Pogledajte sada kvote u Premieru za oba (ne) daju.
Recimo Napoli - Sampdoria:
ps1 @ 1,80
ps2 @ 1,80
Marza 20%!!
Do jucer je bila 15% na ovaj tip beta.
Mamu im yebem prokletu, da prostite.
Ocekujem ubrzo i na underima/overima kvote 1,80 - 1,80

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne.Cautinho je napisao/la:Može li se ikako ubaciti listić koji sam igrao u poslovnici wwina bez svog računa,u račun koji sada imam,da ga imam u onom dijelu moje igre i da ga pratim?
Jasta su velike pare, ko jos uplacuje velike pare na 20 parovasamirr je napisao/la:
velke su pare u pitanju sto je sigurno sigurno je
Sampdoria pogodila dvije stative i precku,a ovamo Insigne promasio 2 velike sanseWilly je napisao/la:Hajde Napoliiiiiiiiiiiiiiii još jedan.
Hajde Sampdorijaaaaaaaaaaaaaaa.
I predlozio sam i imam oba daju i 3+, sta reciarelinho je napisao/la:Sampdoria pogodila dvije stative i precku,a ovamo Insigne promasio 2 velike sanseWilly je napisao/la:Hajde Napoliiiiiiiiiiiiiiii još jedan.
Hajde Sampdorijaaaaaaaaaaaaaaa.![]()
I ja imam 3+![]()
sad u 92 minuta Sampdoria promasila 100 % prilikuKurbla je napisao/la:I predlozio sam i imam oba daju i 3+, sta reciarelinho je napisao/la:Sampdoria pogodila dvije stative i precku,a ovamo Insigne promasio 2 velike sanseWilly je napisao/la:Hajde Napoliiiiiiiiiiiiiiii još jedan.
Hajde Sampdorijaaaaaaaaaaaaaaa.![]()
I ja imam 3+![]()
hrt 2, slo 2 i eurosportDrinaJedina je napisao/la:Hoće li neka TV prenositi ove skokove ?
Ouuu jeeaaazgmiky je napisao/la:Napoli-Sampdoria X/1 4.55
Napoli igra teško sa Sampdoriom, dosta se muče i vjerujem kako će pobjediti, možda i sa dva ili više ali mogli bi ostati na nuli do poluvremena, očekujem dobrog gosta i ne previše prostora za napolitance tako da za manji ulog probati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.