NK Zvijezda Gradačac

batigol777
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la batigol777 » 20 mar 2016, 21:35

ZvijezdaGR1 je napisao/la:Ljudi da vas pitam...One stolice kod nas na stadionu? Kad sjedimo stavimo noge na naslonac i nekad ga do poda sagnemo : ))
I u subotu mi dolazi neki lik znaci prvi put na tekmi i sere nesto makni noge puknuce ovo ono! Sta da vam pricam decki kad sve znate... >.<
Hajd kad se sjetis da nas pitas,pitaj nas. :D
Haj mek pukne ako moze.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 mar 2016, 11:00

ZvijezdaGR1 je napisao/la:Ljudi da vas pitam...One stolice kod nas na stadionu? Kad sjedimo stavimo noge na naslonac i nekad ga do poda sagnemo : ))
I u subotu mi dolazi neki lik znaci prvi put na tekmi i sere nesto makni noge puknuce ovo ono! Sta da vam pricam decki kad sve znate... >.<
de nam izdvoji to pitanje. ne vidimo ga :P

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 mar 2016, 11:20

Nadam se da je jucerasnja utakmica u Mostaru jos vise otvorila oci ljudima u upravi Zvijezde. "Gospoda" iz Orasja nece birati oruzje kako da dodju do PL. Ja se nadam da ce ih Bratstvo za vikend prizemljiti da valja, i ako budu pokusali doci sa sudijama da ce ih helic i drustvo ispratiti sa batinama. Do utakmice sa Orasjem, ako vec Metaleghe ispane iz utrke, Zvijezda mora imati kapitalnu prednost, minimalno 5 bodova.sto se tice subotnje utakmice, sve 5. Ja sam na banji vidio neke ljude za koje u snu ne bih mogao zamisliti na fudbalskoj utakmici :kafa:
Iznenadio sam se dolaskom premijera, a jos vise kada sam ispred stadiona vidio Elmira Pilava(direktor za talmicenje PL-a) , tako da se nadam da ce i utakmicu u Orasju suditi sudija iz PL. Ova godina se jednostavno mora iskoristiti..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 21 mar 2016, 11:40

esprit24 je napisao/la:Nadam se da je jucerasnja utakmica u Mostaru jos vise otvorila oci ljudima u upravi Zvijezde. "Gospoda" iz Orasja nece birati oruzje kako da dodju do PL. Ja se nadam da ce ih Bratstvo za vikend prizemljiti da valja, i ako budu pokusali doci sa sudijama da ce ih helic i drustvo ispratiti sa batinama. Do utakmice sa Orasjem, ako vec Metaleghe ispane iz utrke, Zvijezda mora imati kapitalnu prednost, minimalno 5 bodova.sto se tice subotnje utakmice, sve 5. Ja sam na banji vidio neke ljude za koje u snu ne bih mogao zamisliti na fudbalskoj utakmici :kafa:
Iznenadio sam se dolaskom premijera, a jos vise kada sam ispred stadiona vidio Elmira Pilava(direktor za talmicenje PL-a) , tako da se nadam da ce i utakmicu u Orasju suditi sudija iz PL. Ova godina se jednostavno mora iskoristiti..
Zvijezda je ponovo in,i to se vidi na svakom koraku..ovu euforiju moramo iskoristiti,po meni metalci nemaju kvalitet da se takmiče sa nama..ali Orašje me već zabrinjava,slažem se sa tobom u potpunosti da moramo napraviti neku zalihu do utakmice sa njima jer moglo bi dole biti svega..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 mar 2016, 13:11

esprit24 je napisao/la:Nadam se da je jucerasnja utakmica u Mostaru jos vise otvorila oci ljudima u upravi Zvijezde. "Gospoda" iz Orasja nece birati oruzje kako da dodju do PL. Ja se nadam da ce ih Bratstvo za vikend prizemljiti da valja, i ako budu pokusali doci sa sudijama da ce ih helic i drustvo ispratiti sa batinama. Do utakmice sa Orasjem, ako vec Metaleghe ispane iz utrke, Zvijezda mora imati kapitalnu prednost, minimalno 5 bodova.sto se tice subotnje utakmice, sve 5. Ja sam na banji vidio neke ljude za koje u snu ne bih mogao zamisliti na fudbalskoj utakmici :kafa:
Pilav je bio kontrolor sudjenja za ovu utakmicu

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 mar 2016, 16:19

1.500 gledalaca bilo je na tekmi. :kafa: :beba:
Najvise gledalaca u ovoj sezoni. :thumbup:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 21 mar 2016, 16:39

GracanicaAA je napisao/la:1.500 gledalaca bilo je na tekmi. :kafa: :beba:
Najvise gledalaca u ovoj sezoni. :thumbup:
980 ulaznica prodano+god.ulaznice,djeca i dragonsi mislim da je približno bilo između 1800 i 2000 ljudi na utakmici..mada sam ja mislio da je bilo i 2500 ali eto opet veoma respektabilna posjeta na Banji ..

