Ja ne znam nikog da radi za 600 maraka, baš nikog. Ispod milje isto ih nisam puno upoznao, ovako na prvu taksisti i konobari u nekim manjim lokalima (prčvarama). Oni imaju 800-900 KM platu...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
it's football day
Ministar odbrane Pešćenice

-
- Kontakt:
Četkica za zube u DM-u sa 6 na 9 KM ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Zavisi koju si gledao, imas curaprox one su pojedinacne 12km, A2 i A3 sto dodju po 15, 20 km tebra , to je opet ok

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Colgate vazda kupujem , očekivao sam poskupljenja ali brate za 3 KM iskreno nisam ..scudetto89 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:17Zavisi koju si gledao, imas curaprox one su pojedinacne 12km, A2 i A3 sto dodju po 15, 20 km tebra , to je opet ok![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Marsal
- Kontakt:
Blago onom ko je rođen sa dobrim zubima.
Ja ih još imam sve ali em su ružni, em su lošeg kvaliteta. Dosad sam ih popravio ja mislim 19. Definitivno ću ove godine otići nekom dobrom stomatologu koji radi i estetiku pa da vidim šta i kako.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Aha ma brate sve je poskupljalo, ja sam sebi uzeo za ovlazivac prostora etericno ulje 10ml , 5km kud ces dalje ...bombaysaphire je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:19Colgate vazda kupujem , očekivao sam poskupljenja ali brate za 3 KM iskreno nisam ..scudetto89 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 17:17Zavisi koju si gledao, imas curaprox one su pojedinacne 12km, A2 i A3 sto dodju po 15, 20 km tebra , to je opet ok![]()
04.10.2009 !
Bukvalno.
Češće sam kod stomatologa nego u hali. Imam osjetljive zube, plus su nenormalno zbijeni, i stalno se neki kvarovi između javljaju pa redovno moram ići da ih na vrijeme suzbijem. A što je najgore roditelji mi imaju baš dobre zube, nisam tu od njih ni promil zagrabio. Džabe konci i ne znam ti više šta

Elem, moja doktorica može fino da živi samo od mojih posjeta

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ovisi. Po srednjoj Bosni ih ima dosta što radi za 700-800 maraka. ZHK teško da itko radi ispod 1100-1200 KM
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ignorisi ga kao i ostali sto rade, vidis da lik samo trola i lupa gluposti...Ado1922 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 15:38Ne znam vala više nikog ko radi za 600 KM. Sad ti je 800 KM minimum minimuma+ onaj dio što ide na ruke.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:52U BiH kirija cca 300 KM, plata 600 KM, pravo ce im dobro bit.Ado1922 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 14:11Nijemci bujrum u BiH
https://www.klix.ba/biznis/finansije/sv ... /230409032![]()
Mogu raditi online svoje poslove ako se bave zanimanjima koja imaju tu mogućnost![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Sirija čak i da neće, nju ne može niko kontrolisati.
Bruka je raznoraznih milicija tamo.
Nadam se da će ostati samo kao spor.
Ovi zvučni fenomeni na Superpotjeri su nešto najgore što sam čuo u životu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene ko sa reklame

Jednom godisnje odem kod zubara, pregleda mi zube, ako ima nešto da mi popravi, očisti kamenac i to je to...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mom starom samo kamenac čiste, ne zna lik šta je karijes 
Ja više plombi imam nego Pariz kanalizacionih šahtova.

Ja više plombi imam nego Pariz kanalizacionih šahtova.
Šta prosu ovaj Srećko 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Znao je da oni ne mogu ništa za 2 sekunde i trebao mu samo jedan odgovor, pa se opustio...
- Marsal
- Kontakt:
Moj stari prvi zub izvadio u 66-oj godini, sad je 1. aprila mašala napunio 77 godina... Da ti vidiš tih zuba

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 142 gosta.