Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma onaj Carobbio je sve ukenjao ... ne bi se uopšte Conte povezivao s ovim da onaj mangup nije počeo baljezgati.
Frajer izmislio priču kako bi naplatio od novinara keš za ekskluzivu. Očajno, zato se nadam da će ga optužiti za klevetu.
Frajer izmislio priču kako bi naplatio od novinara keš za ekskluzivu. Očajno, zato se nadam da će ga optužiti za klevetu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- harebianconero
- Kontakt:
Svaki put kad ovo pogledam, naježim se.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
svi golovi Cire u dresu Pescare ove sezone...
svi golovi Cire u dresu Pescare ove sezone...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- harebianconero
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
za oko tri million će se najvjerovatnije otkupiti i drugi dio njegovog ugovora od Cesene..zahvalan je igrač Gaiccherini...samo da poradi malo na realizaciji bio bi još bolji igrač...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ciro je gol mašina, šteta što će u Genoi provesti sljedeću sezonu, mi tražimo Destra koji košta bar 7-8 miliona, a imamo momka koji postigne 28 golova u Seriji B.
Šteta općenito što smo polovicu Genoi prodali, volio bih da sa njima Juve nema nikakvu konekciju, ja sam za opciju da Juve nastavi sa poslovanjem kao sa Giom, odnosno da mlade igrače proslijeđuje Sieni i Parmi gdje je ambijent odličan za mlade igrače i gdje će dobiti šansu.
Od krucijalne važnosti je da uprava Appelta i Bouya proslijedi u timove gdje će igrati, a ja mislim da bi Parma bila idealno mjesto, eventualno ih ubaciti u operciju Giovinco.
Giack je dobar, ja sam bio njegov kritičar, ali on radi ono što najbolje zna, napredovao je mnogo, a imam utisak da još može.
Šteta općenito što smo polovicu Genoi prodali, volio bih da sa njima Juve nema nikakvu konekciju, ja sam za opciju da Juve nastavi sa poslovanjem kao sa Giom, odnosno da mlade igrače proslijeđuje Sieni i Parmi gdje je ambijent odličan za mlade igrače i gdje će dobiti šansu.
Od krucijalne važnosti je da uprava Appelta i Bouya proslijedi u timove gdje će igrati, a ja mislim da bi Parma bila idealno mjesto, eventualno ih ubaciti u operciju Giovinco.
Giack je dobar, ja sam bio njegov kritičar, ali on radi ono što najbolje zna, napredovao je mnogo, a imam utisak da još može.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Sumnjam da je Destro nešto bolji od Matrija i Quagliarelle, pa zato mislim da nam nije ni potreban.
Nije on još u tom rangu, ali nam treba mlađi napadač koji se neće buniti kada ne igra, zato mi je Ciro bio idealan.harebianconero je napisao/la:Sumnjam da je Destro nešto bolji od Matrija i Quagliarelle, pa zato mislim da nam nije ni potreban.
Usput, ima li još slika sa svim reprezentativcima??
Link?
Edit, našao, ako ima neko veće neka postavi.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
Imam neki dobar osjecaj da bi JuveItalia mogla osvojiti EP.. Lijepo je vidjeti opet ovoliko nasi igraca u reprezentaciji.
Ovo sto se tice oko Contea, nesikiram se ja tolko. Ima da im Conte **** sve iducu sezonu, mogu zamisliti kako ce ga napaliti a on ce to sve prebaciti na igrace
... Mogla bi biti jos jedna sezona neporazeni aBd, 
Ovo sto se tice oko Contea, nesikiram se ja tolko. Ima da im Conte **** sve iducu sezonu, mogu zamisliti kako ce ga napaliti a on ce to sve prebaciti na igrace

Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 30 maj 2012, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- harebianconero
- Kontakt:
Aj kako Gio i Giach čudno izgledaju, ko djeca. 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma jbt ga, kad skontas 12 mil. a on je samo jos jedan potencijal i nista viseMarchisio je napisao/la:
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... alia%C2%BB
Mozda ode za zemanom![]()

Glupost nevidena kupovati Destra za tih 7-8 mil. koliko vec a Immobila slati u Genou

