kljucna rijec je KAD HOCE...nama trebaju ISKUSNI igraci koji UVIJEK HOCE I MOGU...mislim da su ovakva pojacanja nedovoljna i da ce bit mucenje kao prosle sezone..za ovog karica cu da ponovim...miki maus....nema on taj kavalitet ..nadam se da grdno grijesim...al ono napadanje trenera rudara i nebuloze sa cejvanovicem mi ne ulijevaju ama bas nikakvu naduultrasstyle_tz je napisao/la:ma nije Karic toliko los, napravio je pitu od gov.ana ovu polusezonu. Koliko toliko su nesto igrali , licilo je na nesto, bilo je akcija a tim ko tim je katastrofalan bio. Njega je.e sto ne zna smisljenu izjavu dat , stari trener k'o memisevic recimo, znaju radit al ih vrijeme tj mediji i to malo pregazilo...al s druge strane imali smo Ibraka, menadzer i po a na terenu ko qrine ( na stranu ostali problemi oko kluba u to vrijeme).
iz gracanice dosta igraca ima mjesta kod nas: Sale je debil al kad hoce bolji je 2x od nasih bekova ove god, jbg konacno je dobio priliku u svom klubu pa cemo vidjet. Sta je zalosno, iz te generacije mislim da niko ne postade fudbaler osim njega i jedno vrijeme golmana Dragana , a derali ko kadeti i juniori sve redom sa 2-3 razlike i vise..
Efendic je bolji od nasih desnih bekova, isto nase dijete.. Susa ima 100% mjesta i Dialiba.
ma glavno ce biti dovesti jednog napadaca, strijelca da zabije 15 golova i dovest jednog igraca kreativca da gradi igru i pravi razliku na sredi. Ovo ostalo se sve moze popunit i sa TK, i igracima iz ove lige, pa cak i nizim..vodonosa ima, al dje nac te da razliku prave, njih 2-3.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Treba nam kakav dobar napadac ako ne i 2.
- TzBulevar87
- Kontakt:
To je jasno ko dan i prežvakano jedno 100 puta. Nema šanse da nam Riba i Vela budu jedini klasični napadači sljedeće sezone. Dovest će se neko sa iskustvomSkojevski je napisao/la:Treba nam kakav dobar napadac ako ne i 2.

075
pantic je odlican igrac ... !!!
nemoj racunati na Ribu iduce sezone jer vjerovatno odlaziTzBulevar87 je napisao/la:To je jasno ko dan i prežvakano jedno 100 puta. Nema šanse da nam Riba i Vela budu jedini klasični napadači sljedeće sezone. Dovest će se neko sa iskustvomSkojevski je napisao/la:Treba nam kakav dobar napadac ako ne i 2.

Sloboda Tuzla
Stana je dobio ponudu koja je sasvim fer ponuda, ali u ovom trenutku on ima angažman u Austriji koji je blago jači...tako da, vidit ćemo.
-
- Kontakt:
Meni stvarno nije jasno što naša djeca tako odlaze ,ako svi znamo šta znači samo ime Sloboda,Juče tako čitam i za malog Selimovića.Onako se često pitam ,da li neko i kontaktira tu našu djecu,koja se vode ili su igrala u Premijer ligi.
Svako dijete koje je je prošlo Slobodinu školu fudbala,(a ima ih puno) je bolje od bilo kojeg igrača koji to nisu.Ja se konstantno borim za tu djecu,ali evo vidim da naš predsjednik dozvoljava da nam se dovode opet neki ,koji nisu vidjeli Premijer ligu.Volio bih da to nije istina,ali iz priloženog se vidi gdje nam je opet biti.
Svako dijete koje je je prošlo Slobodinu školu fudbala,(a ima ih puno) je bolje od bilo kojeg igrača koji to nisu.Ja se konstantno borim za tu djecu,ali evo vidim da naš predsjednik dozvoljava da nam se dovode opet neki ,koji nisu vidjeli Premijer ligu.Volio bih da to nije istina,ali iz priloženog se vidi gdje nam je opet biti.
Kvalitet nam treba kakva nasa djeca, kad ne mogu u ovoj ligi igrat kako treba kako bi u PL.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako mi je vise pun k.u.r.a.c te nase neke kvazi djece..kaka ba nasa djeca...nama trebaju dobri igraci...e sad ako su jos i djeca iz nase skole ODLICNO...u 21. vijeku kad bi djete mater prodalo za 500 maraka i kad igraci svijetskih giganata preko noci prelaze u rivalske klubove mi pricamo o nekakvoj djeci i ljubavi..de ba ne budite ofirni vise sa tom pricom...ova ili ona djeca me ne interesuju ni sekunde..interesuje me jaka SLOBODA u okvirima BIH..interesuju me igraci koji ce ginuti za crveno crni dres
Gdje se moze uzeti clanska karta?Coraco je napisao/la:Pa kupiš člansku kartu 12 maraka, time ćeš pomoći, a možeš i više platiti, zavisno od tebe.djulba je napisao/la:Je li iko primjetio da je sloboda u istom stanju kao i prošlih godina samo sad liga niže.
Svim igračima istekli ugovori, tužbe protiv kluba, nikakvih vijesti iz kluba itd.![]()
Prošla je ona euforija. "Imali" smo i ono udruženje koje reklo prikupljati novac. Ja nigdje ne vidim baner za uplatu donacije ili nešto slično.
Baš sam nešto razočaran.
Il' kupi sezonsku kartu 2013/14
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zar je moguće da već ima onih koji imaju nešto protiv predsjednika pa makar to bila i ovako banalna stvar.
E moj joksimovicu da si malo više ove polusezone gledao utakmice Slobode a ne nekih drugih klubova shvatio bi zašto nam sada ne trebaju naša djeca, nažalost

