FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 nov 2020, 16:01

Pidro me očaro, svaka mu čast na ovom poluvremenu.
Igra i zalaganje svih je na maximalnom nivou.
Iritiraju ovi promašaji Handžića, koliko god on meni drag bio.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 nov 2020, 16:01

bordobijeli je napisao/la:
28 nov 2020, 15:57
ajdohordas je napisao/la:
28 nov 2020, 15:55
bordobijeli je napisao/la:
28 nov 2020, 15:53

To je stvar kulture i kucnog odgoja ja ni igracima zeljeznicara nebi pozelio ovo sto vi nasim igracima zelite.
Kući ga opet povedi pa svršavaj na njega.
Hoćeš tako pričat i ako nas titule košta na kraju sezone, hoces sigurno.
Halo seljačino ohani malo
I opet te **** on i opet ga kući sebi vodi, kad ga branis toliko.
Za njegove promašaje na derbiju halala nema nit će kad bit, zbog njega su naši najveći dušmani još uvijek u ugri za titulu, za svaki njegov naredni pokušaj ja mu sve više želim vidjeti ledja, ne samo od našeg kluba nego uopšte od fudbala.
Sve preduslove imamo da meljemo ovu ligu i protivnike, nakon toliko maštanja o tome, i dodje mahalski debil koji sve to koči. Fuj.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 28 nov 2020, 16:02

Ako nastavimo ovom tempom u drugom, zabicemo ga sigurno. Samo me strah da ne izadje "druga ekipa" i da ne padnemo.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 28 nov 2020, 16:02

Dobijamo ovo, sta glumite jalijase sa tim psovanjem.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 nov 2020, 16:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
28 nov 2020, 15:59
Zip je napisao/la:
28 nov 2020, 15:56
skoroalen je napisao/la:
28 nov 2020, 15:51
Poslije ovog nam je i X premija. Ekipa je pala na derbiju, past će opet. Gdje neće ba, zamisli kako je momcima kad ga gurnu u gol a on promaši. Pa ja na poslu da radim za nekog ko griješi iz dana u dan, poslao bih ga u pm i dig'o ruke od svega.
Nije bas Dudic level Osima da to moze uraditi.
Al da nam je otezano, to sigurno.

Nadam se da imaju kazne kakve, novcane ako nista, pa da Handzica svako kolo po djepu opale zbog ovih promasaja...
Sad će ti on hladno uvest Cesmedieva, Zeljkovic u sredinu i formacija 4231, sto smo im pravili ovako sanse, pravili smo. To je to. Nije ni on glup toliko da ne vidi da su izgubili bitku na sredini terena.
Ne kazem da je dudic Debil, al Velez nije kapacitet kao sto je Zeljo i Amar da mesta drasticno prpmjene...

Nadam se da si ti u krivo a ja upravu jer to znaci da cemo opet sredinu preuzeti i time lakse doci do gola...

Danas a i u derbiju se utakmica morala rjesiti vec na poluvremenu.
Nzm koji qurac je sa koncentracijom.
Samo po djepu, oa ti promasuj dok ne dodje napadac, a onda neces ni igrati...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 nov 2020, 16:03

Zip je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Poslije ovog nam je i X premija. Ekipa je pala na derbiju, past će opet. Gdje neće ba, zamisli kako je momcima kad ga gurnu u gol a on promaši. Pa ja na poslu da radim za nekog ko griješi iz dana u dan, poslao bih ga u pm i dig'o ruke od svega.

Nadam se da imaju kazne kakve, novcane ako nista, pa da Handzica svako kolo po djepu opale zbog ovih promasaja...
Sad će ti on hladno uvest Cesmedieva, Zeljkovic u sredinu i formacija 4231, sto smo im pravili ovako sanse, pravili smo. To je to. Nije ni on glup toliko da ne vidi da su izgubili bitku na sredini terena.
Samo molim Boga da je Zip u pravu i da Dudić nije taj nivo da promijeni ono što škripi.

Ne treba sve poredit s derbijem al je očekivano da ekipa padne nakon prevelikog broja promašenih zicera. Ne samo u ovoj ligi nego svugdje u svijetu. Nadam se da im Vinko neće dati da potonu i da ćemo zabit do 60. minute.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 nov 2020, 16:03

Ne treba Handžica ni kao trecu opciju ostaviti, otjerati ga cim zavrsi polusezona.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 nov 2020, 16:03

AlfredNobel je napisao/la:
Dobra igra, pogotovo na početku i kraju poluvremena. Vidi se da je ovo kvalitet više u odnosu na Velež. Jedina zamjerka na požurivanju, ishitrenim odlukama, tj. greškama i bezveze nabijenim loptama. Pejović ima par nejasnih odluka gdje bezveze nabija, Tatar je melja u prazno, Pidro može centrirati, ide na finte nekakve. Previše komplikuju.

Opet realizacija koči, da je igrač kako treba u napadu umjesto ovog terminskog igrača, vodili bi. Ne treba sad zezati i govoriti kako je bod k'o kuća, jer nije. Ima još jedno cijelo poluvrijeme i ne treba sve porediti s derbijem.