Alessandro Del Piero !
Morao sam i Gia obojiti, džaba.
ItalJuve

ItalJuve

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
"Ne postoji crni italijan"
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -asked-us-
http://www.transfermarkt.de/de/marco-ve ... 02558.html
Skocila cjena.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -asked-us-

http://www.transfermarkt.de/de/marco-ve ... 02558.html
Skocila cjena.
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Reginaldo: 'No Siena fixes'
A former Siena player accuses the President and Coach Antonio Conte of involvement in a betting scandal, but Reginaldo assures “there was nothing.”
The police conducted dawn raids on Monday, including on ex-Siena boss Conte’s home, as the investigation into alleged match-fixing continues.
Conte and President Massimo Mezzaroma were pulled into the spotlight by ‘whistle-blower’ Filippo Carobbio, who claimed the patron asked them to lose a game, but both squad and staff refused.
“I am at this moment hearing what is alleged and I’m astounded,” said former Siena man Reginaldo on TuttoJuve.
“To be perfectly honest, in my experience at Siena I did not see or hear anything about these supposed match-fixing attempts.
“In fact, I’d never suspect Conte, because he never even said to ‘relax in this game.’ Never. I can confirm Conte is a good man and I really doubt the Coach could have done such things, especially with a team who certainly didn’t need the points.
“There was nothing about betting or trying to ‘fix’ games. The rapport between Carobbio and Conte was normal. Now Carobbio is in crisis because he’s being banned from football and so he’s starting to say what he thinks is right.
“Novara-Siena could not have been fixed, as it was a perfectly normal match. I remember I tried to score at all costs and didn’t manage it.”
The accusation currently levelled at Juventus Coach Conte is of not reporting an attempted fix to the authorities.
A former Siena player accuses the President and Coach Antonio Conte of involvement in a betting scandal, but Reginaldo assures “there was nothing.”
The police conducted dawn raids on Monday, including on ex-Siena boss Conte’s home, as the investigation into alleged match-fixing continues.
Conte and President Massimo Mezzaroma were pulled into the spotlight by ‘whistle-blower’ Filippo Carobbio, who claimed the patron asked them to lose a game, but both squad and staff refused.
“I am at this moment hearing what is alleged and I’m astounded,” said former Siena man Reginaldo on TuttoJuve.
“To be perfectly honest, in my experience at Siena I did not see or hear anything about these supposed match-fixing attempts.
“In fact, I’d never suspect Conte, because he never even said to ‘relax in this game.’ Never. I can confirm Conte is a good man and I really doubt the Coach could have done such things, especially with a team who certainly didn’t need the points.
“There was nothing about betting or trying to ‘fix’ games. The rapport between Carobbio and Conte was normal. Now Carobbio is in crisis because he’s being banned from football and so he’s starting to say what he thinks is right.
“Novara-Siena could not have been fixed, as it was a perfectly normal match. I remember I tried to score at all costs and didn’t manage it.”
The accusation currently levelled at Juventus Coach Conte is of not reporting an attempted fix to the authorities.
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
- Kontakt:
EKSKLUZIVNO:JUVENTUSU PRIJETI PONOVNO IZBACIVANJE U SERIJU B!! OBAVEZNO PROCITAJTE!!!
Jutro rano,oko sabaha,žandari su pretresli sportski centar Juventusa u Vinovu.
Uhapsili su sve igrače,među kojima su i:
Buffon-Optužen za kleptomaniju.Kažu umalo ukrao Juventusu Scudetto.
Lichsteiner-Optužen za doping.No prije nego su ga uhapsili,ganjali su ga oko Alpi.
De Ceglie-Uhapšen zbog sumnjivo dobrog centaršuta.
Chiellini-U njegovom džepu su pronašli nekoliko igrača Serija A,uglavnom napadača,među kojima su i Ibrahimović,Lavezzi,Cavani i Klose.Diego Milito je pronađen na dnu džepa zajedno sa Pazzinijem kako plače,pa se Giorgio Chiellini tereti i za naneseni duševni bol.
Bonucci-Optužen za rušenje Sicilije,te za dijeljenje džepa sa Chiellinijem.
Pirlo-Optužen je za ugrađivanje robota u lopte,kojima je hranio svoje suigrače.Roboterorizam.
Marchisio & Matri-Optuženi za krađu mreža više vratara Serije A.U njihovim ruksacima su pronađene razne mreže,uključujući i one Abbiatija,Julia Cesara i De Scantisa.
Vidal-Optužen za krađu lopti.U njegovom stanu je pronađeno preko 150 ukradenih lopti.Čuvali su ih rotvajleri.
Vučinić-Optužen za lomljenje nogu nekolicine braniča Serije A.
Pepe-optužen za rovenje trave.
Borriello-Optužen za silovanje curica.
)
Giaccherini-Optužen zbog toga što nije Brazilac.
Caceres-Optužen za istovremeno porobljavanje.Optužnicu dijeli sa Barzaglijem,koji je optužen i za silovanje Giovinca u šesnaestercu.
Krasić & Elija-optuženi zbog izlizanih klupa.Elija je u jednu klupu urezao i INTER MERDA.
Marrone & Padoin-optuženi za fantastično ubacivanje iz drugog plana.
Storari-Optužen za neobjašnjivo dobru formu,iako je drugi golman.
Estigarribija-Optužen zbog mogućnosti igranja na više pozicija.Optužnicu dijeli sa skoro svim igračima Juventusa.
Quagliarella-Optužen zbog posjedovanja vatrenog oružja u nogama.
Del Piero-Optužen za neovlašteno skidanje paučine na golu.
Conte-optužen za skidanje skalpa svim trenerima u Seriji A.
Agnelli,Marotta,Nedved & Paratici-optuženi za sumnjivo dobar mercato.

