FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 09 sep 2017, 22:25

Zenzo je napisao/la:Radnika pada sutra to je bitno.
Meni najbitnije. Ako ne dobijemo ode Zrinjski, raje svakako nema na utakmicama i ne treba biti pametan i pretpostaviti kako bi bilo u nastavku prvenstva. Trebaju nam tri boda a Radnik je tanak i nismo u bolje vrijeme mogli igrati bolju gostujucu utakmicu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 sep 2017, 22:27

Nece biti lagano. Radnik jeste tanak, ali smo i mi oslabljeni. Oni imaju bolje rezultate kuci nego u gostima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 09 sep 2017, 22:33

LjoZee je napisao/la:Nece biti lagano. Radnik jeste tanak, ali smo i mi oslabljeni. Oni imaju bolje rezultate kuci nego u gostima.
Sreca je sto mi imamo dobre odnose s njima pa vjerujem da ce uprava odrijesit kesu :D
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2017, 22:34

Kesa je odriješena, ali nema ništa u njoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 09 sep 2017, 22:38

Virtu4l je napisao/la:Kesa je odriješena, ali nema ništa u njoj.
Kako znas?

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 09 sep 2017, 22:41

SF6 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kesa je odriješena, ali nema ništa u njoj.
Kako znas?
ne zna, nego insinuira :rol: :rol:
je li tako? :rol: :rol:

virtu insajderu :opaopa: :opaopa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2017, 22:48

Quinlan je napisao/la:ne zna, nego insinuira :rol: :rol:

Što prekoči post gdje sam ti postavio pitanja? :kafa: Šta kažu rodbina i komšije iz omladinskog pogona? Med i mlijeko, pretpostavljam.
Voli te tvoje Sarajevo.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 09 sep 2017, 22:52

Ovome je izgleda Aldin nabio komplekse frajer i kad spava ima nocne more od njega evo poceo i na forumu da bunca.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 sep 2017, 22:53

Doktor1921 je napisao/la:Ovome je izgleda Aldin nabio komplekse frajer i kad spava ima nocne more od njega evo poceo i na forumu da bunca.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 09 sep 2017, 22:55

Virtu4l je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:ne zna, nego insinuira :rol: :rol:

Što prekoči post gdje sam ti postavio pitanja? :kafa: Šta kažu rodbina i komšije iz omladinskog pogona? Med i mlijeko, pretpostavljam.
Ne žale se, ali maksuz ću još pitat, možda informacije dok doputuju do CG se promjene

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 09 sep 2017, 22:56

Doktor1921 je napisao/la:Ovome je izgleda Aldin nabio komplekse frajer i kad spava ima nocne more od njega evo poceo i na forumu da bunca.
Doktore :rol: :rol: :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 sep 2017, 22:56

stize i podrska sa lobotomije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 09 sep 2017, 22:59

Ima ba skoro smo dobili pare od Bajica nadam se da ce to potrosit na Radnik,Slobodu,Krupu,Gosk.

KING JAMES G.O.A.T

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2017, 22:59

Počeli su aldina citirati, da bi eto kao nešto bilo smiješno. To su potezi očajnika.

Nema tu podrške irfo, boli ovo što pišem, a znaju da je sve tako i nemaju ništa da odgovore. Eno tamo se hvataju za slamke, Greda laže, izostavljeni dijelovi intervjua... ali znaju da nisu izostavljeni, samo ih još uvijek drži ona njihova bolest pa će i glavom kroz zid da opravdaju ono što se ne može opravdati.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 sep 2017, 23:01

kyrieirving je napisao/la:Ima ba skoro smo dobili pare od Bajica nadam se da ce to potrosit na Radnik,Slobodu,Krupu,Gosk.
Ne lijezu te pare tek tako. To ako dobijemo iduce godine bice dobro. Nadam se da ce ih iskoristiti za zatvaranje troskova za izgradnju Istoka. Nikad se zatvoriti troskovi, svaka utakmica prihod od karata za Istok.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 sep 2017, 23:04

**** vas aldin, samo jos on fali da se pocne kolo voditi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 09 sep 2017, 23:30

plavousrcu je napisao/la:
kyrieirving je napisao/la:Ima ba skoro smo dobili pare od Bajica nadam se da ce to potrosit na Radnik,Slobodu,Krupu,Gosk.
Ne lijezu te pare tek tako. To ako dobijemo iduce godine bice dobro. Nadam se da ce ih iskoristiti za zatvaranje troskova za izgradnju Istoka. Nikad se zatvoriti troskovi, svaka utakmica prihod od karata za Istok.
Svi pisu kako je to pri kraju i da je jos malo ostalo al niko ne zna konkretnu cifru.Al posto su najavili jug vjerovatno je pri kraju jer nema logike da pocinju drugu tribinu pravit a da ovu nisu otplatili.

