Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Juventinisimo » 01 jun 2025, 16:02

Italia je napisao/la:
01 jun 2025, 10:18
Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener. :rol: Dembele ne zeli da slusa Hansi Flicka, ali zato slusa Enriquea i evo osvojili su ligu prvaka jer je neko nekog slusao.
Nego, sta je problem???
Cija je odgovornost fizicke spreme? Cija je odgovornost discipline? Cija je odgovornost svega ostalog u klubu? Ko se za to pita, ako ne trener?
Objasni brate, molim te.

Igrao sam ja lopte za klub...nisam se mogao glupirati i radi sta god sam htio...fino te trener posalje na klupu...
Na pocetku sezone dodjes na pripreme...bude nas 40-50...trener odabere 18, ostali, hajde vozdra do slijedece sezone...ovi "profesionalci" su danas masno placeni, pa se glupiraju vise nego kad smo mi bili djeca...
Preskocis trening, fino ne startiras...pa se ti zayebaji..pa ovo je bilo u pod pionirima, pionirima, kadetima, juniorima...halo ba, niko nas nije placao...

Igrao sam ja milion turnira "na male"...tamo nema trenera...niko te ne vodi...skupi se raja, napravi tim, uplati pare i idemo...nema rezultata, odmah slijedeci turnir ne zovemo one koji ne mogu trcati, uzeti lopte, zayebaju se....sta ce mi oni??
Osvojio sam ja mali milion tih turnira, ali sa jaranima koji su htjeli igrati...ne sa ovima sto su se zayebavali...

Zasto je Tudor klupisao Vlahovica??
Zasto tog zayebavanja nije bilo kod Contea??
Svi znamo kod Allegrija da smo imali pripreme po Americi, po shoping centrima... :kafa:

Da sam ja trener Juventusa, Cambiaso bi davnih dana bio u U23....svi dobro znate koliko sam puta pominjao U23 i da bi neke igrace tamo prebacio...pa neka tamo drk4ju i lijece svoj ego...

Nemoj se ti brate smijati, nego fino objasni u cemu je problem?

PSG se jedva plasira za nastavak CL turnira, pobjedise zadnje 3..pogledaj im rezultate...ko je to popravio i napravio??? Kad vec nije trener, reci nam ko? Vlasnik kluba? Manager????
Ljudi igraju totalno moderan fudbal...ne. nije pobjedila talijanstvina, pobjedi moderan fudbal...kao sto ce uvijek pobjediti, devet od deset finala..
Pa nije ovo vise 1985...

Nije mi jasno zasto si spominjao Mottu, radovao se svakom porazu, prizeljkivao da ga otjeraju, itd.....pa sam kazes: "Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener"
Allegri nije bio problem, Motta jeste, Tudor jeste...ne kontam.. :hmmmmm:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 01 jun 2025, 16:49

Italia je napisao/la:
Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener.
Uporedi Barcelonu sa Flickom i Xavijem ista ekipa samo jedno pojacanje a razlika drasticna. Varas se ako mislis da trener ne igra ulogu. Flick je izvukao 300% vise od Raphinhe za razliku od Xavija.

Bolje da ste dali pare jednom jakom treneru nego sto ste se nadavali ovim sto im je Bologna vrhunac karijere.
Rodjeni su pitarske picke!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 jun 2025, 16:51

1921boy je napisao/la:
01 jun 2025, 16:49
Italia je napisao/la:
Uporedi Barcelonu sa Flickom i Xavijem ista ekipa samo jedno pojacanje a razlika drasticna. Varas se ako mislis da trener ne igra ulogu. Flick je izvukao 300% vise od Raphinhe za razliku od Xavija.

Bolje da ste dali pare jednom jakom treneru nego sto ste se nadavali ovim sto im je Bologna vrhunac karijere.
Druze moj ti si osnovu pogrijesio, Jamal je trenutno najbolji igrac na svijetu i to Hansi ima a Xavi nije imao.
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 jun 2025, 17:01

Trener nije bitan samo Maxoljupcima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 jun 2025, 17:19

Juventinisimo je napisao/la:
01 jun 2025, 16:02
Italia je napisao/la:
Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener. :rol: Dembele ne zeli da slusa Hansi Flicka, ali zato slusa Enriquea i evo osvojili su ligu prvaka jer je neko nekog slusao.
Nego, sta je problem???
Cija je odgovornost fizicke spreme? Cija je odgovornost discipline? Cija je odgovornost svega ostalog u klubu? Ko se za to pita, ako ne trener?
Objasni brate, molim te.

