Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Fedex
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Fedex » 28 maj 2012, 19:16

Marchisio je napisao/la:Ti si izgleda ovde fulio temu i vrati se malo na tekstove pa ih procitaj jos jednom pa onda zakljucuj...
"Međutim, glavni lik u cijeloj priči mogao bi biti trener Juventusa Antonio Conte, kojem je policija pretresla kuću u popodnevnim satima i koji je priveden na saslušanje." :? :? :?

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 maj 2012, 19:19

Fedex je napisao/la:
Marchisio je napisao/la:Ti si izgleda ovde fulio temu i vrati se malo na tekstove pa ih procitaj jos jednom pa onda zakljucuj...
"Međutim, glavni lik u cijeloj priči mogao bi biti trener Juventusa Antonio Conte, kojem je policija pretresla kuću u popodnevnim satima i koji je priveden na saslušanje." :? :? :?

Pa kad debili novirnar s ovog portala ovako prenese normalno da ce svi pomislit da je Juventus umjesna u nesto

Sto debil nije napiso radi cega je optuzen i da to nea veze s Juventusom i ovom sezonom.....nego dok je vodio Sienu u seri B......al boli tuki novinara za to vazno je naskrabat bilo sta

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 28 maj 2012, 19:20

Fedex je napisao/la:
Al' to nema veze sa Juventusom.... i sa ovom temom.... doduse Conte jest sad trener Juventusa al' ga sumnjice za period dok je vodio Sienu.... Stoga dezurni dusebriznici i navalnici vozdra.... Jer sto pisete nema veze sa Juventusom....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 maj 2012, 19:23

Nije ni navedeno da je optužen za ovu sezonu. :? Al', ako je Conte kriv (dakako, isto mislim i za Criscita i Maurija), nadam se da će završiti u zatvoru, te da će se tako pokazati ostalim da se ne može dovijeka šprdati sa prokletim sportom.

Majke mi, ove kladionice ubiše sport. Samo, najviše zaboli kada se namještaju fudbalski rezultati. Jer, nije bez razloga ova plemenita vještina dobila priznanje "najvažnije sporedne stvari na svijetu".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 maj 2012, 19:25

Antonio Conte difeso a spada tratta dal suo presidente in conferenza stampa :
Agnelli:" quadro preoccupante per il mondo del calcio quello che si sta delineando ma non mi risulta che Conte ne faccia parte e il ruolo a lui attribuito e' irrilevante!conosco Conte da 20 anni e conosco le sue qualità umane.Sono al fianco di Antonio e di Bonucci: Antonio e' e sarà il nostro allenatore!
Antonio Conte in conferenza :" la mia storia parla chiaro.
Ho sempre cercato la vittoria e ho subito aggressione con bastoni di fronte mia figlia piccola ..nessuno riuscirà a rovinare annata fantastica di Siena...mi hanno perquisito che neppure ero in casa ...mi sarei aspettato almeno di essere chiamato dai pm..le mie vacanze saranno buone !!!

slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 maj 2012, 19:28

Mario Stagliano, advokat i bivši šef kancelarije za istrage FIGC-a, pričao je za RadioCacliomercato.it o događaju koji je zadesio italijanski fudbal.

"Juve ne rizikuje ništa. Bianconerima se ne mogu oduzeti bodovi, pa Scudetto nije u opasnosti, pa čak i da je potvrđeno učestvovanje u ovom namještanju. Navijači Juventusa mogu biti mirni."

U toku dana se pojavila i informacija da Juventus može izgubiti Ligu Šampiona, ali Stagliano se ne slaže sa tim...

"Ako savezni tužioci dokažu da je došlo do povrede člana 9 na isti način na koji su Carrobbio i Bertani svjedočili, Juventus bi se gledao u vrijeme kada se to desilo, a tada je Conte bio u Sieni. Učestvovanje u namještanju bi moglo da zabrani učešće u evropskim takmičenjima, ali sam uvjeren da će se ograničiti vremenski period, da će se odnosti samo na vrijeme kada je do namještanja došlo."

