Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

raul-zakon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la raul-zakon » 23 jul 2012, 02:09

Rosicky je napisao/la:Dobro okej ,dzeko je klasa rvpa,misimovic izmislio fudbal za wilshirea ,spahic sam igra stopera bolje nego ova dvojica ....i da begovic je za ako ne 13 klasa bolji od Wojciecha ...najbolje a naše ah da..
To si ti rekao...

Moje je samo ovo boldano. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jul 2012, 02:13

Dzeko jeste dobar igrac to stoji ,presao je u Man City ali zbog svoje staticnosti se nije nametnuo ,da je daleko od rvpa nije,ali ga ne krasi umijece dodavanja niti šut koliko rvpa a to je po meni bitno u "nasem" sistemu igre

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 jul 2012, 11:13

Nath ‏@nathan7woodard
I'm told Arsenal have agreed the signing of Cazorla. Outstanding signing. £15m #AFC #Malaga
Samuel J C ‏@samuelj29060
Wenger on reports linking Cazorla with Arsenal; "I don't know this guy." (whilst grinning).... The famous AW grin....deal close. #afc
Čim je ovo Wenger izjavio to je gotova priča, naš je :mrgreen:

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 23 jul 2012, 11:44

evo nesto citam wenger odlucio da ce ipak prodat RVP-a.. :? on izgleda ne zna sta ce sa sobom :D

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 23 jul 2012, 12:37

Wenger also dismissed talk of a move for Yann M’Vila and said he is already well stocked in midfield.

“No . We wait on Diaby and Wilshere,” he said. “When you look we have Song, Ramsey, Coquelin, Wilshere, Arteta and Diaby.

“In defensive midfielders and box-to-box players we are not short if they are all coming back. If we have setbacks in pre-season it could be different.”

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 23 jul 2012, 16:57

miger_man je napisao/la:evo nesto citam wenger odlucio da ce ipak prodat RVP-a.. :? on izgleda ne zna sta ce sa sobom :D
Malo se je taj RVP digao brate mili..:D Ko je on, da u Evropi dobija 10,1M po sezoni :?: :?:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 23 jul 2012, 17:03

SGLS je napisao/la:Malo se je taj RVP digao brate mili..:D Ko je on, da u Evropi dobija 10,1M po sezoni :?: :?:
Los pokusaj ocrnjivanja trenutno jednog od najboljih napadaca na svijetu, nista vise.

Eh sad, ko hoce da vjeruje medijima - bujrum, jer prosto sumnjam da bi RVP trazio toliku platu. :roll:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 23 jul 2012, 18:06

oldbridge je napisao/la:
SGLS je napisao/la:Malo se je taj RVP digao brate mili..:D Ko je on, da u Evropi dobija 10,1M po sezoni :?: :?:
Los pokusaj ocrnjivanja trenutno jednog od najboljih napadaca na svijetu, nista vise.

Eh sad, ko hoce da vjeruje medijima - bujrum, jer prosto sumnjam da bi RVP trazio toliku platu. :roll:
Van Persie s obzirom na kvalitet i sve lagano bi trebao dobivati po 10 miliona godišnje,jer kada pogledate kakvi igrači dobivaju mnogo veći novac od toga,a ništa nisu pokazali,mislim da je ovo onda realno ;)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 23 jul 2012, 18:09

i ja cisto sumnjam da je trazio toliko al et.. :? a i tacno bi volio da se ova sapunica vise zavrsi :cry:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 jul 2012, 21:26

Ne znam ko odlazi, al' ovog trenutka bih se smio kladiti da nam dolaze M'Vila i Niang, čak sam i za Cazorlu ubjedjen, mada mi zvuči nevjerovatno da sva ta imena (dobro Niang) dodju u Arsenal u samo jednom prelaznom roku. :)

slika

I rezervna ekipa:
slika
Presimpatične dvije formacije. Prvoj fali lijevi bek, da bude strašno jaka, a drugoj malo više: oba beka, jedan štoper i jedno krilo, pa da bude jaka kao i prva. :mrgreen: Golman manje- više, drugi golman je za mene skoro nevažna funkcija.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 jul 2012, 21:35

http://uk.eurosport.yahoo.com/news/wils ... 25z;_ylv=3" onclick="window.open(this.href);return false;

A je.bote ovo je baš strašno :cry:

Ovaj dečko baš nema sreće ...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 jul 2012, 21:55

da song bude rezerva? nema šanse.
i sam Wenger je reko da neće dovest M'vilu jer ima i diabija i vilšerea koji su povrijedjeni, plus song, arteta rosicki, ramzi i koga već nema tu.
ovo za wilsherea ne znam više šta da kažem . jbt jel se to on u kući povređuje :?
Vođa zna.