KING JAMES G.O.A.T

Huligansaistoka
Kontakt:

Post Postao/la Huligansaistoka » 09 sep 2017, 23:34

Virtu4l je napisao/la:Gredić je ostavio 3 miliona na računu, 2,5 miliona je bilo u 'dolasku' od Džeke, Šehića, Bajića i Hadžiahmetovića. U 'dolasku' je bilo i 1,3 miliona KM od Evrope. Znači, mi ovdje pričamo o minimalno 7 miliona KM, a ne o 3 miliona.

Gdje su te pare? U šta su potrošene? Nikad ranije se nije desilo da jedan BH klub dobije toliki priliv novca! Trebam li napomenuti da taj rekordan priliv novca nije bio dovoljan da se naredne sezone izbori Evropa.

I niko mi nije odgovorio na pitanje, KO je lobirao da se otpusti Milomir Odović? Ko je uspio da sakupi toliko glasova i da ide protiv Gredićevog obećanja Odoviću?

Tu priču da je Željo bio jadan kad su došli Misimović i klapa možete prosipati tamo gdje je Izlija, ovdje ne možete. Almir Gredić je već tada stvorio stabilan klub.
E moj navijaču, uzmi ubi se pa pištolj
Nađi bolan na ovom portalu članak gdje Gredić govori o ostavljena 3.miliona ALI DUGA, JOŠ
To što je vrli novinar "zaboravio" u drugom intervjuu napisati riječ dug nakon 3 miliona, kad se sa -6.5 dovelo do 3 (ali minus 3) a ti i slični tebi se zalijepili za to govori o tome kakve su vam namjere.
Zar iko pametan može i pomisliti da smo mogli za 2.5 godine Gredićevog mandata biti u plusu 10 miliona. I da je neko mogao eto onako tolike pare gurnuti u džep, a tolike inspekcije nam bukvalno vise u klubu i sve je regularno.
Hahahaha

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2017, 00:32

Ne vidim da je neko napisao da su te pare otišle u nečiji džep :kafa:

Ponovo izvrćete i izmišljate. Moj savjet vam je da malo preispitate svoje stavove i da počnete razmišljati svojom glavom. Slijepo vjerujete u balon koji bi vrlo brzo mogao pući i bez potrebe strijeljate svakoga ko nije zaslijepljen kao vi.

Dobro razmislite gdje vidite Željezničar sa ovim ljudima u naredne dvije ili tri godine? Samo obratite pažnju na to da igrački ponovo krećemo s nule, nemamo omladinski pogon, nemamo talente, nemamo ekipu, nemamo viziju. Jedina ozbiljna zarada koju možemo očekivati je prodaja Džeke i to može biti najozbiljniji priliv novca, ostalo će biti kao ovog ljeta, mrvice od Evrope i ulaznica i to je to. Može li se na tom novcu izgraditi šampion? Teško.

Taj novac će biti dovoljan da pokrije godišnji budžet i skromni roster kakav sad trenutno i imamo.

Je li to plan za naredne godine? Je li to plan za dovođenje kvalitetnih igrača i plaćanje obeštećenja za njih? Kako je to moguće izvesti? Imali smo veliku šansu koju smo po mom mišljenju propustili, previše novca je bačeno u nepovrat. Pričamo o ljudima koji su ne tako davno nudili 800.000 KM za Duljevića, a sad ne mogu ponuditi deset puta manje za recimo Ordagića ili Vukotića.

Nemam ja ništa protiv tih ljudi, da se razumijemo, ali jednostavno su pokazali da ne znaju i da fudbal nije za njih. Danas smo bar duplo slabiji nego prije dvije godine kad su došli, a zar ne bi trebalo biti obrnuto? Hvala im na istočnoj tribini, niko im ne može uzeti zasluge za nju, ali budimo realni, to je jedino dobro što su uradili.

Ostavite po strani animozitet koji imate prema meni ili ovom portalu, samo pročitajte šta pišem i pokušajte shvatiti bez predrasuda ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 10 sep 2017, 00:34

Ljudi raspravljate se vec 2-3 dana konstantno o ovome.Milim da ste pretjerali al stvarno sutra je utakmica daj malo pozitivne energije bilo je sta je bilo.Moje misljenje je da je Gredic radio odlican poso on kad je doso klub je bio pred stecajem a kad je otiso iza sebe je ostavio dosta toga:Evropa 1260000,Dzeko1080000,Bajic1000000,Kvesic230000 za Sehica ne znam kolko smo dobili tad jer su ovi prije poslali par rata tako da se ne moze tacno reci plus jos 400-500k od karti ferencvaros-standard.Znaci covjek je otiso kad je klub bio pun ko brod u to nema dileme i nema potrebe da ga prozivate pojedini.Koga zanima gdje su te pare nek pogleda stadion i sve ce mu bit jasno.Mislim da bi ovim trebali zavrsit ovu raspravu.

KING JAMES G.O.A.T

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.