"Kazne za Contea? Minimalna kazna sa uloženom žalbom je oko 6 mjeseci, iako su nedavno izrečene mnogo teže presude i kazne. A što se običnog događaja tiče, najmanje 3 godine kazne."

Amauri > Mandžukić

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 28 maj 2012, 19:40

Forza Conte! :D

Forza Juve! :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 maj 2012, 19:57

Smjesni su. :mrgreen:

Reprezentacija Italije za Europsko prvenstvo:

Golmani: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain)

odbrambeni igrači: Abate (Milan), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter)

veznjaci: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus)

napadači: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma)

Jos dvojica od ovih ne idu, tu bi mozda mogao biti Giacc.
Dobra vijest sto se tice transfera, a i same cijene istog je da Veratti nije putnik na Euro

Forza Juvetalia
slika

Zanimljivo je i to da cemo na EURO-u gledati samo ove igrace iz Juventusa, jer ostalo su Italijani koji nisu pozvani, igraci cije reprezentacije nisu izborile nastup na EURO-u, igraci koji ne igraju u svojim reprezentacijama ili igraci juznoamerickih reprezentacija.
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 28 maj 2012, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 maj 2012, 19:59

@Soni oboji i pola Giovinca :lol: :lol:

Amauri > Mandžukić

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 maj 2012, 20:14

Monolog je napisao/la:Nije ni navedeno da je optužen za ovu sezonu. :? Al', ako je Conte kriv (dakako, isto mislim i za Criscita i Maurija), nadam se da će završiti u zatvoru, te da će se tako pokazati ostalim da se ne može dovijeka šprdati sa prokletim sportom.

Majke mi, ove kladionice ubiše sport. Samo, najviše zaboli kada se namještaju fudbalski rezultati. Jer, nije bez razloga ova plemenita vještina dobila priznanje "najvažnije sporedne stvari na svijetu".
Da makar nama postenom narodu kazu pa da i mi odigramo da uzmemo koju paru

Ovako moram bacat singlove Baye protiv Reala i ganjati golove u Holandiji i Engleskoj konferenciji :D

Sto se tice samog ovog slucaja nebih volio da ista utice na Juve jer vas zelimo u LP posteno preslusati ;)
Mada ovo kao da sam naslutio u raspravi sa 30scudeta juce na temi Bayerna ;)
Thomas Müller - Fußballgott

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2012, 20:16

Vidjeti će te, kada opet uzmu titulu Juvetu, a dadnu je Interu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 maj 2012, 20:17

Moving on.

Uvijek smo davali najviše reprezentativaca kroz historiju, zato je Juventus tim koji ima najviše svjetskih šampiona u povijesti fudbalske igre. 8-)

Giovinco će svakako biti ponovo u Juventusu, a da ne govorim da su na listi još dva bivša igrača Juventusa.

Da napomenem da je pred potpisom Nicola Leali, kako mnogi kažu, novi Buffon, davno je kaparisan, a vjerovatno će biti posuđen kako bi konstantno branio.
Njegov potpis se očekuje za koji dan.

Takođe, Pogba bi trebao biti ozvaničen ove sedmice, mada, tako su rekli i za prošlu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 maj 2012, 20:25

Koliko sam samo postova zlatne kante foruma prijavio u posljednjih sat vremena :lol: , liječi se šizofreniku.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 28 maj 2012, 20:27

Saurman je napisao/la:Juve ne može završiti sezonu bez skandala, nadam se da će FIGC srezati rigorozne kazne za aktere ukoliko se dokažu sve optužbe jer mafiji se treba jednom stati u kraj.
Golden basket gdje se ovdje Juve tereti samo to napisi.... Tereti se njegov trener al' ne i klub al' vazno je pokazati i na ovoj temi svoje spammerske sposobnosti za ''konstruktivne'' postove kojih je pregrst...

