Nego, sta je problem???
Cija je odgovornost fizicke spreme? Cija je odgovornost discipline? Cija je odgovornost svega ostalog u klubu? Ko se za to pita, ako ne trener?
Objasni brate, molim te.
Igrao sam ja lopte za klub...nisam se mogao glupirati i radi sta god sam htio...fino te trener posalje na klupu...
Na pocetku sezone dodjes na pripreme...bude nas 40-50...trener odabere 18, ostali, hajde vozdra do slijedece sezone...ovi "profesionalci" su danas masno placeni, pa se glupiraju vise nego kad smo mi bili djeca...
Preskocis trening, fino ne startiras...pa se ti zayebaji..pa ovo je bilo u pod pionirima, pionirima, kadetima, juniorima...halo ba, niko nas nije placao...
Igrao sam ja milion turnira "na male"...tamo nema trenera...niko te ne vodi...skupi se raja, napravi tim, uplati pare i idemo...nema rezultata, odmah slijedeci turnir ne zovemo one koji ne mogu trcati, uzeti lopte, zayebaju se....sta ce mi oni??
Osvojio sam ja mali milion tih turnira, ali sa jaranima koji su htjeli igrati...ne sa ovima sto su se zayebavali...
Zasto je Tudor klupisao Vlahovica??
Zasto tog zayebavanja nije bilo kod Contea??
Svi znamo kod Allegrija da smo imali pripreme po Americi, po shoping centrima...

Da sam ja trener Juventusa, Cambiaso bi davnih dana bio u U23....svi dobro znate koliko sam puta pominjao U23 i da bi neke igrace tamo prebacio...pa neka tamo drk4ju i lijece svoj ego...
Nemoj se ti brate smijati, nego fino objasni u cemu je problem?
PSG se jedva plasira za nastavak CL turnira, pobjedise zadnje 3..pogledaj im rezultate...ko je to popravio i napravio??? Kad vec nije trener, reci nam ko? Vlasnik kluba? Manager????
Ljudi igraju totalno moderan fudbal...ne. nije pobjedila talijanstvina, pobjedi moderan fudbal...kao sto ce uvijek pobjediti, devet od deset finala..
Pa nije ovo vise 1985...
Nije mi jasno zasto si spominjao Mottu, radovao se svakom porazu, prizeljkivao da ga otjeraju, itd.....pa sam kazes: "Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener"
Allegri nije bio problem, Motta jeste, Tudor jeste...ne kontam..