A ovo za skandal sam siguran da nam nista ne mogu...jedino moze dobro nadrljati Bonucci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dovoljan pokazatelj da nemaju ništa protiv Bonnucia je i to što on ide na evropsko, a Criscito ne.delpiero20 je napisao/la:jedino moze dobro nadrljati Bonucci
Taj Carrobbio je takoder spomenuo i ostale optuzenike i rekao da su umijesani u namjestanje tekmi tacnije mislim da je spomenuo Maurija za Criscita nisam siguran, neko je ovo vec objavljivao krajem sezone...Oxygen je napisao/la:Uspio sam saznati nešto više oko slučaja Conte, dakle, jedan igrač pod imenom Carrobbio kaže da je Conte navodno pristao da njegov tim ili izgubi ili odigra neriješeno sa Vareseom jer Sieni nije trebalo.
Ostali igrači su uz trenera naravno.
Međutim, Siena je taj meč dobila 5-0.![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.seriebwin.it/ws_include.php? ... &width=750" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni ništa nije jasno.
Ivan Tisci (arrested) and Antonio Bellavista (Bari, under suspiscion) have a discussion suggesting Inter-Lecce was fixed.
Christian Vieri has been named as a possible bettor in a Lecce-Inter fixed match.
Kod: Označi sve
EKSKLUZIVNO:JUVENTUSU PRIJETI PONOVNO IZBACIVANJE U SERIJU B
Jutro rano,oko sabaha,žandari su pretresli sportski centar Juventusa u Vinovu.
Uhapsili su sve igrače,među kojima su i:
Buffon-Optužen za kleptomaniju.Kažu umalo ukrao Juventusu Scudetto.
Lichsteiner-Optužen za doping.No prije nego su ga uhapsili,ganjali su ga oko Alpi.
De Ceglie-Uhapšen zbog sumnjivo dobrog centaršuta.
Chiellini-U njegovom džepu su pronašli nekoliko igrača Serije A, uglavnom napadača, među kojima su i Ibrahimović,Lavezzi,Cavani i Klose. Diego Milito je pronađen na dnu džepa zajedno sa Pazzinijem kako plače, pa se Giorgio Chiellini tereti i za nanesenu duševnu bol.
Bonucci-Optužen za rušenje Sicilije,te za dijeljenje džepa sa Chiellinijem.
Pirlo-Optužen je za ugrađivanje robota u lopte,kojima je hranio svoje suigrače.Roboterorizam.
Marchisio & Matri-Optuženi za krađu mreža više vratara Serije A.U njihovim ruksacima su pronađene razne mreže,uključujući i one Abbiatija,Julia Cesara i De Scantisa.
Vidal-Optužen za krađu lopti.U njegovom stanu je pronađeno preko 150 ukradenih lopti.Čuvali su ih rotvajleri.
Vučinić-Optužen za lomljenje nogu nekolicine braniča Serije A.
Pepe-optužen za rovenje trave.
Borriello-Optužen za silovanje curica. )
Giaccherini-Optužen zbog toga što nije Brazilac.
Caceres-Optužen za istovremeno porobljavanje.Optužnicu dijeli sa Barzaglijem,koji je optužen i za silovanje Giovinca u šesnaestercu.
Krasić & Elija-optuženi zbog izlizanih klupa.Elija je u jednu klupu urezao i INTER MERDA.
Marrone & Padoin-optuženi za fantastično ubacivanje iz drugog plana.
Storari-Optužen za neobjašnjivo dobru formu,iako je drugi golman.
Estigarribija-Optužen zbog mogućnosti igranja na više pozicija.Optužnicu dijeli sa skoro svim igračima Juventusa.
Quagliarella-Optužen zbog posjedovanja vatrenog oružja u nogama.
Del Piero-Optužen za neovlašteno skidanje paučine na golu.
Conte-optužen za skidanje skalpa svim trenerima u Seriji A.
Agnelli,Marotta,Nedved & Paratici-optuženi za sumnjivo dobar mercato.
Što je najsmješnije, niti jedan nije završio u policiji, to je do tvog neznanja, jedini koji je završio u policiji je Mauri iz Lazia, što je potkrijepljeno i slikom na temi Serije A.Saurman je napisao/la:Nisam ja kriv što je trojac iz Juventusa završio u policiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.