Igrao sam ja lopte za klub...nisam se mogao glupirati i radi sta god sam htio...fino te trener posalje na klupu...
Na pocetku sezone dodjes na pripreme...bude nas 40-50...trener odabere 18, ostali, hajde vozdra do slijedece sezone...ovi "profesionalci" su danas masno placeni, pa se glupiraju vise nego kad smo mi bili djeca...
Preskocis trening, fino ne startiras...pa se ti zayebaji..pa ovo je bilo u pod pionirima, pionirima, kadetima, juniorima...halo ba, niko nas nije placao...

Igrao sam ja milion turnira "na male"...tamo nema trenera...niko te ne vodi...skupi se raja, napravi tim, uplati pare i idemo...nema rezultata, odmah slijedeci turnir ne zovemo one koji ne mogu trcati, uzeti lopte, zayebaju se....sta ce mi oni??
Osvojio sam ja mali milion tih turnira, ali sa jaranima koji su htjeli igrati...ne sa ovima sto su se zayebavali...

Zasto je Tudor klupisao Vlahovica??
Zasto tog zayebavanja nije bilo kod Contea??
Svi znamo kod Allegrija da smo imali pripreme po Americi, po shoping centrima... :kafa:

Da sam ja trener Juventusa, Cambiaso bi davnih dana bio u U23....svi dobro znate koliko sam puta pominjao U23 i da bi neke igrace tamo prebacio...pa neka tamo drk4ju i lijece svoj ego...

Nemoj se ti brate smijati, nego fino objasni u cemu je problem?

PSG se jedva plasira za nastavak CL turnira, pobjedise zadnje 3..pogledaj im rezultate...ko je to popravio i napravio??? Kad vec nije trener, reci nam ko? Vlasnik kluba? Manager????
Ljudi igraju totalno moderan fudbal...ne. nije pobjedila talijanstvina, pobjedi moderan fudbal...kao sto ce uvijek pobjediti, devet od deset finala..
Pa nije ovo vise 1985...

Nije mi jasno zasto si spominjao Mottu, radovao se svakom porazu, prizeljkivao da ga otjeraju, itd.....pa sam kazes: "Ovdje i dalje ljudi kontaju da je Juventusov problem trener"
Allegri nije bio problem, Motta jeste, Tudor jeste...ne kontam.. :hmmmmm:
Da je fudbal toliko jednostavan biznis, zasto bi iko placao 10 miliona Allegrija i Mottu, kada mogu zaposliti ovog naseg Pogbu da bude trener za 1000 neto + topli i prijevoz :rol:

Uskoro ce decencija citava kako mislite (pojedinci) da je problem u treneru. :rol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 jun 2025, 17:24

1921boy je napisao/la:
Italia je napisao/la:

Kakve veze imaju Juventus i Barcelona pobogu prijatelju. Barcelonin najveci problem je separatisticka politika zbog kojeg su u finansijskim dubiozama vec godinama. Kakve to veze ima sa Juventusom; i obratno?

Te usporedbe 1+1=2 je za rezona osnovne skole.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 01 jun 2025, 17:48

Evo i Đovani piše ono što i ja mislim, teška bruka, počeo merkato Elkan mijenja menadžment, ostali bez sportskog direktora, nema ko igrače da dovodi.
U ovih 10 dana ne očekujem nikog jer i nema nikog da završi igrača.
Merkato se opet otvara 16.06 i traje do 1. Septembra, ako i nekog završimo završićemo ga 29.08.

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 jun 2025, 18:42

BocaJuniors1905 je napisao/la:
01 jun 2025, 17:48
Evo i Đovani piše ono što i ja mislim, teška bruka, počeo merkato Elkan mijenja menadžment, ostali bez sportskog direktora, nema ko igrače da dovodi.
U ovih 10 dana ne očekujem nikog jer i nema nikog da završi igrača.
Merkato se opet otvara 16.06 i traje do 1. Septembra, ako i nekog završimo završićemo ga 29.08.

A inace je menadzment i uprava bila prejaka pa sad cudno sto se mijenja. Treba vise ljudi iz fudbala ovo je bio neki prijelazni period nakon oduzimanja bodova i kazne.
Itekako trebaju novi ljudi ovom Juventusu.

