FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sheriff i Debrecen nisu nikako levatorske ekipe. Uz par pojačanja, možemo mnogo napraviti
Kakvi neredi!? Partizanovi navijaci da naprave i najmanju frku vani ide im zabrana od 5 god. zabrane nastupa u uefinim takmicenjima, to vazi i za Dinamo. A i vi niste ludi da nakon 8 god. euro posta napravite kakav ekces. Da najzad i ako dodje do toga ( u sta sumnjam), zavrsice to u vase ime hrabre Horde, onio se nikoga ne boje, a i imaju par siledzija u vrhu hijararhije!MaliMemo je napisao/la:Zato bi bilo krvi do koljena radi navijaca, svi znaste da su sa Partizanom neredi neizbjezni, sa Dinamom i nekako.cole-ch je napisao/la:Zeljo na Grbavici uz dva-tri pojacanja moze da pobedi puno vece ekipe no sto su ove iz istocne evrope koje vi spominjete.
Kakav bre partizan i Dinamo. Ziva boranija! Da li neko gledao na sta lici njihova igra u SRB i HR ligama? Da li je neko gledao nivo ta dva kluba u evropskoj ligi? KOmedija, rodjaci, komedija!
Kamo srece da groblje padne ili dinamo, sanse bi vam bile (55-45) za njih, jer imaju blagu logisticku prednost... ali u slucaju red bull salzburg, basel ch, fener, dinamo kijev...ili ko vec, puno losa solucija!

neko pise nije bilo incidenata...ma nije klinac. Taman postavili stolice, a one odose u pm. prekinuta tekma, o razlozima ne bih jer nije navijacki forum. Bilo je svega, cak su dolazile "ptičice" iz istocnog sarajeva da provocirajusuntu jeu je napisao/la:Željo je već igrao prijateljske susrete sa oba spomenuta kluba. Najveći ''incident'' upravo se desio na utakmici protiv Dinama, kada su neki papci iz Hercegovine počeli sa nekim skandiranjem. Onda su ih vođe BBB-a podijelile po par vaspitno-popravnih![]()
Koja je "pamet" napisala da su Grobari bili isprovocirani u Mostaru?Zbog toga bacali baklje na neduzne starije gledatelje i kamenice?suntu jeu je napisao/la:Napolitano je napisao/la:BBB su poznati po tome, sto nebi pravili nerede i ovdje, a Grobare smo mogli gledati u Mostaru protiv Zrinjskog, prema tome mislim da oko toga nema vise diskusije...
Ne bi pravili nerede jer su u prijateljskim odnosima sa našim klubom/navijačima. Čak su položili cvijeće na rahmetli Đilde mezar.
A Grobari su bili isprovocirani u Mostaru, uostalom kao i svaki klub koji nema hrv. predznak.
Daj ba djeco, ne kakite o stvarima o kojima veze nemate!
HSK Zrinjski Mostar
Da u nasem okruzenju ima malo vise pravde i manje politike slucaj "grobari" i domaci vandali u mostaru bi zavrsio pred ostinskim sudom, po kratkom postupku.
Ovako pokretni cirkus ide dalje...
Ovako pokretni cirkus ide dalje...
- Napolitano
- Kontakt:
Cole-ch, dobro si to reko, normalno da je Dinamo dobar protiv Istre, Rijeke, Intera, Zadra i ostalih kao i PFC pored Hajduk Kule, haj Vojvodina je jaca, al recimo OFK Beograd i ostali klubovi koji su po mom misljenju slabiji od Veleža, Borca, Zrinjskog, Sirokog i Sarajeva, prema tome, mislim da bi Zeljo fino proso protiv komsija!

Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Gdje su ba bili isprovocirani? Eo ti snimak:suntu jeu je napisao/la:Napolitano je napisao/la:BBB su poznati po tome, sto nebi pravili nerede i ovdje, a Grobare smo mogli gledati u Mostaru protiv Zrinjskog, prema tome mislim da oko toga nema vise diskusije...
Ne bi pravili nerede jer su u prijateljskim odnosima sa našim klubom/navijačima. Čak su položili cvijeće na rahmetli Đilde mezar.
A Grobari su bili isprovocirani u Mostaru, uostalom kao i svaki klub koji nema hrv. predznak.
Daj ba djeco, ne kakite o stvarima o kojima veze nemate!
[youtube][/youtube]
"Noz, zica, Srebrenica", "Ubij zakolji, da Hrvat ne postoji". A nisu ni dosli na stadion....
I oni bili isprovocriani, svasta...
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 25 maj 2010, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
I to sto kazes. Pa mi smo na Poljudu igrali 0:0 (jest da je prijateljska, al..), i imali smo svoje prilike, a Dinamo nije puno jaci od Hajduka.cole-ch je napisao/la:Kakvi neredi!? Partizanovi navijaci da naprave i najmanju frku vani ide im zabrana od 5 god. zabrane nastupa u uefinim takmicenjima, to vazi i za Dinamo. A i vi niste ludi da nakon 8 god. euro posta napravite kakav ekces. Da najzad i ako dodje do toga ( u sta sumnjam), zavrsice to u vase ime hrabre Horde, onio se nikoga ne boje, a i imaju par siledzija u vrhu hijararhije!MaliMemo je napisao/la:Zato bi bilo krvi do koljena radi navijaca, svi znaste da su sa Partizanom neredi neizbjezni, sa Dinamom i nekako.cole-ch je napisao/la:Zeljo na Grbavici uz dva-tri pojacanja moze da pobedi puno vece ekipe no sto su ove iz istocne evrope koje vi spominjete.
Kakav bre partizan i Dinamo. Ziva boranija! Da li neko gledao na sta lici njihova igra u SRB i HR ligama? Da li je neko gledao nivo ta dva kluba u evropskoj ligi? KOmedija, rodjaci, komedija!
Kamo srece da groblje padne ili dinamo, sanse bi vam bile (55-45) za njih, jer imaju blagu logisticku prednost... ali u slucaju red bull salzburg, basel ch, fener, dinamo kijev...ili ko vec, puno losa solucija!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Napolitano
- Kontakt:
Neznam uopste sto se raspravljate o Grobarima, BBB-ovcima i ostalima, tema je FK Zeljeznicar ne Manijaci, prema tome treba raspravljati o Partizanu a ne o Grobarima kao i o Dinamo a ne o BBB, za njih me rodjace zabole patka.
A to da smo djeca, Suntu, nisi isti keve mi!
A to da smo djeca, Suntu, nisi isti keve mi!
Zadnja izmjena: Napolitano, dana/u 25 maj 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Znači 0-0 sa Hajdukom koji je nalupao Cibaliju mislim 5-0 odmah u prvom kolu..... prema svemu sudeći fino bi prošli kod komšija. 
Inače kad bi prošli u 3. pretkolo bilo bi super i za državu i BH fudbal onda za dalje malo sreća, malo znanja ,malo Nijaz i tako....

Inače kad bi prošli u 3. pretkolo bilo bi super i za državu i BH fudbal onda za dalje malo sreća, malo znanja ,malo Nijaz i tako....

1996
To je sve tu negde iste ili slicne kvalitete, od Triglava do Djevdjelije, naravno da klubovi iz Cg-a, Ks-a, Mk-a i Alb. za sec. zaostaju za komsijama. To je fudbal cetvrte jakosne kategorije (inace ima pet), tj. komedija!Napolitano je napisao/la:Cole-ch, dobro si to reko, normalno da je Dinamo dobar protiv Istre, Rijeke, Intera, Zadra i ostalih kao i PFC pored Hajduk Kule, haj Vojvodina je jaca, al recimo OFK Beograd i ostali klubovi koji su po mom misljenju slabiji od Veleža, Borca, Zrinjskog, Sirokog i Sarajeva, prema tome, mislim da bi Zeljo fino proso protiv komsija!
Ali, poste je rec o nama samima, Mi smo u obavezi i moranju da ponekad sebe same lazemo o nama samima... Inace, evropa i svet znaju na kom smo mi nivou...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma da prodemo u 3 pretkolo bilo bi super ispadnes ko gospodin u EL i tamo neke levate uzmes daj boze da takvi dodu ali mogu doc nezz stutgart,napoli ili palermo,getafe,lilecassanova je napisao/la:Znači 0-0 sa Hajdukom koji je nalupao Cibaliju mislim 5-0 odmah u prvom kolu..... prema svemu sudeći fino bi prošli kod komšija.