@don_Burza donekle si i naslutio al' Juve ovdje nece biti niti osumnjicen a pogotovo nece biti kaznjen a ovo se ''vezuje'' za Juve prevashodno zbog ''grijeha'' iz proslosti iako to nema veze sa njim....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 maj 2012, 20:31

Znam da Juve nema nista sa ovim samo mi cudno sto sam onako iz zajebancije napisao za drugu ligu a ispade ovaj skandal u Seria A . Naravno ovo ne moze nikako naskoditi Juventusu samo mozda ako se istrazi za Contea on i mogo voditi FK Crna Celija
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2012, 20:33

30Scudetta je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Juve ne može završiti sezonu bez skandala, nadam se da će FIGC srezati rigorozne kazne za aktere ukoliko se dokažu sve optužbe jer mafiji se treba jednom stati u kraj.
Golden basket gdje se ovdje Juve tereti samo to napisi.... Tereti se njegov trener al' ne i klub al' vazno je pokazati i na ovoj temi svoje spammerske sposobnosti za ''konstruktivne'' postove kojih je pregrst...

@don_Burza donekle si i naslutio al' Juve ovdje nece biti niti osumnjicen a pogotovo nece biti kaznjen a ovo se ''vezuje'' za Juve prevashodno zbog ''grijeha'' iz proslosti iako to nema veze sa njim....
Dovoljno si bisera prosuo neki dan tako da,...

Tako se pričalo i 2006 teretio se Moggi a ne klub pa Juventus završi u drugoj ligi.Ne kažem da se nešto slično može opet destiti ali kad je u pitanju Italija sve je moguće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 maj 2012, 20:36

Mogao bi on voditi i Radnik iz Bijeljine u pohodu na titulu, sjašite sa čovjeka, već ga strpali iza rešetaka, a nije ni optužen. :lol:

Uostalom, sve neki znalci pravosuđa, ovo je sportski forum, nek se kladionicama bavi onaj ko treba.
Izgleda da će Italija uzeti Euro, prošli put su u sred farsopolia prekucali mundial.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 maj 2012, 20:40

FORZA CONTE

FORZA JUVE

FINO ALLA FINE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 maj 2012, 20:48

Oxygen je napisao/la:Moving on.

Uvijek smo davali najviše reprezentativaca kroz historiju, zato je Juventus tim koji ima najviše svjetskih šampiona u povijesti fudbalske igre. 8-)

Giovinco će svakako biti ponovo u Juventusu, a da ne govorim da su na listi još dva bivša igrača Juventusa.

Da napomenem da je pred potpisom Nicola Leali, kako mnogi kažu, novi Buffon, davno je kaparisan, a vjerovatno će biti posuđen kako bi konstantno branio.
Njegov potpis se očekuje za koji dan.

Takođe, Pogba bi trebao biti ozvaničen ove sedmice, mada, tako su rekli i za prošlu.
Ne znam sto, al ja kad cujem novi ovaj, novi onaj nesto mi se prevrne u stomaku.
Tako se vrsi pritisak na svakog malo boljeg mladog igraca, pa kad ne bude nista od njega ne spomene se vise ni u lokalnim novinama.
Tako su i za Slugu rekli i nadam se da ce izrasti u odlicnog golmana.
Naravno da je cilj Juventusa da ima 2 igraca kao sto su Del Piero i Buffon, ali fazon je u tome sto je to tesko, da ne kazem skoro nemoguce. 2 giganta !

slika

smarate s glupom pricom
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 maj 2012, 20:50

Da se malo okrenemo transferima , milsim da bi ovaj eventualni dolazak Pelusa bio pravo bezveze cak je i De Ceglie bolji od njega , bolje dovesti Armera ili nekog kvalitetnijeg beka pa njega i De Cegliea rotirati nego peluso

Amauri > Mandžukić

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 10 gostiju.