Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
aziz
-
Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.
Ja bi najvise volio ovog Ekranesa, ili najslabijeg protvnika u ovom kolu, najvaznije je proci ovo kolo, jer eventualnim ispadanjem u trecem, ostajemo u Europi.
Šta vam je Dinamo bi nas pojeo za doručak a Partizan je slabiji nego što je bio kad je igrao sa svinjskim ali to nebi bio fudbal nego uzajamno gađanje crijepovima, ciglama i drugim navijačkim rekvizitima

-
Zeljovac_1921
-
Kontakt:
Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2010, 20:16
Isnar je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.
Ja bi najvise volio ovog Ekranesa, ili najslabijeg protvnika u ovom kolu, najvaznije je proci ovo kolo, jer eventualnim ispadanjem u trecem, ostajemo u Europi.
Oni su pravili cirkus po Austriji, Italiji, Rumuniji... sto ne bi i ovdje...

Sigurno nebi bilo kao protiv Partizana vjeruj. Igrali smo prijateljsku s Dinamom, i nije bilo nekih incidenata, a grobari u Mostaru protiv Zrinjskog pjevaju noz, zica Srebrenica, zamisli da to urade u sred Sarajeva i jos mnogo toga vise. Pa sjeti se jarane samo Repke i tekme u Beogradu kako smo prosli, pa 80% njih je doslo sa kokardama, majcama draze mihajlovica itd. Tu bi bilo najmanje sporta, a najvise mrznje, frke, i nacionalizma.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
Isnar
-
Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Isnar je napisao/la:Zeljovac_1921 je napisao/la:Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.
Oni su pravili cirkus po Austriji, Italiji, Rumuniji... sto ne bi i ovdje...

Sigurno nebi bilo kao protiv Partizana vjeruj. Igrali smo prijateljsku s Dinamom, i nije bilo nekih incidenata, a grobari u Mostaru protiv Zrinjskog pjevaju noz, zica Srebrenica, zamisli da to urade u sred Sarajeva i jos mnogo toga vise. Pa sjeti se jarane samo Repke i tekme u Beogradu kako smo prosli, pa 80% njih je doslo sa kokardama, majcama draze mihajlovica itd. Tu bi bilo najmanje sporta, a najvise mrznje, frke, i nacionalizma.
Ti sad reagujes kao da sam ja rekao da su Grobari mila majka... samo kazem da bi i sa jednim i sa drugim bilo cirkusa, samo sto ih razlikuje razlog divljanja... kod Grobara je to nacionalizam, a kod BBB-a huliganska furka... kako god okrenes na isto ce izaci...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
Zeljovac_1921
-
Kontakt:
Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2010, 20:25
Isnar je napisao/la:
Ti sad reagujes kao da sam ja rekao da su Grobari mila majka... samo kazem da bi i sa jednim i sa drugim bilo cirkusa, samo sto ih razlikuje razlog divljanja... kod Grobara je to nacionalizam, a kod BBB-a huliganska furka... kako god okrenes na isto ce izaci...

nebi volio da dobijemo ni jedne ni druge, ali kad bi se moglo birati, prije bi izabrao Dinamo, ipak mislim da bi ta tekma imala dosta vise sportskog duha nego tekma s Partizanom.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
suntu jeu
-
Kontakt:
Željo je već igrao prijateljske susrete sa oba spomenuta kluba. Najveći ''incident'' upravo se desio na utakmici protiv Dinama, kada su neki papci iz Hercegovine počeli sa nekim skandiranjem. Onda su ih vođe BBB-a podijelile po par vaspitno-popravnih

Zadnja izmjena:
suntu jeu, dana/u 25 maj 2010, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zeljovac_1921
-
Kontakt:
Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2010, 20:32
suntu jeu je napisao/la:Željo je već igrao prijateljske susrete sa oba spomenuta kluba. Najveći ''incident'' se upravo desio na utakmici protiv Dinama, kada su neki papci iz Hercegovine počeli sa nekim skandiranjem i onda su bili pošamarani od vođa BBB-a