E moj joksimovicu da si malo više ove polusezone gledao utakmice Slobode a ne nekih drugih klubova shvatio bi zašto nam sada ne trebaju naša djeca, nažalost

075
Nemojte tako pisati imajte malo srpljejha za slobodu dolaze vjerujte bolji dani.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jedino pravilo je da igraju najbolji i najspremniji koje imamo i koje cemo imati
.
Svaka cast djeci koja su nastala u nasoj skoli, ali i za njih vazi da moraju biti najbolji.
Azmir radi odlicno. Treba da ima podrsku 100%!
Jasmina Imamovica i komplet opstinu treba da bude sramota ako ne povecaju mjesecnu transu Slobodi bar duplo.

Svaka cast djeci koja su nastala u nasoj skoli, ali i za njih vazi da moraju biti najbolji.
Azmir radi odlicno. Treba da ima podrsku 100%!
Jasmina Imamovica i komplet opstinu treba da bude sramota ako ne povecaju mjesecnu transu Slobodi bar duplo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Svi moji postovi ovoga čovjeka kuju u zvijezde i ne znam o čemu ti pričaš.Ja sam toliko generacija Slobode ispratio,i iz tih razloga me boli što smo došli da igramo u nekoj Prvoj ligi.Često sam po svijetu i ime naše svetinje se daleko više cijeni nego što mi mislimo.Ja sam mislim, dovoljno dao i dajem za naš klub,i imam puno pravo da danas kažem da želim najbrži mogući povratak u Premijerligu ,jer nam je tamo mjesto.Iako sam sretan što naši momci tipa Husejnovića,Bekića2,Mešana,Osmanagića igraju u većim klubovima,boli me što se niko nije borio za njih ,nego se olako puštali,a danas gdje bi nam bio kraj sa njima.Zbog svega toga ukazujem na taj problem, jer evo pišete naša djeca odlaze opet,a ko nam dolazi ?jesu li to neki možda poznati igrači sa kojima ćemo se vratiti u Premijer ligu,ili je to možda dijete iz Slobodine škole.Nisu brate.Mi poslije rata nismo imali ovakvog jednog čovjeka na čelu,i vrlo dobro mi je poznato koliko cijeni naše mišljenje.Zbog toga sam i digao svoj glas,jer znam da on tek zadnju godinu dana zna šta se deša,a sad ako dopusti i dalje istu praksu onda nije dobro za nas.TzBulevar87 je napisao/la:Zar je moguće da već ima onih koji imaju nešto protiv predsjednika pa makar to bila i ovako banalna stvar.![]()
Dakle, dva napadača, Stana, Panta, Nikolić, eventualno još jedan golman da bude s Tinom, te dobar veznjak ili više njih. Onda možemo pričati da je transfer rok kvalitetno odrađen. Sve ostalo je ubleha i laži. S takvim timom bi se prošetali ovom ligom, ali ako opet ne bude istinskih pojačanja, a budu pritom najavljivali borbu za PL, znajte da nema od tog ništa. Kao što rekoh, optimista sam i mislim da nas čeka kudikamo uspješnija sezona. Uvertira bi mogao biti Kup TK 1. augusta (ako se ne varam), gdje bi pehar svakako dobro došao.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nemoj mi ni ribe ni tine..sviju ti...pojeli su mi zivaca za dva zivota presmijesnim golovima koje su primali od poluamaterskih ekipa...kad se sjetim golova u lukavcu,gracanici i sanskom mostu,najezim se od mukeClaus je napisao/la:Dakle, dva napadača, Stana, Panta, Nikolić, eventualno još jedan golman da bude s Tinom, te dobar veznjak ili više njih. Onda možemo pričati da je transfer rok kvalitetno odrađen. Sve ostalo je ubleha i laži. S takvim timom bi se prošetali ovom ligom, ali ako opet ne bude istinskih pojačanja, a budu pritom najavljivali borbu za PL, znajte da nema od tog ništa. Kao što rekoh, optimista sam i mislim da nas čeka kudikamo uspješnija sezona. Uvertira bi mogao biti Kup TK 1. augusta (ako se ne varam), gdje bi pehar svakako dobro došao.
Znam, zato i kažem. Ribić ide sigurno, onda nek dođe prvi golman kojem će Tino bit' zamjena. I ja se ježim kad se sjetim svih onih golova iz prekida.staragarda je napisao/la:nemoj mi ni ribe ni tine..sviju ti...pojeli su mi zivaca za dva zivota presmijesnim golovima koje su primali od poluamaterskih ekipa...kad se sjetim golova u lukavcu,gracanici i sanskom mostu,najezim se od mukeClaus je napisao/la:Dakle, dva napadača, Stana, Panta, Nikolić, eventualno još jedan golman da bude s Tinom, te dobar veznjak ili više njih. Onda možemo pričati da je transfer rok kvalitetno odrađen. Sve ostalo je ubleha i laži. S takvim timom bi se prošetali ovom ligom, ali ako opet ne bude istinskih pojačanja, a budu pritom najavljivali borbu za PL, znajte da nema od tog ništa. Kao što rekoh, optimista sam i mislim da nas čeka kudikamo uspješnija sezona. Uvertira bi mogao biti Kup TK 1. augusta (ako se ne varam), gdje bi pehar svakako dobro došao.

