Realno...svaki zracni duel je njegov , postavlja se dobro.Nije brz , ali liga je takva da brzina igra tek malu ulogu.Ono sto sam jucer u Bijeljini primjetio je to njegovo komandovanje odbranom zajedno sa Vedranom.Mangup je i na terenu ne ostaje duzan nikome...je-bo li ga DzidicRokoko87 je napisao/la:Ma zna čovjek nema šta, na stranu sve ostalo.Merhaba je napisao/la:Samo da se **** sindikalac strpio malo , sutio kao npr Stanic.Otisao bih u legende Zeljeznicara...jucer je odigrao extra.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Adzem je za Zerica rekao da on nije iskoristio sansu kao Anel. Po njegovom misljenju lose odigrao i protiv Viteza i protiv Borca. Moguce da ga je "na hladjenje" poslao. I kad su prijateljske ne igra sa najjacim sastavom vec sa ovim rezervama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Sandokan87
- Kontakt:
A protiv Krupe se igra u nedelju, na 96 rodjendan naseg Zeljeznicara

Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Gdje ba zapelobhsport je napisao/la:Ima slifa i definitivno nije baby Amar. Adzem ima svoj stil i fura ga.MocMahale444 je napisao/la:Sve se slazem ali on je samo blijeda kopija Amara. Amar to radi mangupski dok ovaj nema slifa.Raonffa je napisao/la:Po izjavama baby Amar, a i on me znao nervirati sa svojim, kamo li Adžem
Uz duzno postovanje prema njemu.
To sto je bilo kolektivno dr.k.anje na izjave tipa permanentno, maksimalno i razne nebuloze to je bilo OK.
Svaki trener ima svoje i treba ga postovati dok ima rezultate, ovaj nas ne da ima rezultate nego ti i afirmise mlade igrace, smanjuje troskove, pravi ti potencijal za prodati kasnije i za zaraditi a skuplja bodove i hajmo ga sada pljuvati jer se nekolicini ne svidja sta kaze nakon pobjede.
Ma nemoj. Afirmiso je u mjesec dana mladih igraca koliko Sablja, Kostic i Slavo za dvije godine i dalje mu se trazi mana i ismijavaju izjave.

Niko nije pljuvao Adzema o cemu ti?
Sta izjave imaju s afirmisanjem igraca i sa Sabljom, Skijasem i Slavkom.
Ismijavanje nije sigurno ali i on mora povesti racuna malo o tome. Necemo dalje u pricu jer ce izgledati kao da ga mi pljujemo a ti branis. Jok to

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To je odlika velikih i malih ljudi, ovaj bjednik spada u male. Davljenje Kosorica na Otoci u krvnicki start na oporavljenog Zolu su odlike papanskih manira koji je do tada procitao druzbu Pere Kvrzice jedino.Rokoko87 je napisao/la:Ma zna čovjek nema šta, na stranu sve ostalo.Merhaba je napisao/la:Samo da se **** sindikalac strpio malo , sutio kao npr Stanic.Otisao bih u legende Zeljeznicara...jucer je odigrao extra.
Bogi je stoper za klupe i to je to.
Graovac, Kemo, pa i Velic trebaju i moraju imati prednost.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bit ce nam pretesko u Tuzli. Jos vise ce ih naloziti Slavko. Isto ko Mulalic. Jos ovaj zna nase pulene u dusu sto bi se reklo.
- Doktor1921
- Kontakt:
Bice nesto od ovog malog Sabanadzovica, samo ga treba pravilno usmjeriti, za njegovo bolje je da sto prije ide a za nase da ga dobro prodamo sto ne ide zajedno al nikako.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Baš me zanima što ćelava ubleha nije tražio ove uvjete kad je nas preuzimao ili je ovo još jedna od njegovih ubleha koje prodaje navijačima.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ali opet nije trazio kondicionog [emoji38]
Slavko je imao srecu kod nas pa je imao jednog Ivana i Miroslava u timu.
Slavko je imao srecu kod nas pa je imao jednog Ivana i Miroslava u timu.
Poderat ce ga adzem ko da sam ja na suprotnoj strani na klupi, jer nam je slicno trenersko znanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba staviti Bekrica u prvu protiv Slobode. Sam ce rijesiti utakmicu u nasu korist. [emoji38]
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 11 sep 2017, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
LjoZee je napisao/la:Staviti Bekrica u prvu protiv Slobode. Sam ce rijesiti utakmicu u nasu korist. [emoji38]

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo onaj iz Saveza izjavio da bi se mogla odgoditi nasa utakmica protiv Zrinjskog na Grbavici zbog nastupa reprezentacije.
Šta je s Bekrićem, trenira li on uopšte s B timom?
- kyrieirving
- Kontakt:
Odgoda moze a da igramo na drugom stadionuLjoZee je napisao/la:Evo onaj iz Saveza izjavio da bi se mogla odgoditi nasa utakmica protiv Zrinjskog na Grbavici zbog nastupa reprezentacije.

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Majestic-12 [Bot] i 18 gostiju.