Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stivi_Dzi » 02 feb 2011, 23:53

Nisam gledo tekmu, ne mogu nista recenzirat, drago mi je da je Luis zabio u debiju, vidim pohvale i za Raula, ide ovo na bolje, sljedece kolko cska, ja bi bio zadovoljan i bodom, mislim da cemo na kraju zavrsit na 5 poziciji krenulo je na bolje, King je pravi izbor, ne pamtim kad sam bio ovako sretan ! :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 feb 2011, 23:54

Napisao je takav post da sam mislio ' Koliko je Suarez minuta KVALITETNO odigrao '
Pa reko 10-15. :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 23:55

opa poceo da se isplacuje suarez 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 feb 2011, 23:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Napisao je takav post da sam mislio ' Koliko je Suarez minuta KVALITETNO odigrao '
Pa reko 10-15. :lol:
heheh al lud je ovaj suarez valjda se nece stalno ovako zahebavati na utakmicama...
zanimljivo je da niko nije obratio paznju da smo mi doveli dva poprilicno problematicna napadaca. al zna king kako ce sa njima.

ja se samo bojim jedne stvari... a to je da ce nas king voditi samo do kraja ove sezone. ja ne zelim ni jednog drugog trenera :D
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 00:00

Da, Carroll i Suarez se baš vole marisati. :D
Ako ovako ostavi, King dobija ugovor. ;)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 03 feb 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 feb 2011, 00:00

Znaci, Suarez kako je stigao u englesku odmah poceo trpati...to sam i predpostavljao što se njega tice.
Nego, pošto nisam ni gledao tekmu , kako je naš zemljak Begović branio :mrgreen: ?? jeli išta kvalitetno odradio?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 feb 2011, 00:02

Joj sta bi dao da one nitkove dobijemo sad u nedjelju, uinat onoj pi**i od igraca i slini slinavom prodanoj dushi. Imam prijedlog da ako damo gol da ga igrac proslai ono digne onu jednu ruku kao sto je slino profiterski radio dok je igrao u Liverpoolu

Ono se naslo trazit transfer 2 dana prije isteka roka, eeee :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 00:02

alfarouqaminu je napisao/la:opa poceo da se isplacuje suarez 8-)
Ma isplatit ce se on itekako.. Ocekujem za 2-3 godine ocajnicki potez citija ili real madrida od 130 miliona za njega ;)

Fernando i Gerrard su klubu zaradili milione i milione na dresovima ali su nas americka dzubrad pokrala..

Sljedecu godinu ocekujem jedan veliki val kupovine Suarezovih i Carrollovih dresova, ocekujem da ce samo od te prodaje dresova se klubu otplatiti 20-30% novca ulozenih u njihov transfer..

Hvala bogu pa ni jedan ni drugi nisu ruzni, jer niko ne zeli da nosi ime ruznog igraca na ledjima et samo nest Manutd glume sa Roonijem :D

Ev zadnje godine najprodavaniji dresovi:

Top 10 selling named shirts

1. 'Torres 9' (Liverpool)
2. 'Gerrard 8' (Liverpool)
3. 'Rooney 10' (Manchester United)
4. 'Fabregas 4' (Arsenal)
5. 'Arshavin 23' (Arsenal)
6. 'Lampard 8' (Chelsea)
7. 'Drogba 11' (Chelsea)
8. 'Owen 7' (Manchester United)
9. 'Carragher 23' (Liverpool)
10. 'Tevez 32' (Manchester City)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 feb 2011, 00:05

Mandrak je napisao/la:Znaci, Suarez kako je stigao u englesku odmah poceo trpati...to sam i predpostavljao što se njega tice.
Nego, pošto nisam ni gledao tekmu , kako je naš zemljak Begović branio :mrgreen: ?? jeli išta kvalitetno odradio?
Buraz da nije bilo Begovica mislim da bi bilo jos golova :lol: et mislim da sam ti ja sve rekao kako je odradio svoj posao ....
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 03 feb 2011, 00:06

Mandrak je napisao/la:Znaci, Suarez kako je stigao u englesku odmah poceo trpati...to sam i predpostavljao što se njega tice.
Begović za svaki respect par odličnih intervencija...nadam se nasljednik Reine jer i on navija za Liverpool to je već par puta priznao 8-) 8-) ma ludilo živo :D
LFC...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 feb 2011, 00:06

