FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Adrijanu avion/kartu u jednom smijeru. Barselona sita sama sebe. Bezze i no koment
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma kakvo oprastanje od titule, nije ovo ni blizu gotovo ccc pa jos 18 utakmica imamo i mi i oni. Visca el Barca!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Sa ligom smo se pozdravili onog trenutka, kad je Real otisao na +5, mada su kompleksi i dalje tu. Izbacili smo ih vec 2 puta ove sezone, ako bog da i treci put u LS. Sezona je jos daleko od propale
MVP - Messi-Villa-Pedro
Bolje ti je prepravi taj potpisadriano_leite je napisao/la:Ma kakvo oprastanje od titule, nije ovo ni blizu gotovo ccc pa jos 18 utakmica imamo i mi i oni. Visca el Barca!!!

Evropu zahvatio val niskih temperatura, mora se to odrazit i na ove juznije gradove,najgore je prosla Barcelona u kojoj je danas izmjerena temperatura od cak -7.Naznake govore da ce u Barceloni hladno biti negdje do sredine Maja. 

Koliko god uzdizali La Masiju,treba Barci jos rutinera u ekipi.
S ovakvim kadrom,ova prednost Reala ce se samo povecavati.
Sretno zmajevi!!
taktika ove godine je katastrofa...nesto kruzi lopta oko 16 nesto se trazi nista konretno, kako ova djeca igraju, pravu barcinu igru...stariji se bas bas zasitili..
Cuj to nije gotovo,Barca ce izgubiti jos ovoliko bodova u gostima do kraja...adriano_leite je napisao/la:Ma kakvo oprastanje od titule, nije ovo ni blizu gotovo ccc pa jos 18 utakmica imamo i mi i oni. Visca el Barca!!!
ko kaže da je prvenstvo gotovo? jedan kiks reala i pobjeda na nou campu u el classicu i eto egala. daleko je ovo od gotovog.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vama treba napadac 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mislis,jedan kiks reala,jos jedan kiks reala, i pobjeda u el-classicu?baresi#6 je napisao/la:ko kaže da je prvenstvo gotovo? jedan kiks reala i pobjeda na nou campu u el classicu i eto egala. daleko je ovo od gotovog.
Sretno zmajevi!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Koji ste vi seratori, nesto ne valja taktika nesto ovo ono, ne valja Messi, ne valja Cesc, ne valja Xavi, a svrsavate kada se razvali **** Real. **** ti takve navijace... Postali ste kao oni, jedan dan volite sve, drugi dan serete po tome.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
pa vecinom ti rutineri predstavljaju problem ove sezoneMARCELO je napisao/la:Koliko god uzdizali La Masiju,treba Barci jos rutinera u ekipi.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
aa ti si onaj što je histersao po forumu, a kući vjerovatno i plakao, kad ste ispali iz kupa.delldell je napisao/la:Imal' zime?
Ama što većina navijači reala moraju biti neki licemjeri, hinjske kurvice.
Nema veze oko gubit će opet Real pa ćeš ti dolaziti na temu Barse i plakati, kako je sudija mason koji pazi Barsu...ups ili nisi to sad pričao ti, mah svi ste isti brkam vas...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
ne, mislim ono što sam napisao s tim da barca pobijedi kad real bude kiksao a kiksat će 

Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
I sta onda? Nakon klasika dvije utakmice do kraja, a Madrid igra protiv Granade vani i Mallorce kuci. Gotovo je ovo bilo jos dok je bilo +5.baresi#6 je napisao/la:ko kaže da je prvenstvo gotovo? jedan kiks reala i pobjeda na nou campu u el classicu i eto egala. daleko je ovo od gotovog.
Nego, pokusajte vi zadrzat ovih sedam bodova, da nam na svom stadionu ne bi pravili pasillo kao 2008 u Madridu

Problem Barce nije igra nego motivacija. Jednostavno nemaju zalje da trpaju ove timove. Ne znam bas tacno al ovog istog Vilareala ste pobjedili na Nou Campu 5,6 -0
I da napomenem da prvenstvo nije gotovo . Mora i Real negdje kiksati
I da napomenem da prvenstvo nije gotovo . Mora i Real negdje kiksati
Thomas Müller - Fußballgott
Vise ni Texeira Vitieness ne pomaze 

Divi ovih jadnika sto im je drago,pa uzmite titulu u stilu! Uzet ce taj dugo ocekivani trofej,a Barca ih ponizi koliko vec puta ne brojim vise

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.