Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Vazda frka za istjerati djecu u svoju sobu i nakon svega ući namrgođen u spavaću bez obavljenog domaćeg zadatka 

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Neki dan upoznam bas finu japancicu i danas izasli , rucak .. kafica kroz park , sve super.
Predlozimo da se vidimo prekosutra , dodjem kuci upalim tv i , vidim gubimo 1:0 protiv druge borusije.
Znao sam da cemi sjebati dan.
Predlozimo da se vidimo prekosutra , dodjem kuci upalim tv i , vidim gubimo 1:0 protiv druge borusije.
Znao sam da cemi sjebati dan.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Asistencija najboljeg mladog veznog igrača na svijetu 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakvo poluvrijeme u Gladbachu.
Ovo ko je propustio neka se kaje, strasan mec.
A da ovaj Gladbach ima golmane, ima.
Olchowsky je izludjivao napadace Dortmunda.

Ovo ko je propustio neka se kaje, strasan mec.
A da ovaj Gladbach ima golmane, ima.
Olchowsky je izludjivao napadace Dortmunda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sudija u VAR sobi zaspao...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Utakmica smiješna. Ove ekipe nemaju odbrane. Realan rezultat je do sada trebao biti 8:5.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Fake Borussija je puno losija nego sam mislio. Takodjer, valja napomenuti da se Jude gubi u svakoj utakmici u kojoj ekipa izgleda lose, jednostavno ne moze povuci ekipu, ili nema kapacitet ili nema s kim igrati, nesto jeste. Svakako precijenjen igrac! 
Musiala je daleko bolji igrac!!!!!!!!!
Musiala je daleko bolji igrac!!!!!!!!!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Hummels pokazao zasto nije pozvan od Hansi Flicka , katastrofalno odigro.
Scholtti isto prespor , hrpu gresaka napravio.
Thuram ih pretrcavao ko malu djecu , poigravao se sa njima.
Obrana njemacke repke ce biti najlosija karika na svjetskom prvenstvu u Qatar.
Scholtti isto prespor , hrpu gresaka napravio.
Thuram ih pretrcavao ko malu djecu , poigravao se sa njima.
Obrana njemacke repke ce biti najlosija karika na svjetskom prvenstvu u Qatar.
-
- Kontakt:

Odbrane plivale na obje strane , ali ako to nekako zanemarimo derbi je bio itekako zanimljiv i dinamičan pogotovo za neutralace
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Terzić raus.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sreca pa u odbrani Njemacke nece igrati ovi panjevi iz Borussije. Schlotti ce da igrati dzepnog bilijar na klupi.
Ako se Wolfsburg i Bayer prikljucevrhu, a hoce s obzirom na kvalitet timova, nije nemoguc scenariji da Borussija ostane bez evropskih takmičenja. To bi sigurno bilo nesto najbolje sto bi se klubu desilo, da se posloze neke stvari.
Ako ima neka budala koja ce dati 130 mil za Judea, ja bi ga uvalio jos sad dok ga nisu provalili.
Ako se Wolfsburg i Bayer prikljucevrhu, a hoce s obzirom na kvalitet timova, nije nemoguc scenariji da Borussija ostane bez evropskih takmičenja. To bi sigurno bilo nesto najbolje sto bi se klubu desilo, da se posloze neke stvari.
Ako ima neka budala koja ce dati 130 mil za Judea, ja bi ga uvalio jos sad dok ga nisu provalili.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
RibacccccFRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:34Sreca pa u odbrani Njemacke nece igrati ovi panjevi iz Borussije. Schlotti ce da igrati dzepnog bilijar na klupi.
Ako ima neka budala koja ce dati 130 mil za Judea, ja bi ga uvalio jos sad dok ga nisu provalili.![]()

