ne vjerujem da će ući, on je bivši u milanu ako se ne varam, ajmo honda još enegareeds je napisao/la:Hvala, nadam se da nece uci do kraja, ako udje ne vjerujem da ce ga zabiti...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne vjerujem da će ući, on je bivši u milanu ako se ne varam, ajmo honda još enegareeds je napisao/la:Hvala, nadam se da nece uci do kraja, ako udje ne vjerujem da ce ga zabiti...
Evo gazgmiky je napisao/la:ne vjerujem da će ući, on je bivši u milanu ako se ne varam, ajmo honda još enegareeds je napisao/la:Hvala, nadam se da nece uci do kraja, ako udje ne vjerujem da ce ga zabiti...
e znao sam, cim sam ja spomenuo udje crnjo., ajde sada zabij ga pa onda idi gdje hoceszgmiky je napisao/la:ne vjerujem da će ući, on je bivši u milanu ako se ne varam, ajmo honda još enegareeds je napisao/la:Hvala, nadam se da nece uci do kraja, ako udje ne vjerujem da ce ga zabiti...
može trenutno je u najboljoj formi uz dietharta i morgijaTritolone je napisao/la:Sta mislite jel moze onaj Ammann među prva 3?
Kakvo je sada stanje,gdje se može pratiti?zgmiky je napisao/la:Šliri je 15 i teško može do prvih 8, nadajmo se da ipak može, zaostatak je nekih 7 bodova
Ammann je četvrti i zaostatak je nešto malo više od dva boda za trećim
to je nakon prve serije, sad će drugaCautinho je napisao/la:Kakvo je sada stanje,gdje se može pratiti?zgmiky je napisao/la:Šliri je 15 i teško može do prvih 8, nadajmo se da ipak može, zaostatak je nekih 7 bodova
Imam i ja ovog Schlienzauera na listiću. (1-8)
15. je poslije prve serije, imas na eurosportuCautinho je napisao/la:Kakvo je sada stanje,gdje se može pratiti?zgmiky je napisao/la:Šliri je 15 i teško može do prvih 8, nadajmo se da ipak može, zaostatak je nekih 7 bodova
Imam i ja ovog Schlienzauera na listiću. (1-8)
Schlienzauer??Tritolone je napisao/la:4 je na kraju.
Ma za Ammanna govorim, Belive je pita kako je Ammann prosaj00k3r je napisao/la:Schlienzauer??Tritolone je napisao/la:4 je na kraju.neko nest brka, ili ja ili ti, zavrsio je 18 na ovoj ali kako sam ja sad skuzio, 8 u ukupnom, ma kako god samo nek je prolazno?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.