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 23 jul 2012, 22:06

Ovo za Cazorlu ne vjerujem da ce bit sta..Wenger izjavio da nikad nije cuo za njega :mrgreen: a i za M'vilu je rekO da mu ne treba :evil:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 jul 2012, 22:14

Songa sam eto tu stavio onako, da bih upotpunio mjesta. Nije fer da Songa bacam na mjesto Artete i izostavljam Diabya, a stvaram Coqeulinu prostor. Alex će igrati u prvih 11 i to najvjerovatnije kao plej, a ne kao destruktor.

A to što Wenger priča su besmislice. Prošle godine je bila ista spika, pa bum, Arteta. Imamo Ramseya, Coquelina i tako dalje, al' pitanje je da li su oni spremni nositi Arsenal. Ako mene pitaš, imamo Artetu, Diabya, Wilshera (kobejagi :roll: ), Rosickya i Songa, donekle Coquelina.

Za Frimponga samo bog zna kakav će se vratiti i isto tako pitanje božije odluke je kakav će biti Aaron. Budući da za Jacka više ni taj bog ne zna kad će se vratiti, ostajemo kratki na toj poziciji. Uračunaj i nove povrede onda eto ti razloga zašto trebamo još jednog (najmanje) veznjaka. Arsenal mora imati 8-9 veznjaka, koji igraju sredinu, šest od njih moraju biti vrhunski, a imamo pravo na dva-tri talenta.

@miger_man: Dobrodošao i evo ti:
Arsenal have agreed the signing of Cazorla from Malaga. [via @nathan7woodard] #AFC
Nathan Wood is a professional athlete, London Olympian and a freelance sports columnist and has about 10,584 followers on Twitter. He also predicted the Arteta, Mertesacker and Giroud deals before they happened so he's a very reliable ****.
:)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 23 jul 2012, 22:22

Iskreno volio bi kad bi dosao bio bi odlicno pojacanje, al haj' znaj ga sta ce Weger opet uradit :?

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 jul 2012, 00:14

‎"Cazorla wants to leave. He's told Málaga of his intention to depart and has told Arsenal he's keen on joining them." - The Guardian

ME GUSTAA

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 24 jul 2012, 01:50

slikahttp://www.arsenal.com/assets/_files/im ... 7_8707.jpg
evo sad profesor izgleda bas ko profesor :mrgreen:
Zadnja izmjena: miger_man, dana/u 24 jul 2012, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 jul 2012, 01:52

nisam optimistican sta se tice ovih pojacanja nabrojanih u zadnje vrijeme

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jul 2012, 11:10

Rosicky je napisao/la:nisam optimistican sta se tice ovih pojacanja nabrojanih u zadnje vrijeme
U kojem smislu nisi optimističan? Da neće doći uopšte ili da neće uklopiti se?

Ja lično nisam optimističan u smislu da će doci, ali zamisli brate da dovedemo Santija i M'villu. Dosta medija i twitterša je potvrdilo da je Santijev deal gotov, ali čeka se da AW proda onog hamelja da mu oslobodi mjesto.

A Wenger je za M'villu rekao da uopšte ne zna ko je to, što znači da se možda i sa njim pregovara. Rennes spustio cijenu na 12 miliona eura. Pa yebemu pravdu, to je zicer koji se NE SMIJE propustit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 24 jul 2012, 11:20

Marsal je napisao/la:A Wenger je za M'villu rekao da uopšte ne zna ko je to, što znači da se možda i sa njim pregovara. Rennes spustio cijenu na 12 miliona eura. Pa yebemu pravdu, to je zicer koji se NE SMIJE propustit.
Pa ja koliko znam Wenger je izjavio za Cazorlu da nikad nije cuo za njega :? a za M'vilu je rekO da mu uopste ne treba kazee ima on igraca na toj poziciji..mene samo zanima koga kad mu diaby ne moze sastavit dvije utakmice zdrav,Song mu ode na onaj Africki kup,a za Wilshera samo Bog dragi zna kad ce se vratit :?

I usput jedna dobra vijest: Koscienly produzio ugovor :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.