A kad smo igrali s Partizanom 0-6 kad smo izgubili jeli? na 80 godisnjicu kluba cini mi se, bio sam na toj tekmi, grobara uopste nije ni bilo, tako da nije bilo ni incidenata.
-
Isnar
-
Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:suntu jeu je napisao/la:Željo je već igrao prijateljske susrete sa oba spomenuta kluba. Najveći ''incident'' se upravo desio na utakmici protiv Dinama, kada su neki papci iz Hercegovine počeli sa nekim skandiranjem i onda su bili pošamarani od vođa BBB-a

A kad smo igrali s Partizanom 0-6 kad smo izgubili jeli? na 80 godisnjicu kluba cini mi se, bio sam na toj tekmi, grobara uopste nije ni bilo, tako da nije bilo ni incidenata.
Nije im niko rek'o da se igra...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
suntu jeu
-
Kontakt:
Zeljovac_1921 je napisao/la:suntu jeu je napisao/la:Željo je već igrao prijateljske susrete sa oba spomenuta kluba. Najveći ''incident'' se upravo desio na utakmici protiv Dinama, kada su neki papci iz Hercegovine počeli sa nekim skandiranjem i onda su bili pošamarani od vođa BBB-a

Bilo je Grobara, došlo ih je oko 100 iz BG-a, sve je u redu bilo.
-
suntu jeu
-
Kontakt:
Sjećam se da je čak i Dragan Bjelogrlić došao i da mu je čitav stadion skandirao :'' Čika Kure'', jer je tada bio aktuelan film 'Rane'.

-
Avanes
-
Kontakt:
Kako nije, jesmo li sa Juga dosli na istok skroz ispod sjeverne tribine i navijali

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
Zeljovac_1921
-
Kontakt:
Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2010, 20:41
Ja se vala ne sjecam da ih je bilo, a sjecam se tekme, bio sam na Jugu, nabusili nas 0-6.
-
Napolitano
-
Kontakt:
Postao/la Napolitano » 25 maj 2010, 20:46
Ma kakvi Dinamo i Partizan, realno jesu jaci, al sta ih kujete u zvijezde ko da su Manchester il Barca. Poderali bi nas, pojeli bi nas, unistili bi nas, ma nebi ba sta vam je, tako su govorili i protiv Hajduka kad smo igrali...

Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
-
Omar500
-
Kontakt:
Što se tiče jačih ekipa, volio bi da dobijemo Rosenborg, jer jedino protiv njega imamo neke šanse, a ako bi prošli dalje, bili bi nosioci u trećem pretkolu i možda bi tu dobili neku laganu ekipu i onda u četvrto pretkolo. Ako bi ispali, što bi bilo najvjerovatnije, imamo grupnu fazu Europske lige, a za Ligu šampiona, ne znam šta bi vam rekao, veoma veoma teško

.
-
Isnar
-
Kontakt:
Napolitano je napisao/la:Ma kakvi Dinamo i Partizan, realno jesu jaci, al sta ih kujete u zvijezde ko da su Manchester il Barca. Poderali bi nas, pojeli bi nas, unistili bi nas, ma nebi ba sta vam je, tako su govorili i protiv Hajduka kad smo igrali...

Realno, vise je bilo rijeci o eventualnim neredima nego o jacini ta dva moguca protivnika...