Samo smiriti loptu, ne gubiti ih bezveze, ne komplikovati i veće su šanse za uspjeh na kraju.
Ma neće ova slika bit u nastavku, u tome i jest poenta. Ne možemo mi još uvijek odigrati u ovako jakom ritmu 90 minuta, da sameljemo protivnika i zaključamo ga golmanu u gaće. Ovi će se sabrati, Dudić će nešto promijeniti, i dobit ćeš situaciju slično kao i na derbiju gdje će bit prilika na obje strane pa ko se bolje snađe. Iskreno se nadam da griješim te da ćemo nastaviti s dominacijom, al teško baš je u to vjerovati jer ekipa po pravilu pada psihički poslijje svih ovih promašaja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 nov 2020, 16:03

Bit ce tesko u drugom, pogotovo ako se povucemo, vjerovatno ce ubaciti Prsesa i Civica i pojacat sredu sa dvojicom solidnih igraca.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 28 nov 2020, 16:03

Ahmo veliki je sa jednom nogom bolji duplo od ovog truhlog panja handzica :roll:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 nov 2020, 16:04

Nažalost za očekivati je da sada ekipa padne kao na derbiju. Kad ti isti igrač promasi 3-4 100% šanse nema ekipe koja ne bi pala. Nadam se da nećemo primiti gol kao kaznu, bod bi bio ekstra.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 nov 2020, 16:05

Mig_Mig je napisao/la:
slika
Dragi Harise
Samo mu broj 28 fali i isti su

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 nov 2020, 16:05

Sreca Denchi nepise vec neko vrijeme na forumu,grdne bii se rasprave vodile :mrgreen:

Hajmo dobit ovo :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 nov 2020, 16:06

Ne branim ja Handzica, on pokazuje da nije za nas i treba zavrsiti s njim na kraju sezone a mozda vec i na polusezoni. Ja govorim o psovkama mrtvih, da pogine da se povredi itd.
To ne mozes napisati ni dušamanu a kamo li fudbaleru Sarajeva,al kao sto reko svakom svacije, kucni odgoj. Toliki od mene na ovu pricu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 nov 2020, 16:06

bodi123 je napisao/la:
28 nov 2020, 16:03
AlfredNobel je napisao/la:
Dobra igra, pogotovo na početku i kraju poluvremena. Vidi se da je ovo kvalitet više u odnosu na Velež. Jedina zamjerka na požurivanju, ishitrenim odlukama, tj. greškama i bezveze nabijenim loptama. Pejović ima par nejasnih odluka gdje bezveze nabija, Tatar je melja u prazno, Pidro može centrirati, ide na finte nekakve. Previše komplikuju.

Opet realizacija koči, da je igrač kako treba u napadu umjesto ovog terminskog igrača, vodili bi. Ne treba sad zezati i govoriti kako je bod k'o kuća, jer nije. Ima još jedno cijelo poluvrijeme i ne treba sve porediti s derbijem.

Samo smiriti loptu, ne gubiti ih bezveze, ne komplikovati i veće su šanse za uspjeh na kraju.
Ma neće ova slika bit u nastavku, u tome i jest poenta. Ne možemo mi još uvijek odigrati u ovako jakom ritmu 90 minuta, da sameljemo protivnika i zaključamo ga golmanu u gaće. Ovi će se sabrati, Dudić će nešto promijeniti, i dobit ćeš situaciju slično kao i na derbiju gdje će bit prilika na obje strane pa ko se bolje snađe. Iskreno se nadam da griješim te da ćemo nastaviti s dominacijom, al teško baš je u to vjerovati jer ekipa po pravilu pada psihički poslijje svih ovih promašaja.
Ma ne vjerujem da nemamo snage za napasti opet. Isto tako, ta priča oko psihičkog pada nakon propuštenih zicera mi ne pije vode, jer se to desilo samo na derbiju. Čisto sumnjam da svakom od njih nije isti motiv kao i na početku tekme.

Idemo gledati, vidjećemo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 nov 2020, 16:06

Ja mislim da ce velez bit opasni u drugom pol. Ko prati velez kondiciono stoje u istoj lini svih 90 minuta. Dudic je procjenio da to nece moci izdrzat sanama pa se odlucio na cuvanje energije u prvo da bi u drugommogli bit ravnopravni..

Velez je rizikovao i imao puno srece mi moramo brze igrat jer stadion veleza je najmanji u pl bh , i vrlo lahkopokrivaju prostor mora se brze igrat na sredini..

Handza je pokazao da je rezervni spic i nista vise..

Ovo sto mi radimo velezu u vrabcicima jos niko za 9 utakmica nije ucinio..

Mislim da necemo moci vise od X ovde

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 nov 2020, 16:07

Sad gledati kako se ovi valjaju i odugovlače vrijeme i završit ce 0:0, ne moram ni gledati drugo poluvrijeme. E moj Harise

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 nov 2020, 16:07

Zip je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Sumnjam da ce Cesmedieva uvoditi, ako nije nista slagao Dudic u izjavi, dobit ce tek par minuta zadnja 2 kola da osjeti teren i loptu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 nov 2020, 16:08

Upravu su momci u 90% ekipa koja se ispromasuje ovoliko ili ispusi ili samo remi izvuce.
Handze drvo jedno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 28 nov 2020, 16:09

Idemo dalje po pobjedu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Fouzi1, Rodman, tutankamon1905 i 34 gosta.