-
- Kontakt:
Musiala je za ovu prevaru svijet izmislio. Ali naci ce se glupi Englezi koji ce iskesirati 100+ miliona za njega kao sto su i za Sancha a isti qrac.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Jude Bellingham prevara e svasta covjek da procita .Bundesliga je napisao/la: ↑11 nov 2022, 23:43Musiala je za ovu prevaru svijet izmislio. Ali naci ce se glupi Englezi koji ce iskesirati 100+ miliona za njega kao sto su i za Sancha a isti qrac.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar je Jude, znalo se da ce biti dobar od samog pocetka, pametno ulozene pare ali se u ovom momentu ne moze porediti sa Musialom, prvo sto ne igraju istu poziciju a drugo sto su uvijek vise cjenjeniji igraci koji su efikasniji i za ekipu potentniji.
Ono sto Musiala ima trenutno u Bundesligi nema niti jedan igrac iz te lige a to je ukupan broj golova i asistencija.
Jude ce napraviti korak nazad u karijeri ako odabere EPL, ostanak u Njemackoj ili Real su mu najbolje opcije.
Ono sto Musiala ima trenutno u Bundesligi nema niti jedan igrac iz te lige a to je ukupan broj golova i asistencija.
Jude ce napraviti korak nazad u karijeri ako odabere EPL, ostanak u Njemackoj ili Real su mu najbolje opcije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Marco Rose kako je preuzeo RB Leipzig , preporodio klub.
Kod Borusije Dortmund nije islo , sto znaci da nije bilo do trenera Rosea.
Dobro napisa cini mi se Ribac , treba Borusiji da ostane bez lige prvaka za sljedecu sezonu , da bi se konacno neke stvari poslozile.
Kod Borusije Dortmund nije islo , sto znaci da nije bilo do trenera Rosea.
Dobro napisa cini mi se Ribac , treba Borusiji da ostane bez lige prvaka za sljedecu sezonu , da bi se konacno neke stvari poslozile.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rekoh ja, ako se Bayer i Wolfsburg probude, Borussija bi mogla u Konferencijsku ligu.
Ne zelim da se nasladjujem, ali ovakvo vodjenje kluba vodi u prosjek i osrednjosti. Cudno mi je da to navijaci ne vide.
Klub nije firma, ne mozete smao gledati priliku da nesto zaradite, igrati na sigurno, bez rizika,zadovoljavati se jednim kupom u 10tak godina i redovnim ispadanjem u Ligi prvaka. Bayern je postao ovo sto jeste jer je Ui bio pravi covjek na pravom mjestu. Mislim da smo zbog ljudi kao sto su Watzke sve blizi danu kad ce Borussija ostati bez evropskih takmičenja, hocel opet trener koji se najmanje pita platiti cijenu. Kako su naivno i glupo potrosili trenera poput Rosea, kojeg sma i sam kritikovao, ocigledno bez osnova.
Kod RB se vidi neka vizija, neki plan, kod Bvb se ne vidi nikakva ambicija. Najveci uspjeh zadnjih 10 godina je sto su uzeli Bayernu Sulea.
Frankfurt je od osrednje bundesligasi u svega nekoliko godina dosao na nivo ozbiljnog evropskog kluba.
Borussija je od ponajboljeg evropskog kluba za vrijeme Kloppa dosla na nivo razvojne akademije koju igraci napustaju nakon godinu ili dvije.Za sve je kriv jedan covjek!
Ne zelim da se nasladjujem, ali ovakvo vodjenje kluba vodi u prosjek i osrednjosti. Cudno mi je da to navijaci ne vide.
Klub nije firma, ne mozete smao gledati priliku da nesto zaradite, igrati na sigurno, bez rizika,zadovoljavati se jednim kupom u 10tak godina i redovnim ispadanjem u Ligi prvaka. Bayern je postao ovo sto jeste jer je Ui bio pravi covjek na pravom mjestu. Mislim da smo zbog ljudi kao sto su Watzke sve blizi danu kad ce Borussija ostati bez evropskih takmičenja, hocel opet trener koji se najmanje pita platiti cijenu. Kako su naivno i glupo potrosili trenera poput Rosea, kojeg sma i sam kritikovao, ocigledno bez osnova.
Kod RB se vidi neka vizija, neki plan, kod Bvb se ne vidi nikakva ambicija. Najveci uspjeh zadnjih 10 godina je sto su uzeli Bayernu Sulea.
Frankfurt je od osrednje bundesligasi u svega nekoliko godina dosao na nivo ozbiljnog evropskog kluba.
Borussija je od ponajboljeg evropskog kluba za vrijeme Kloppa dosla na nivo razvojne akademije koju igraci napustaju nakon godinu ili dvije.Za sve je kriv jedan covjek!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Musiala još jedan nabijač statistike u BL koji će propasti čim ode u EPL. Već viđeno milion puta do sad.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neće on nigdje. Jedino ako ga barcelona zovneBoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 23:06Musiala još jedan nabijač statistike u BL koji će propasti čim ode u EPL. Već viđeno milion puta do sad.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je to od nabijaca statistike u Bundesligi pri prelasku u EPL ispuhao ili kako ti kazes propao?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 23:06Musiala još jedan nabijač statistike u BL koji će propasti čim ode u EPL. Već viđeno milion puta do sad.
Ne razumijem ovoliki hejt prema Bundesligi ili igracima koji dolaze iz iste, odakle potice tolika mrznja jer je ocito da se vise ne radi o trolanju?
Sumnjam da bi jedna licnost imala toliko strpljenja oko trovanja svih tema a da pri tome nema nekog validnog objašnjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.