-
Napolitano
-
Kontakt:
Postao/la Napolitano » 25 maj 2010, 20:49
BBB su poznati po tome, sto nebi pravili nerede i ovdje, a Grobare smo mogli gledati u Mostaru protiv Zrinjskog, prema tome mislim da oko toga nema vise diskusije...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
-
cole-ch
-
Kontakt:
Zeljo na Grbavici uz dva-tri pojacanja moze da pobedi puno vece ekipe no sto su ove iz istocne evrope koje vi spominjete.
Kakav bre partizan i Dinamo. Ziva boranija! Da li neko gledao na sta lici njihova igra u SRB i HR ligama? Da li je neko gledao nivo ta dva kluba u evropskoj ligi? KOmedija, rodjaci, komedija!
Kamo srece da groblje padne ili dinamo, sanse bi vam bile (55-45) za njih, jer imaju blagu logisticku prednost... ali u slucaju red bull salzburg, basel ch, fener, dinamo kijev...ili ko vec, puno losa solucija!
-
Omar500
-
Kontakt:
Nereda bi bilo i to kakvih. Pogotovo kad bi išli na gostovanje u Beograd/Zagreb, vjerujte da me ne bi čudilo da bude i mrtvih glava. Nadam se da ćemo njih zaobići, bolje dobiti Hapoel Tel Aviv koji je jači od njih nego kontat hoćel biti mrtvih glava

. Nažalost, tako je...Dobiti ih možemo, ali opet sigurnost je upitna. Drugačije bi bilo kada bi se murija bolje organizovala
-
MaliMemo
-
Kontakt:
cole-ch je napisao/la:Zeljo na Grbavici uz dva-tri pojacanja moze da pobedi puno vece ekipe no sto su ove iz istocne evrope koje vi spominjete.
Kakav bre partizan i Dinamo. Ziva boranija! Da li neko gledao na sta lici njihova igra u SRB i HR ligama? Da li je neko gledao nivo ta dva kluba u evropskoj ligi? KOmedija, rodjaci, komedija!
Kamo srece da groblje padne ili dinamo, sanse bi vam bile (55-45) za njih, jer imaju blagu logisticku prednost... ali u slucaju red bull salzburg, basel ch, fener, dinamo kijev...ili ko vec, puno losa solucija!
Zato bi bilo krvi do koljena radi navijaca, svi znaste da su sa Partizanom neredi neizbjezni, sa Dinamom i nekako.
× Plava krv ispod koze ×
-
Zeljovac_1921
-
Kontakt:
Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2010, 20:54
Pa ovo su nam moguci protivnici:
Hapoël Tel-Aviv (Izrael) 27.775
Sparta prag (Ceska) 27.395
Rosenborg (Norveska) 23.980
Red Bull Salzbourg (Austrija) 19.915
Litex Lovetch (Bugarska) 15.900
Partizan Beograd (Srbija) 15.800
Dinamo Zagreb (Hrvatska) 14.466
BATE Borisov (Bjelorusija) 13.308
Lech Poznań (Poljska) 11.008
MŠK Žilina (Slovacka) 10.666
Sheriff Tiraspol (Moldavija) 5.457
Debrecen (Madjarska) 5.350
Omonia Nicosie (Kipar) 4.600
AIK Solna (Svedska) 3.838
Bohemians (Irska) 2.908
Ekranas Panevėžys (Litvanija) 2.683
HJK Helsinki (Finska) ili Aktobe-Lento (Kahzastan) 2.399
ovih zadnjih 7 mozemo proci sigurno, i jednu od njih bi najvise i volio. Pa kad osiguramo Europu, nek dolazi ko hoce.
-
suntu jeu
-
Kontakt:
Napolitano je napisao/la:BBB su poznati po tome, sto nebi pravili nerede i ovdje, a Grobare smo mogli gledati u Mostaru protiv Zrinjskog, prema tome mislim da oko toga nema vise diskusije...
Ne bi pravili nerede jer su u prijateljskim odnosima sa našim klubom/navijačima. Čak su položili cvijeće na rahmetli Đilde mezar.
A Grobari su bili isprovocirani u Mostaru, uostalom kao i svaki klub koji nema hrv. predznak.
Daj ba djeco, ne kakite o stvarima o kojima veze nemate!

Zadnja izmjena:
suntu jeu, dana/u 25 maj 2010, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.