Konacno!LjoZee je napisao/la:
Izvjestaj

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Konacno!LjoZee je napisao/la:
Izvjestaj
Sabana forsirati i eto novog hadziahmetovica...irfo je napisao/la:Al igra Saban na ovom izvjestaju
Kupovina novih golova???
Djeca su to isarala, valjda se nije moglo to vise skinut ili ofarbat, znam da je svasta nasvrljano na njimajestamaji je napisao/la:Kupovina novih golova???Šta je falilo starima?
Takve greske su normalne za dijete koje iznenada debituje na teskom gostovanju.Kompromis je napisao/la:Sabana forsirati i eto novog hadziahmetovica...irfo je napisao/la:Al igra Saban na ovom izvjestaju
Ali zato velic samo na ovim isječcima imao greske (od kojih je jedna katastrofalna) srecom nijedna nije kaznjena... mada ko je gledao utakmicu mali ih je napravio jos vise.... lose se postavlja skroz i dodaje lopte dosta riskantno (preslikani stil igre akademika i knjizevnika)... ne znam sta da mislim o njemu s obzirom na sav hype koji se vrti uz njegovo ime (reprezentativni kalibar mora ponuditi mnogo vise bez obzira na tremu prvog nastupa)... osmankovic i dzindo mi djeluju dosta bolje... iako je ovaj vise tehnicki potkovaniji od njih...
Poprilično sam siguran da je to već zatraženo od UEFA-e, svakako su bili na Grbavici i napravili su zapisnik.jestamaji je napisao/la:pitanje je možemo li fakat isciganisati od UEFE učešće tj. znatan dio za postavljanje pravog terena sa grijanjem, modernom drenažom itd ili je to samo šuplja.
jasno, to se može samo preko saveza zatražiti itd, ali ako je ikako ostvarivo ovaj povoljan trenutak bi se morao iskoristiti za tako nešto, takva prilika se ne smije propustiti! naravno to se može uraditi samo između dvije sezone u ljeto, ili u kasno proljeće/ranu jesen, ali za tako nešto epohalno ja bi pristao i igrati mjesec-dva na koševu, još jednom kratko i onda akobogda nikad više (mada, realno gledano, ako ikada budemo pravili zapad moraćemo opet)
Okači to mačku o rep,Zenzo je napisao/la:Imamo zlatnu upravu i generalno ljude u klubu, samo strpljenja doci ce i sportski segment na svoje nakom zavrsetka infrastrukture.
Ako ne osvojimo titulu, neka kupi prnje, i on i svi koje je doveo u Upravu.Misimović: Najvažnija stvar je da sportski segment neće trpiti zbog toga što mi nešto gradimo i zbog toga je ogromna odgovornost na sportskom segmentu.
Trenutno korisnika/ca: antibot, avalPacidoroP, Bordo10, grbavicka1921, Kajkutenjoyer, Levin, Pact1921, TefalTava, Zglavkar i 67 gostiju.