Ovo je bilo najbolje poluvrijeme Kompanija u Bayernu. Covjece, da ne povjerujes, mislio sam da znam i razumijem sve fudbalske trikove i taktike, ali ovo je bilo nesto sto nisam vidio. Inace utakmice volim gledati potpuno sam, ovaj put se potrefilo da je bilo drustvo, a gdje je drustvo tu su i tri vrste Remy Martina racunajuci i onoga Luja

Elem Neise, kontao sam razumjecu sutradan kad bistre glave odgledam, ali Boga mi jos vise sam zamucen. Kada PSG pokusava iznijeti loptu i viddljivist je negdje od njihovog gola pa do 25-30 metara i nuto: 7-8 igraca Bayerna. Nekoliko puta je napravljen tako zestok presing za koji je i onaj Mullerov u vreme Flicka izgledao kao PD. I zamisli u tom vidokrugu nigdje Laimera, vidis Upu u pressingu, a nema Laomera...je li ovo fatamorgana ili sta??? Istom oni ispucaju loptu prema naprred ukaze se Konrad kao brzi voz. Frajer je uglavnom osiguravao kontre i to direktno sa pozicije momka koji je najvise sansi kreirao. Cini mi se da su mu samo jednom pobjegli (mada bi rekao da je bi offside), a Noyer je spasio. Kompani je genijalac, ja sam govorio da mu treba dati vremena kada je dosao jer sam vidio sta je napravio u Championship, ama jok stoka bila navalila possle svake utakmice Kongo ovo, Kongo ono. Diaz, za ova dva gola zamolicu ga da mi halali sto sam mu se djahkad i mame sjetio kad promasi 1:1, aferim decko, srce ko planina. Crveni karton NIDJE VEZE, u ovakvim startovima crveni se daje ako su kramponi prema nozi protivnika, ovdje je kontakt bio nekako potkoljenicom, a sto je Hakimi tako prosao je zbog toga sto je vec bio nezgodno stao kada je do kontakta doslo pa je noga samo malo produzilo vodeci se inercijom koju je on zadao boreci se da ugrabi naprijed. Zuti dovoljan, isto kao sto crveni nije bio ni za Donarumu. Medjutim sada kada gledam, neka ga je dobio, ono junacko drugo poluvrijeme je vrhunac na ovih 16 pobjeda. UPA, sta reci?? Neki su sve vidjeli davno, neki sad uvidjaju, neki nece nikad uvidjeti, nismo svi na istom nivou i sa istim iskustvom. Najbolji defanzivac svijeta!!!! Ipak ja iskreno mislim da broj JEDAN prvog poluvremena bio GNABRI. Ovo mu je pozicija, steta sto je gubio vrijeme...sto prije nije naisao na ovakvog trenera. Moram priznati i pokunjiti se da sam i sam zelio radije vidjeti Olisea na toj poziciji, ali Serdjo je najveci moguci pogodak. Apsolutno u svakoj nasoj opasnoj akciji je ucestovao, cak ih skoro sve sam kreiriao, neki fantasticnim podvaljivanjem. Mogo bi Klauzula jos 6 mjeseci odmoriti zaista ce mi biti zao kada Gnabri preseli na klupu, jedino sto se uzdam je da Kompany ne yebe autoritete. Arsenal prvi put od Arsenovog davnog vremena izgleda kao ozbiljna ekipa koja ima i rep i vrat, ustimali su se po svim linijama i pitanjima, necu razumjeti zasto nasi nasi nisu doveli onog bivseg Oliseovog havera Ezea, a znam sigurno da su imali prednost. I na kraju samo da se ne zaboravi podatak da su skoro pa svi od nasih pretrcali po kilometar vise od njihovih da Kimich daleko najbolji po tom pitanju. Zaista ponekad se cini da je neka nadnaravna energija u tom momku. LIJEPO JE BITI NAVIJAC BAJERNA.