Upravu si..Ljumani_Banovici je napisao/la:u Banovicimamoranjak je napisao/la:Hvala Tuzla ako bog da sljedece godine kantonalni derbi ...
Ima i Buducnost - Bratstvo pored ovog u Tuzli/Gradaccu

Upravu si..Ljumani_Banovici je napisao/la:u Banovicimamoranjak je napisao/la:Hvala Tuzla ako bog da sljedece godine kantonalni derbi ...
sto si takav ljakse jebttuzlak1987 je napisao/la:Komsije kada cemo se dogovoriti za Serbecica?
Kad dobijete pare od punca onda cemo se dogovaratChinaglia je napisao/la:sto si takav ljakse jebttuzlak1987 je napisao/la:Komsije kada cemo se dogovoriti za Serbecica?
prvo pozdravi momke, cestitaj im na pobjedi, pozeli im ulazak u PL, a onda ih pitaj za Serbecica
Posaljite dobru ponudu, bolju nego za Oradagica i mozemo pricat, a do tada ce da bude institucija u Zvijezdituzlak1987 je napisao/la:Komsije cestitke na pobjedi, naredne sezone derbi sjevero-istocne Bosne opet![]()
Posto Serbecic?
Ma mali je masina, novi Raphael VaraneChinaglia je napisao/la:de ti meni reci je l' on dobar i ima li potencijala, o kesu neka brine ko je zaduzen za to
Mali Šerba igra na mjestu stopera,ima 18 god.i član je reprezentacije...po meni veći talenat od Ordagica,normalno ne igraju na istim pozicijama pa ih je teško uspoređivati ali malac ima nevjerovatnu smirenost u igri spram svojih godina...Ja bih ga iskreno volio gledati još koju godinu u Zvijezdi ali mi moramo biti realni i reći da ćemo ga teško zadržati..Chinaglia je napisao/la:de ti meni reci je l' on dobar i ima li potencijala, o kesu neka brine ko je zaduzen za to
hvala druze, ako je tako, neka dodje kod naszmaj348 je napisao/la:Mali Šerba igra na mjestu stopera,ima 18 god.i član je reprezentacije...po meni veći talenat od Ordagica,normalno ne igraju na istim pozicijama pa ih je teško uspoređivati ali malac ima nevjerovatnu smirenost u igri spram svojih godina...Ja bih ga iskreno volio gledati još koju godinu u Zvijezdi ali mi moramo biti realni i reći da ćemo ga teško zadržati..Chinaglia je napisao/la:de ti meni reci je l' on dobar i ima li potencijala, o kesu neka brine ko je zaduzen za to
Mi ako uđemo u Pl-u,mislim da bi za njegov daljnji razvoj bilo najbolje da ostane još godinu-dvije u Zvijezdi pa da pokuša naći neki inozemni angažman,a ako ne uđemo onda se slažem da bi Sloboda bila dobar izbor samo ovaj put se morate malo više isprsitiChinaglia je napisao/la:hvala druze, ako je tako, neka dodje kod naszmaj348 je napisao/la:Mali Šerba igra na mjestu stopera,ima 18 god.i član je reprezentacije...po meni veći talenat od Ordagica,normalno ne igraju na istim pozicijama pa ih je teško uspoređivati ali malac ima nevjerovatnu smirenost u igri spram svojih godina...Ja bih ga iskreno volio gledati još koju godinu u Zvijezdi ali mi moramo biti realni i reći da ćemo ga teško zadržati..Chinaglia je napisao/la:de ti meni reci je l' on dobar i ima li potencijala, o kesu neka brine ko je zaduzen za to
Kako se povjerenje stvara. Kada sam pisao i neki jos pored mene, da je Ordaga ponajbolji igrac lige mnogi nisu vjerovali,nadam se da su se razuvjerili. A mali Sreba ce biti mrak igrac,potencijal je momak nema se sta dodat osim da ce se za njega boriti mnogi klubovi.Chinaglia je napisao/la:meni taj momak uopste nije poznat', je l' on kao novi Ordagic, samo na drugoj poziciji
ako jeste, ne sumnjam da ce babuka imat' sta za reci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.