NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Joj Sijetla kako je ocajan, nevjerovatno su losi, Shermanu ce neko slomit nogu kakav je idiot. Valja s njima iduce hefte tuc. Titansi su najjaci u diviziji, valja ih ganjat kad se vrati Luck, a prednost nam je sto su nam redovne musterije, stvarno ne znam kad smo zadnji put izgubili od njih. Mislim s Luckom da nismo ni jednom. Brisset odlican, trebali smo dobit i Arizonu al' nema veze, 2 posjeda s Paganom na klupi nije neka prednost, tu smo prosuli 13-3, a ovdje 31-14 doveli na onside na 2 minute. Bitno je da se Luck vrati do divizioni a odbrana napreduje. Zadnje 2 tekme odbrana predobra.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Green Bay isto izgleda bas srozan, oni ocito imaju samo jednog odlicnog igraca i par dobrih..
Ja mogu igrat u GB. Politika je Rođo i ko se nađe.
green bay nije bio nikad lošiji otkako rodžo igra. ma bili su loši i prošle godine ali im mede pokloniše playoff
Ma trljaj dok je Rođo tu, još koju sezonu i onda ligure. Ove godine teško do PO, sačekati ove divizijske okršaje pa onda vidjeti šta i koliko.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovaj rivers je prekuc'o
prva dva bacanja dva int
ukupno tri int nula td i 1.68 p za poluvrijeme. inace moj backup..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
kod packersa postoji samo jedan problem a to je duo thomson/mccarthy koji jedan drugom čuvaju guzu iako su obojica polovnjaci i levati, obojica su odavno trebali dobiti nogu. ko sa rodžom nije u stanju ući u superbowl više od jednom taj ne treba da bude tu gdje su njih dvojica
Pokloniše nam Tigrovi TD.
Ma imaju povreda ljudi u napadu i odbranu, polako, nije ovo stvarna slika GBsljivo je napisao/la:Ma trljaj dok je Rođo tu, još koju sezonu i onda ligure. Ove godine teško do PO, sačekati ove divizijske okršaje pa onda vidjeti šta i koliko.
Ne brinite dobice Packersi utakmicu na kraju
Ipak igraju protiv Bengalsa i oni ce zajedno sa Marvinom Lewisom pronaci nacin kako da izgube
Inace jedva cekam sutra Undisputed i First Take da cujem izgovore Sharpa i Kellermanna na utakmicu Brady-ja...

Inace jedva cekam sutra Undisputed i First Take da cujem izgovore Sharpa i Kellermanna na utakmicu Brady-ja...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Vise ce pricat o Watsonu, fakat je impresiro, o Bradiju je ovo svakodnevnicaamerosm je napisao/la:Ne brinite dobice Packersi utakmicu na krajuIpak igraju protiv Bengalsa i oni ce zajedno sa Marvinom Lewisom pronaci nacin kako da izgube
![]()
Neriješeno
najpoštenije je tako, ajmo spavatsljivo je napisao/la:Neriješeno
Pobjedaaaaa
Konacno mi tim odigra beton na ff
Cousins podero
Oakland ne moze first down uzet

Cousins podero
Oakland ne moze first down uzet
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa imaju i svi ostali, nije da su oni jedini sa povredama, mi bez Gronka uzmemo SB. Odbrana im šteka već dugo, nije to od jučer, run isto, njihovi standardni problemi.alemsa je napisao/la:Ma imaju povreda ljudi u napadu i odbranu, polako, nije ovo stvarna slika GBsljivo je napisao/la:Ma trljaj dok je Rođo tu, još koju sezonu i onda ligure. Ove godine teško do PO, sačekati ove divizijske okršaje pa onda vidjeti šta i koliko.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da, glavni problem kod sireva je da ne rade apsolutno ništa da prevaziđu te svoje probleme. imaju HC i GM kojima je dobro tu gdje su i koji jedan drugog maze i paze, a nema vlasnika koji im može dat nogu
- muhamedhulk
- Kontakt:
izvuce me mali iz redskinska thomas ili kako vec
pred prvom pobjedom na fantasyju...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.