Kakav samo posao ceka novog sportskog direktora sa ovim posudbama a i neki se vracaju plus ti trebaju pojacanja itd. Uglavnom ludilo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 01 jun 2025, 19:00

Daleko od toga da su bili pejaki ali ne možeš se sviju riješiti odjednom.
Otjeraj Đuntolija prvog pa postepeno druge, ili obrnuto.
Ovako se riješio sviju nema ko igrače da dovodi.
Vraćaju se Kostić, Rugani, Mireti niko nije poboljšanje na ovo što imamo, ali njih staviti da igraju da se neko od glavnih ne povrijedi
Treba spreman dočekati Seriju A
MANIJACI JUG 1987

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 jun 2025, 19:17

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 01 jun 2025, 19:47

Kakve su ovo retardirane funkcije Direktor strategije fudbala :lolno:
Kjelini kao jedna od najvećih legendi kluba u zadnjih 30 godina treba biti Predsjednik kluba

MANIJACI JUG 1987

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 jun 2025, 01:55

Mig_Mig je napisao/la:
01 jun 2025, 16:51
1921boy je napisao/la:
Italia je napisao/la:

Druze moj ti si osnovu pogrijesio, Jamal je trenutno najbolji igrac na svijetu i to Hansi ima a Xavi nije imao.
Sta se zeli reci??

Svi igraci Juventusa u prijasnjim klubovima su imali glavne role u timu, sta se desi kad dodju u Juventus??
Imas isto primjer man utd...sve ove sto su "otjerali" dominiraju u Betisu, Napoliju... :hmmmmm:

Inace...sto se tice Giuntolija, mislim da i nije bas imao vremena da nesto sastavlja...prvi sam bio da dodje, isto tako i za Mottu...
Sta da covjek uradi kada Motta svaku utakmicu ima druge igrace, drugu taktiku, pozicije igraca nidje veze, rotirali su se i redari okolo....kako to objasniti??
Motta zasluzio otkaz, nema price...

Treba uzeti u obzir i povrede, opet.. :crazy:
Mi smo imali 16 nerijesenih rezultata...brat bratu trebali smo pobjediti barem pola...a to bi bio scudetto...ali nismo, kraj price, vozdra Motta, on je bio najveci uzrok tim nerijesenim utakmicama...Giuntoli tu nije kriv..

Luiz nikad nije dobio pravu sansu, povrede su isto uticale na to, Yildiz je grijao klupu, Vlahovica puca ego, svadja se sa svima, Koop nikad goru sezonu nije imao, Mc Donalds se vec dokazao da nije za Juventus, ali je tu, Cambiaso poceo drk4ti, i sta se sve nije izdesavalo..

Nema cvrste ruke, nije bilo ni kod Maxa, jaranstvo ne pali....toga kod Contea nema...covjek otjera najboljeg napadaca serie A, i osvoji scudetto sa mozda najslabijim timom u historiji osvajaca scudetta...i to pored ovako jake 5ekte.. :clap:

Najgore od svega mi nemamo niti jednog vodju u timu...prije smo imali Buffona, Chielu, Marchu, Pirla, nije bilo zayebancije....ko je danas taj?? Lok?? :urnebes:

@Italija, nista ti meni ne objasni...ja i dalje osta kokuz... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 jun 2025, 05:24

e al marcha ti je bas kapiten bio zvani prvi do sebe :rol:

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 02 jun 2025, 08:02

VelaHavle je napisao/la:
02 jun 2025, 05:24
Da ne spominjemo kako igrački nije bio ni nivo danas osporavanog Locatellija🙃

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 jun 2025, 15:57

Andrej je napisao/la:
01 jun 2025, 19:17
Direktor u vrijeme najgoreg perioda Liverpoola u modernoj historiji.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 jun 2025, 16:42

Hardzavi je napisao/la:
02 jun 2025, 08:02
VelaHavle je napisao/la:
02 jun 2025, 05:24
Da ne spominjemo kako igrački nije bio ni nivo danas osporavanog Locatellija🙃
lokateli je nidje veze igrac

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 jun 2025, 17:07

Totalna katastrofa, otac te **** Elkane, samo pozitiva za Kjelinija

MANIJACI JUG 1987

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 jun 2025, 21:50

Ovima je i dalje prioritet popunjavati menadžement, niko o pojačanjima ne priča.
Skupo će nas ovo koštati
MANIJACI JUG 1987

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 jun 2025, 01:45

Tudor brat ce haman da ostane trener... :thumbup: Treba dovesti Pirla za pomocnika... :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 jun 2025, 09:45

Federico #Chiesa to GdS: “Whoever takes #Conte, like #Allegri, has a better chance of fighting for the Scudetto. Max gave me a lot. Thiago #Motta didn’t want me at #Juventus and told me: ‘You’re not part of the project, find a team...’ I feel great affection for #Juve”

Cuj...
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.