Ljudi sva ova pojacanja tipa Mehanovica, Trumica, onda taj rezervni golman iz Lukavca, Brckalica, koji je bio danas na treningu, nisu pojacanja koja ce nas odvesti u Premijer ligu, Svi koji se spominju, osim Efendica i donekle Pantica, koji bi nam dobro dosli, su igraci koji su igrali prvu federalnu i nize rangove takmicenja. Znaci ukoliko nastavimo dovoditi ovakva pojacanja necemo uci u Premijer ligu. Nama trebaju igraci poput Stanise Nikolica, Mirze Mesica, Adnana Sarajlica, Romea Mitrovica koji se spominje, a ne igraci koji nisu nista bolji od ovih koje trenutno imamo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
upravo tako...ali treba sacekat do kraja prelaznog roka i vidjet kako ce to zavrsit...ovo je za sad buranija teska..cuj rezervni golman lukavca pojacanjesolar je napisao/la:Ljudi sva ova pojacanja tipa Mehanovica, Trumica, onda taj rezervni golman iz Lukavca, Brckalica, koji je bio danas na treningu, nisu pojacanja koja ce nas odvesti u Premijer ligu, Svi koji se spominju, osim Efendica i donekle Pantica, koji bi nam dobro dosli, su igraci koji su igrali prvu federalnu i nize rangove takmicenja. Znaci ukoliko nastavimo dovoditi ovakva pojacanja necemo uci u Premijer ligu. Nama trebaju igraci poput Stanise Nikolica, Mirze Mesica, Adnana Sarajlica, Romea Mitrovica koji se spominje, a ne igraci koji nisu nista bolji od ovih koje trenutno imamo.

mislim dovodimo tri igraca iz lukavca ili mozda cak cetiri jer se spominje i onaj Bekric(lijevi bek), a nama Radnicki u dvije utakmice na Tusnju jednom sutnuo na go...mislim ko je tu lud?? ako su njihovi bekovi i trumic kao vezni bolji od nasih onda nam se crno pise..staragarda je napisao/la:upravo tako...ali treba sacekat do kraja prelaznog roka i vidjet kako ce to zavrsit...ovo je za sad buranija teska..cuj rezervni golman lukavca pojacanjesolar je napisao/la:Ljudi sva ova pojacanja tipa Mehanovica, Trumica, onda taj rezervni golman iz Lukavca, Brckalica, koji je bio danas na treningu, nisu pojacanja koja ce nas odvesti u Premijer ligu, Svi koji se spominju, osim Efendica i donekle Pantica, koji bi nam dobro dosli, su igraci koji su igrali prvu federalnu i nize rangove takmicenja. Znaci ukoliko nastavimo dovoditi ovakva pojacanja necemo uci u Premijer ligu. Nama trebaju igraci poput Stanise Nikolica, Mirze Mesica, Adnana Sarajlica, Romea Mitrovica koji se spominje, a ne igraci koji nisu nista bolji od ovih koje trenutno imamo.![]()
...ne pojacavajte nas vise...molimo vas
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.