svoj ti pos'o !
Od ovih eventualnih nositelja u trecem pretkolu najboljim se cine Sparta Prag i Rosenborg... Sparta je nazohor postala prvak jedne neuvjerljive ceske lige, cije smo predstavnike dosad vise puta izbacivali, nije to vise ona Sparta koja je redovno igrala LP, sa njima imamo realne sanse... Rosenborg je prosle godine relativno ubjedljivo bio prvak, ali su ove godine drugi i nisu bas nesto uvjerljivi kao prosle sezone (u Norveskoj se igra sezona od marta do oktobra), a tome treba dodati i to da Norvesko prvenstvo nije nista posebno... mislim da ove dvije ekipe ulijevaju strah (Visca) na osnovu stare slave, a od stare slave se kao sto znamo ne zivi... sa druge strane ni pod razno nam ne bi trebao Litex, koji se prosetao kroz relativno jako Bugarsko prvenstvo, ostavivsi daleko iza sebe i CSKA i Levskog... tesko bi se izaslo na kraj i sa Hapoelom koji je postao prvak u bezrazlozno potcjenjenoj Izraelskoj ligi, ostavivsi iza sebe Maccabi Haifu, koja je pojam za skoro sve timove koji nam mogu biti protivnici, a o cemu svjedoci i igranje u LP prosle sezone... Red Bull Salzburg je vec godinama sampion Austrije i vec su se upraksali po ovim kvalifikacijama, imaju dosta iskustva, prilicno su kvalitetni i organizovani, to bi bila teska misija za Zelju... Partizan i Dinamo su vec poprilicno apsolvirani, tako da ne bih sad o tome...
Sa druge strane, od ovih ostalih, Aktobe, Ekranas i Bohemians su timovi za koje odgovorno tvrdim da su slabiji od sadasnjeg Zelje... AIK i Sheriff su tu negdje, mozda malo iskusniji u Evropi od nas, ali svakako moguci za proci... BATE vise nije ono sto je bio prije dvije godine, iako su jaci od nas, mislim da tamo itekako imamo sta traziti... Omonia, Debrecen i Zilina su jako losi za dobiti, Kiparska liga je vec par godina sve samo ne losa, dvije godine za redom imaju predstavnika u LP (Anorthosis i APOEL) i ne vidim zasto ne bi i sada ponovili isto (mnogo ih se vise bojim od Sparte, za razliku od Visce), Debrecen je tim koji vec godinama obitava po raznim kvalifikacijama i dosta dobro izgledaju, prosle su sezone igrali i u grupnoj fazi LP, Zilina je takodje europski iskusan tim i imaju dosta uspjeha na tom planu zadnjih godina... Lech komotno moze u kos sa Hapoelom ili Litexom, mislim da je zalutao u nepostavljene timove, a razlog tome je koeficijent koji u ovom slucaju ne nudi jasnu sliku snage ovog kluba, a sanse sa njima su nam minimalne.
Nadam se da se ovo nekome dalo citati...
Sa druge strane, od ovih ostalih, Aktobe, Ekranas i Bohemians su timovi za koje odgovorno tvrdim da su slabiji od sadasnjeg Zelje... AIK i Sheriff su tu negdje, mozda malo iskusniji u Evropi od nas, ali svakako moguci za proci... BATE vise nije ono sto je bio prije dvije godine, iako su jaci od nas, mislim da tamo itekako imamo sta traziti... Omonia, Debrecen i Zilina su jako losi za dobiti, Kiparska liga je vec par godina sve samo ne losa, dvije godine za redom imaju predstavnika u LP (Anorthosis i APOEL) i ne vidim zasto ne bi i sada ponovili isto (mnogo ih se vise bojim od Sparte, za razliku od Visce), Debrecen je tim koji vec godinama obitava po raznim kvalifikacijama i dosta dobro izgledaju, prosle su sezone igrali i u grupnoj fazi LP, Zilina je takodje europski iskusan tim i imaju dosta uspjeha na tom planu zadnjih godina... Lech komotno moze u kos sa Hapoelom ili Litexom, mislim da je zalutao u nepostavljene timove, a razlog tome je koeficijent koji u ovom slucaju ne nudi jasnu sliku snage ovog kluba, a sanse sa njima su nam minimalne.
Nadam se da se ovo nekome dalo citati...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
U svemu se slazem, al haj molim te reci, zasto malo Nijaz?! Sta on moze uraditi, tu mogu pomoci Osim i igraci i to sto si naveo prije Nijaza. Nisi mi jasan.cassanova je napisao/la:Znači 0-0 sa Hajdukom koji je nalupao Cibaliju mislim 5-0 odmah u prvom kolu..... prema svemu sudeći fino bi prošli kod komšija.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nisam se javljao ima dosta vremena,pa bih želio čestitati svima 5 Titulu šampiona jer smo je zaslužili više nego ikad! što se tiče mogućih protivnika mislim da je suvišno raspravljati jer IME još ne znamo, tako da je sve samo šuplja priča...pogotovo vi koji raspravljate o dinamu i partizanu sta vas briga jer na gostovanja svakako nećete ići!
SRETNO NAM SVIMA I DA ODIGRAMO SRCEM PA ŠTA BUDE BIĆE!
VOLIM TE ŽELJO!

SRETNO NAM SVIMA I DA ODIGRAMO SRCEM PA ŠTA BUDE BIĆE!

VOLIM TE ŽELJO!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
To ti misliš, pa bolan mrtvih bi bilo. Ne bi možda konkretno na tribinama, al' srest će se u gradu pa će i nevini stradati. Nije to baš tako kako ti misliš.Zeljovac_1921 je napisao/la:Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.
Ja bi najvise volio ovog Ekranesa, ili najslabijeg protvnika u ovom kolu, najvaznije je proci ovo kolo, jer eventualnim ispadanjem u trecem, ostajemo u Europi.
Kad bih mogao birati, izabrao bih Partizan. Mislim da je Dinamo jači od Partizana, ali ovi komentari da će nas "pojesti" Dinamo su me baš nasmijali. J**u se po onim poljanama sa kojekakvim Sesvetama i slično. Realno, jači su od nas, al' baš toliko da bi nas pojeli, mislim smiješno.

Što se tiče BBB-a, to su dokazani huligančići, i oni bi mogli jedino dobiti po p. ovdje. Grobare ne bih da komentarišem. Hvala
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 25 maj 2010, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
...sad je na redu kraj ere brkovica,recimo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nemas pojma kakav je taj Aktobe koliko su opasni....ja bi da mi njih zaobidjemo u sirokom luku...cassanova je napisao/la:Da nam je Akotobe..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
i piricev pocetak...ja-hordas je napisao/la:...sad je na redu kraj ere brkovica,recimo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 36 gostiju.