FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto oni slusaju mene i tebe kada dovode igrace.Evander je napisao/la:Radi cega se u opste dovodio?ThrillerHz je napisao/la:Hoces rec da nije bilo kmecanja? Menadzerski igrac? Novi liivak? Uprava lopovi? Husref se ne pita nista? I jos hiljade sranja koja ste izasrali ubijedjeni da ce dobit ugovor i da je proba formalna?MortemHz je napisao/la: Ne pravi debila od sebe, ljudi su pisali zato sto je los igrac, nema drugog razloga.
Mogli su isto i tebe i mene dovesti. Sta je bit dovesti nekoga za koga i corav vidi da nema nista sa ozbiljnim fudbalom?
Jos se na zvanicnoj ofirno laze i lazno ga se predstavlja.
Da je raja cutala, hladno bi ga potpisali.

-
- Kontakt:
lijepo i dobro igramo ,trcimo borbeni smo sve ok . loši smo u defanzivnom prekidu a na nasim losim terenima gdje ima puno sjeckanja igre to nam moze biti bas velik problem . dovedite nam dobrog stopera i ova ekipa moze puno .
Hebib mora na klupu, sto je dosta , dosta.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hebibovic se nalazi u sansama ali realizacija 0 bodova. Da li ga klupirati ili cekati?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klupirati, godila bi nam realizacija protiv uvijek neugodnog Širokog, jos pogotovo sto tamo igramo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlicno je ovo. Odlican presing radimo, brzo se trnasormisemo u napad. Nije ni odbrana toliko losa, koliko je Adi lose reagovo kod drugog gola. zato i jeste klupa. Sve ce to doci na svoje, a Buducnost ce biti glavna provjera. Ja sam prezadovoljan onim sto gledam.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jedna stvar na ovom izvještaju mi je zasmetala. U prvom poluvremenu, kad smo ukrali jednu loptu na 30ak metara od njihovog gola, Rahmanović je puc'o iako smo imali 4 na 2 situaciju i imao je dva saigrača u boljim situacijama. To se ne smije na zvaničnim dešavat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Krpelj hahahahhahahahhaahah ovaj brat je najjaci na forumuPitar6785 je napisao/la:Said je sisavac nasi para, SRAMISE posro si se na sve dobro sto si uradio. **** karakter kad nemozes pola gidine ugovora halalit.
Presing izgleda dobro, al nekako sporo igramo kad imamo loptu, napad ide sporo , nadam se da ce krpelj dic taj protok lopte na veci nivo. Al nije on jajalu do mosnji al je vele majstor za stuhu sa smeca blagojevica i nermina iz bl
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mustafic ima sjajnu kretnju bez lopte, to se vidjelo u jednoj akciji, zatim ono dodavanje petom kojim je izbacio jednog protivnickog igraca. Ima i snazan udarac, samo malo preciznost.
Sabrine mi moje!
Sta vise da cekamo bruderu moj dobri, do maja cemo svi celavi dolaziti na Kosevo...muhamedhulk je napisao/la:Hebibovic se nalazi u sansama ali realizacija 0 bodova. Da li ga klupirati ili cekati?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mislit će Ješić da prizivamo njegov povratak.Sabinho je napisao/la:Sta vise da cekamo bruderu moj dobri, do maja cemo svi celavi dolaziti na Kosevo...muhamedhulk je napisao/la:Hebibovic se nalazi u sansama ali realizacija 0 bodova. Da li ga klupirati ili cekati?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vi ce te bar dolaziti, a ja u zemlju. **** ga hebibovic vise i ko mu kupi prvu loptu.skoroalen je napisao/la:Mislit će Ješić da prizivamo njegov povratak.Sabinho je napisao/la:Sta vise da cekamo bruderu moj dobri, do maja cemo svi celavi dolaziti na Kosevo...muhamedhulk je napisao/la:Hebibovic se nalazi u sansama ali realizacija 0 bodova. Da li ga klupirati ili cekati?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Po meni on ne treba pucati uopste samo nek je dodaje na spica, na Mersu i Krstu, tako su i nabili ovoliko golova....nego se Anel opustio kako merse nije bilo....njega svako malo treba opominjati...muhamedhulk je napisao/la:Hebibovic se nalazi u sansama ali realizacija 0 bodova. Da li ga klupirati ili cekati?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
a sto uvijek vecina navijaca ima potrebu da ima nekog u timu koga mora prozivati ,evo gledam posljednji 10 stranica samo hebib i hebib . Husref mu vjeruje momak trci ulazi u sanse lošu realizaciju ima al Boze moj i bolji igraci fulaju . meni on solidno krilo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
HEBIB -> POGREŠAN ČOVJEK, NA PRAVOM MJESTU UVIJEKDenchiNL je napisao/la:Po meni on ne treba pucati uopste samo nek je dodaje na spica, na Mersu i Krstu, tako su i nabili ovoliko golova....nego se Anel opustio kako merse nije bilo....njega svako malo treba opominjati...muhamedhulk je napisao/la:Hebibovic se nalazi u sansama ali realizacija 0 bodova. Da li ga klupirati ili cekati?
Najgore kad je nema kome dodati...

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- muhamedhulk
- Kontakt:
To ona Dzenina opcija Krste polulijevo
A desno Hebibovic krilni, uz aut liniju. Nije lose.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja 

Bas je siluju momacki, pozeli coek bilo sta drugo da cuje....haris004 je napisao/la:Dobijem napad kad čujem ovu pjesmu na yt kanalu, izaziva mi povraćanje nakon hiljadu slušanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Eto, sam si sebi odgovorio. Istina da mi imamo jednog "ljubimca" uvijek, ali njegov omjer ŠANSE/PROMAŠAJI je katastrofa i to niko ne trpi jer nismo Manchester City da smo na +15 i trpimo Sterlinga.bordobijeli je napisao/la:a sto uvijek vecina navijaca ima potrebu da ima nekog u timu koga mora prozivati ,evo gledam posljednji 10 stranica samo hebib i hebib . Husref mu vjeruje momak trci ulazi u sanse lošu realizaciju ima al Boze moj i bolji igraci fulaju . meni on solidno krilo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, boki86, Combattente87, Dadox, Direktorcic, gh0stHZ, grbavicka1921, Haksss, inzomni, kupus army, nedimmmm1337, plisek, r3m1, riki46, ristagrad, Samozdravlje, Shategabri, stokastoka23, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, Velaxsa, Velo6, WeekendOffender i 202 gosta.