Pitari u startu ispadajuirfo je napisao/la:Moglo je lakse puno od metalhegea
i to u gostima
pitari kod sablje![]()
bar smo to izbjegli

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pitari u startu ispadajuirfo je napisao/la:Moglo je lakse puno od metalhegea
i to u gostima
pitari kod sablje![]()
bar smo to izbjegli
Bgm mogli bi i siroki i zrinjski istim tragom, ipak mi dobro prodjosmo kad ove pogledasZeljo92 je napisao/la:Pitari u startu ispadajuirfo je napisao/la:Moglo je lakse puno od metalhegea
i to u gostima
pitari kod sablje![]()
bar smo to izbjegli
Ne znam jesi li gledao citavu tekmu ali je mali konstantno grijesio... to nisam ocekivao od nekog koje je reprezentativni potencijal... nemojmo zmiriti na cinjenice, daleko je to bilo od nekog dobrog debia... istina prvi mu je seniorski mec ali opet mislim da nije veci potencijal od keme, a posebno dzinde koji se od svih tih mladih defanzivaca najvise istice... ali eto vazda je povrijedjen...bhsport je napisao/la:Takve greske su normalne za dijete koje iznenada debituje na teskom gostovanju.Kompromis je napisao/la:Sabana forsirati i eto novog hadziahmetovica...irfo je napisao/la:Al igra Saban na ovom izvjestaju
Ali zato velic samo na ovim isječcima imao greske (od kojih je jedna katastrofalna) srecom nijedna nije kaznjena... mada ko je gledao utakmicu mali ih je napravio jos vise.... lose se postavlja skroz i dodaje lopte dosta riskantno (preslikani stil igre akademika i knjizevnika)... ne znam sta da mislim o njemu s obzirom na sav hype koji se vrti uz njegovo ime (reprezentativni kalibar mora ponuditi mnogo vise bez obzira na tremu prvog nastupa)... osmankovic i dzindo mi djeluju dosta bolje... iako je ovaj vise tehnicki potkovaniji od njih...
Takve greske konstanto su pravili Bogicevic, Kerla i Bocacini, pa i Kemo od kojih Velic ima vecu perspektivu da napreduje a ovi starohani mogu samo jos na iskustvo igrati. Mali je bio vise nego solidan za svoj prvi nastup i Adzemu svaka cast na ubacivanju ove djece.
Ma beganovicu urucit papire ne znam sta taj lik vise radi u jednom klubu kao sto je zeljo pa on nije ni za prve lige federacije.Jaozinho22 je napisao/la:Ramović dobije crveni u prvom poluvremenu, napravi veću glupost od Dženisove i to u najvećoj utakmici lige, pri rezultatu 0:1 i niko mu riječ ne progovori, dođe Dženis 20 min prije kraja dobije crveni, pri rezultatu 0:2 uz to 5 puta lakši protivnik i utakmica i svi ga uzmu na nož, klasični dvostruki aršini. Sad evo se sere po malom Veliću, a prosle godine Kerla,Bogi,Bocca imali mali milion grešaka... Dvostruki aršini opet..
Protivnik u kupu dobar, nije baš za prvo pretkolo ali dobar.
Eto ne mozemo.Virtu4l je napisao/la:Vi stvarno mislite da mi sa ovim rosterom možemo gurati u prvenstvu i kupu?
admin je napisao/la:.
aleksandar_veliki je napisao/la:.
kyrieirving je napisao/la: Ubjedljivo najjači par: TOŠK - GOŠK
Pobjednik duela ide na SAŠKkyrieirving je napisao/la:Heavy metal par: Metalleghe - Željezničar
Nemogući par: Mladost - Sarajevo (sva mladost davno otišla iz Sarajeva)
Teška vs laka industrija: Rudar - Tekstilac
Vojni par: Vitez - Borac
Planinski par: Leotar - Kozara
Celebration par: Svatovac - Slavija
Komunisticki par:Bratstvo - Sutjeska
Ubjedljivo najjači par: TOŠK - GOŠK
Vidi taj Dzenis svaki put kad udje sa klupe dobije zuti karton, znaci on igra ko kad cuku pustis slanca pa ne zna gdje bi prije, veze nema sa fudbalom nije ni gradjen za fudbalera kad zaguzelja isto tele, mada moram priznati da je dobro igrao sad protiv Radnika ovo je bila njegova utakmica zivota.Jaozinho22 je napisao/la:Ramović dobije crveni u prvom poluvremenu, napravi veću glupost od Dženisove i to u najvećoj utakmici lige, pri rezultatu 0:1 i niko mu riječ ne progovori, dođe Dženis 20 min prije kraja dobije crveni, pri rezultatu 0:2 uz to 5 puta lakši protivnik i utakmica i svi ga uzmu na nož, klasični dvostruki aršini. Sad evo se sere po malom Veliću, a prosle godine Kerla,Bogi,Bocca imali mali milion grešaka... Dvostruki aršini opet..
Protivnik u kupu dobar, nije baš za prvo pretkolo ali dobar.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.