Treba uvesti usmeno pravilo na ovoj temi da se ime onog sline ne pishe, ne vrijedi da se pishe vishe, umjesto njegovog imena lakse vam je napisati tokmak ili jednostavno staviti ******
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 00:08

Admir_Sa je napisao/la:Treba uvesti usmeno pravilo na ovoj temi da se ime onog sline ne pishe, ne vrijedi da se pishe vishe, umjesto njegovog imena lakse vam je napisati tokmak ili jednostavno staviti ******
*****, who ? :)

Da nije bilo Begovića 4:0 bi završila utakmica, možda i više. :lol:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 03 feb 2011, 00:09

Mah skido i sto moze i sto ne moze, mali je hobotnica 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 feb 2011, 00:09

Ja davno zaboravio Torresa ...nezz za ostale al sad dublo bolje napadace imamo nego sto je bio Torres ....
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 03 feb 2011, 00:09

Admir_Sa je napisao/la:Treba uvesti usmeno pravilo na ovoj temi da se ime onog sline ne pishe, ne vrijedi da se pishe vishe, umjesto njegovog imena lakse vam je napisati tokmak ili jednostavno staviti ******
ma ovo slino je najjače lol :D :D :D
LFC...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 00:10

Red Assassin je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:opa poceo da se isplacuje suarez 8-)
Ma isplatit ce se on itekako.. Ocekujem za 2-3 godine ocajnicki potez citija ili real madrida od 130 miliona za njega ;)

Fernando i Gerrard su klubu zaradili milione i milione na dresovima ali su nas americka dzubrad pokrala..

Sljedecu godinu ocekujem jedan veliki val kupovine Suarezovih i Carrollovih dresova, ocekujem da ce samo od te prodaje dresova se klubu otplatiti 20-30% novca ulozenih u njihov transfer..

Hvala bogu pa ni jedan ni drugi nisu ruzni, jer niko ne zeli da nosi ime ruznog igraca na ledjima et samo nest Manutd glume sa Roonijem :D

Ev zadnje godine najprodavaniji dresovi:

Top 10 selling named shirts

1. 'Torres 9' (Liverpool)
2. 'Gerrard 8' (Liverpool)
3. 'Rooney 10' (Manchester United)
4. 'Fabregas 4' (Arsenal)
5. 'Arshavin 23' (Arsenal)
6. 'Lampard 8' (Chelsea)
7. 'Drogba 11' (Chelsea)
8. 'Owen 7' (Manchester United)
9. 'Carragher 23' (Liverpool)
10. 'Tevez 32' (Manchester City)
ne znam koliko je provjerena ova lista al ne znam koja bi budala kupila ovoliko dresova arshavina :D

ne znam sta zalite za tim torresom vise dobili smo novi i svjeziji napad. mi idemo svojim putem a on nek ide svojim...

neko pita sto nema joe cole-a ja kontam mozda sto je on jedini bio za royov ostanak :D
You are someone else I am still right here

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 feb 2011, 00:20

"Luis hasn't even had the opportunity to train with us," Dalglish told reporters in his post-match press conference.
"Because the administrative stuff had to be sorted out, he hadn't trained with the boys. He got his work permit yesterday and was in the squad tonight, so when he starts training with the lads I think we may see a wee improvement."
Daj ba momak nije vidio treninga a a a.....dopunite vi:)))))(strahota)
"What is realistic for me is to give 100 per cent in the next game and then every game after that."-Nije covjek dzaba King!
"You'll Never Walk Alone"

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 feb 2011, 00:24

Znaci prejaki smo. Gerrard je odigrao velicanstveno, Raul odlican, ugl djelim misljenje sa @fera za igrace
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 00:26

Hocel neko napravit anketu izmedju Manijaka i Redsa na ovom forumu? Zivo me zanima koga vise ima... :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 feb 2011, 00:34

Vjerovatno ste viđali po streamovi "sopcast" ali nažalost niste mogli ući i nije vam nikada bilo jasno kako ući. Eh, "sopcast" je program pomoću kojeg se pokreću streamovi, slika odlična, ne štopa nikako.
Kao sto je Carlo napisao sve sto treba je da skinete Sopcast tako se zove program ja ga vec odavno koristim slika je kvalitetna skoro pa ko na TV, i sto je najvaznije ne stopa i nikada nece izbaciti da je server offline, ja cu za sledecu utakmicu postaviti par linkova koji koristi Sopcast pa ko bude hteo neka izvoli.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.