacanu Asimom, Ostrim i haj'mo reci Zlajom) koja je u odnosu na SB bila ako nista ravnopravna. Bekovi su bili Dino i Peja, dok su vezni igraci bili Zvona, Majke i Budo koji je igrao neku poziciju ofanzivnog veznog ili poluspica, sta ja znam... Lijevo krilo je bio Rama, desno Corrando, a Mirza je bio najistureniji napadac. Po meni jedan opsti takticki dzumbus :lol: , ali dobro probna je utakmica i sve je dopusteno.

Drugo poluvrijeme je igrala ekipa koja bi najvjerovatnije istrcala na teren da prvenstvo sad pocinje, ali ovaj put u vezi su igrala dvojica pridoslica- Jankovic i Blagojevic koji su moram priznati, bili prilicno solidni i sto je bitno za tu poziciju polivalentni. Dobro, Kodru cu preskociti u komentarisanju :oops: Naravno, pripreme su tek pocele i na osnovu jedne ili dvije utakmice se ne moze donijeti objektivni sud pa cemo sacekati da ekipa dodje iz Bara.

Suma sumarum cijele price je da za poziciju veznih igraca imamo u konkurenciji dvojicu novih, Zvonica, Zolja, Kodru, Ramovica, Rasevica, a u nekoj ludoj kombinaciji i Hebibovica koji je u Travniku igrao na toj poziciji...

Majketa mi je iskreno zao i zelim mu sve najbolje u karijeri...
Hvala na izvještaju.

Ako smijem primjetiti ovi vezni što si nabrojala (osim ove dvoice iz Srbije koje nisam gledao) slabo će vesti, naročito Zvonic, Zolj i Kodro koji sa loptom i nisu u dobrim odnosima.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jan 2014, 12:24

Ne sviđa mi se nikako ova transfer politika. Ako Merza ostaje, tačno je da dobivamo Zolja u veznom redu, no opet ga ne mogu prežaliti. ( Majketa )

Bio je fajter, bio je iskren, poštovao je grb koji nosi, i to navijači pamte.

Sada dolazimo do Jusufbašića. Jedan od igrača koji također nisu dobili pravu šansu i koji su neopravdano izostavljani iz prvih 11, i koji po tim pričama odlazi.

Puno je nagađanja, ako odlazi, zašto je to tako, ko će biti zamjena i da li će je biti. Sve u svemu, puno materijala za pisati., nedoumica, strepnje do zadnjeg momenta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 24 jan 2014, 13:27

Ne bih ja bio toliko strog prema ovoj transfer politici. Majke je i meni drag,on je uvijek sa dostojanstvom nosio dres Veleža, ali njegov pad forme je očit. Pitanje je da li on može tu formu vratiti ikad više. A bojim se da se i on ne bi složio sa ulogom rezervnog igrača.Što se tiče Zvonića, ne bih ja bio ni prema njemu toliko strog, on sasvim sigurno ima potencijalda bude dobar igrač, ima i fizičke predispozicije, a zna dovoljno lopte.Ono što je ne znam je,kakav je on u glavi, to vi mlađi bi trebali znati, Znate ga valjda iz čaršije. Ukoliko bi se zadao treningu, ja mislim da bi od njega moglo nešto biti.

Što se tiče Jusufa, moram priznati da on nije moj tip igrača još od prve utakmice u Veležovom dresu. A mnogo sam, mišljenje stečeno na osnovu izvještaja dok je igrao u GOŠK-u, od njega očekivao.On jednostavno ima hronični nedostatak brzine. I nikada neće biti bolji nego što je sada. A opet, mislim da ni on nije baš sklon ulozi džokera sa klupe. Doduše, koliko ja vidim, još nemamo alternativu za centarfora, jedino u tom kontekstu bi mi možda bila upitna odluka o puštanju Jusufa.

Kako god bilo, i šta god bilo, ako obojica odu, želim im sve najbolje u karijeri, obadvojica su se pošteno odnosila prema dresu Veleža. Ako ostanu, opet, dobrodošli

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jan 2014, 13:54

ako Merzić ostane, a izgleda da hoće, onda smo riješili zadnju liniju. Problem je ipak zadnji vezni, valjda će ova dvojica što su došla, biti pravo rješenje. Pored zadnjeg veznog, priorite je i pravi centafor kojeg nemamo još od vremena Džafe i Ace, valjda šta naleti ovih dana :lol: :mrgreen:

Majketu još jednom sve najbolje u nastavku karijere. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.