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 21 mar 2016, 17:36

Ma dvije hiljade sigurno je bilo ...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 21 mar 2016, 17:51

Ev travnik se rasipa,mario mornar dobio nogu :lol:
Sad treba safatat par igraca od ovih sto ispadaju,i imat solidnu ekipu za bhtpl
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 mar 2016, 18:11

crvenobijeli je napisao/la:Ev travnik se rasipa,mario mornar dobio nogu :lol:
Sad treba safatat par igraca od ovih sto ispadaju,i imat solidnu ekipu za bhtpl
Treba se u nju prvo plasirati :beba: :beba:
Msm da ce najveca prijetnja biti komsije iz orasja.
Svi im dolaze na noge, a od gostovanja nadam se da ce Bratstvo, Rudar i Bosna odigrati posteno protiv njih, jajce i gabelu necu spominjati jer znam da ce im skinuti gace ako bude trebalo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 mar 2016, 18:20

Momci, kakav je ovaj malac Zoran Blagojevic, vidim da je igrao za vase mladje selekcije.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 21 mar 2016, 19:37

Lakoste je napisao/la:Momci, kakav je ovaj malac Zoran Blagojevic, vidim da je igrao za vase mladje selekcije.
Sad ti igra za juniore Sarajeva.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 mar 2016, 19:51

zmajevac je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Momci, kakav je ovaj malac Zoran Blagojevic, vidim da je igrao za vase mladje selekcije.
Sad ti igra za juniore Sarajeva.
Znam, zato i pitam kakav je bio dok je bio kod vas.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 mar 2016, 20:50

Sto se tice posjete nema sanse da je bilo ispod 2000 neznam za karte al velika tribina je bila poprilicno puna a na maloj je bilo fino ljudi.
Sto se tice brastva sumnjam da ce dati Orasju nakon kradje koju su dozivjeli dole. Rezijska otimacina ponisten cist gol crveni .... Mislim da je to makar 2-3 gola u mrezi Orasja.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 mar 2016, 18:35

Ako Bratstvo dobije Zvijezda je glavni kandidat za PL.

Sretno vam u nastavku prvenstva, biće gusto ali po svemu bi vi trebali ući.

Mislim da ove godine su dobri odnosi na relaciji Gradačac - Gračanica i očekujem pobjedu Bratstva

Ako nisu neke velike igre bez granica u opticaju(Orašje)
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 22 mar 2016, 20:54

Ne znam sta bi reko za ove izvjestaje saveza, prosli put kad smo igrali kuci protiv Gorazda u izvjestaju je pisalo da je bilo 350 gledalaca, a svako ko je bio na utakmici zna da je minimum 600-700 ljudi bilo po mojoj porcijeni, tako evo i ovo kolo pise 1500, a bilo je minimum 2000, mada je moje misljenje 2500. Ne znam kome je cilj umanjivat posjete te :roll:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 mar 2016, 22:17

Netreba da nas interesuju drugi nek igraju kako hoce ...ako ovaj nas tim kad mu se vrate igraci koji su povrijedjeni uspije dignuti se jos malo u presingu nevidim tu ekipu do kraja koja moze nesto protiv zvijetzde bez obzira na sve i respekt ostalim .....

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 23 mar 2016, 08:50

desetkamarakane je napisao/la:Netreba da nas interesuju drugi nek igraju kako hoce ...ako ovaj nas tim kad mu se vrate igraci koji su povrijedjeni uspije dignuti se jos malo u presingu nevidim tu ekipu do kraja koja moze nesto protiv zvijetzde bez obzira na sve i respekt ostalim .....
Tu se slazem u potpunosti sa tobom pa cak ni sudije tu nemogu nista,tako da netreba bez veze dizat tenzije na neke sudiske zavjere.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 mar 2016, 10:37

zmajevac je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Netreba da nas interesuju drugi nek igraju kako hoce ...ako ovaj nas tim kad mu se vrate igraci koji su povrijedjeni uspije dignuti se jos malo u presingu nevidim tu ekipu do kraja koja moze nesto protiv zvijetzde bez obzira na sve i respekt ostalim .....
Tu se slazem u potpunosti sa tobom pa cak ni sudije tu nemogu nista,tako da netreba bez veze dizat tenzije na neke sudiske zavjere.
Fudbal je igra u kojoj ne pobjedjuje uvijek bolji , to svi znamo, a ono jos vaznije ne podcjenujte vaznost sudija u ovoj ligi,vjerujte da su oni svemocni ovde samo ako imaju razlog vise da to pokazu. Sretno u nastavku...

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 24 mar 2016, 19:10

Mogli bi mi u subotu zasjest na prvo mjestu :?: :cool:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.