Lichsteiner-Optužen za doping.No prije nego su ga uhapsili,ganjali su ga oko Alpi.
Chiellini-U njegovom džepu su pronašli nekoliko igrača Serija A,uglavnom napadača,među kojima su i Ibrahimović,Lavezzi,Cavani i Klose.Diego Milito je pronađen na dnu džepa zajedno sa Pazzinijem kako plače,pa se Giorgio Chiellini tereti i za naneseni duševni bol.
Pirlo-Optužen je za ugrađivanje robota u lopte,kojima je hranio svoje suigrače.Roboterorizam.
Marchisio & Matri-Optuženi za krađu mreža više vratara Serije A.U njihovim ruksacima su pronađene razne mreže,uključujući i one Abbiatija,Julia Cesara i De Scantisa.
Vidal-Optužen za krađu lopti.U njegovom stanu je pronađeno preko 150 ukradenih lopti.Čuvali su ih rotvajleri.
Borriello-Optužen za silovanje curica.

Caceres-Optužen za istovremeno porobljavanje.Optužnicu dijeli sa Barzaglijem,koji je optužen i za silovanje Giovinca u šesnaestercu.
Krasić & Elija-optuženi zbog izlizanih klupa.Elija je u jednu klupu urezao i INTER MERDA.
Estigarribija-Optužen zbog mogućnosti igranja na više pozicija.Optužnicu dijeli sa skoro svim igračima Juventusa.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Dobar dobarjasko_juve je napisao/la:EKSKLUZIVNO:JUVENTUSU PRIJETI PONOVNO IZBACIVANJE U SERIJU B!! OBAVEZNO PROCITAJTE!!!
Borriello-Optužen za silovanje curica.)
![]()
![]()
![]()
![]()

1946
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Š'a mai, Gobbi!? Kakvi ste mi?
Čestitam svima na 30. Scudettu sa zakašnjenjem, šteta što nismo uzeli i Kup, ali Conte je zeznuo stvari u toj utakmici.
Pozdrav @sarajliji, Oxu, Arogantnom, juventusu0244, SoloJuve26, Haretu, Tigru, Sonyu i ostalim trollovima.
Nastavit ćemo kasnije trollati, normalno ako preživim.
Moram ići sad. FORZA JUVE

Čestitam svima na 30. Scudettu sa zakašnjenjem, šteta što nismo uzeli i Kup, ali Conte je zeznuo stvari u toj utakmici.

Pozdrav @sarajliji, Oxu, Arogantnom, juventusu0244, SoloJuve26, Haretu, Tigru, Sonyu i ostalim trollovima.

Nastavit ćemo kasnije trollati, normalno ako preživim.

Moram ići sad. FORZA JUVE

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- harebianconero
- Kontakt:
Welcome back.
De Telegraf tvrdi da se Elia dogovorio sa Schalkeom, a prodat ćemo ga sigurno za manju cifru od 9 miliona.

De Telegraf tvrdi da se Elia dogovorio sa Schalkeom, a prodat ćemo ga sigurno za manju cifru od 9 miliona.
- IlPrincipino
- Kontakt:
evo malo današnjih informacija...
Caceres dao intervju za Tuttosport u kome kaže da je pričao sa Suarezom o Juventusu..kaže da bi bilo fino da budu cimeri i u Juventusu...
Počeli su pregovori oko produženja Pepeovog ugovora...Marotta i Pepe su imali ovaj sastanak u utorak..tako piše GDS
Milan želi vratiti Matrija...Allegri želi još jednog napadača u timu...on bi volio navodno da to bude Matri..medjutim problem bi mogao biti cijena...mi tražimo 16 milliona a Milan nema ni za kifle...
Agent nam nudi Pazzinia...
Forza Juve!

Caceres dao intervju za Tuttosport u kome kaže da je pričao sa Suarezom o Juventusu..kaže da bi bilo fino da budu cimeri i u Juventusu...
Počeli su pregovori oko produženja Pepeovog ugovora...Marotta i Pepe su imali ovaj sastanak u utorak..tako piše GDS
Milan želi vratiti Matrija...Allegri želi još jednog napadača u timu...on bi volio navodno da to bude Matri..medjutim problem bi mogao biti cijena...mi tražimo 16 milliona a Milan nema ni za kifle...
Agent nam nudi Pazzinia...

Forza Juve!
Trenutno korisnika/ca: J1897, JuventinoVero, meecko i 8 gostiju.