FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 25 maj 2010, 18:05

Željezničar zna moguće protivnike u Ligi prvaka
Višća bi izbjegao Štilića i Vladavića

Prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, saznaće imena protivnika u pretkolu Lige prvaka kada se 21. juna u Nyonu održi žrijebanje parova prvog i drugog pretkola.

S obzirom na ukupni koeficijent Bosne i Hercegovine, odnosno bh. klupskog fudbala, Željezničar će igrati drugo pretkolo.
Već su poznati mogući protivnici sarajevskih plavih u prvom krugu elitnog klupskog fudbalskog takmičenja Starog kontinenta. Tako će izabranici trenera Amara Osima za protivnika imati neku od slijedećih ekipa: Partizan (Srbija), Dinamo (Hrvatska), Red Bull Salzburg (Austrija), Hapoel Tel Aviv (Izrael), Sparta Prag (Češka), Rosenborg (Norveška), Litex (Bugarska), BATE Borisov (Bjelorusija), Lech Poznan (Poljska), Žilina (Slovačka), Sheriff (Moldavija), Debrecen (Mađarska), Omonija (Kipar), AIK (Švedska), Bohemians (Irska), Ekranes (Litvanija) i Akotobe (Kazahstan).

U Željezničaru ne bi željeli za protivnika dobiti klubove u kojima igraju njihovi nekadašnji igrači: Admir Vladavić u Red Bull Salzburgu i Semir Štilić u Lechu iz Poznana.

"Među potencijalnim protivnicima koje možemo dobiti u pretkolu Lige prvaka svakako bih volio izbjeći Red Bull Salzburg, Spartu iz Praga i Lech iz Poznana. Te tri ekipe svakako ne bih volio za protivnika. Ipak, nadam se da će nas poslužiti sreća u žrijebu, te da ćemo izvući, recimo, Ekranes, Omoniju ili Akotobe. Ima tu još nekoliko ekipa od kojih smo sigurno kvalitetniji i koje bi mogli proći. Bilo bi sjajno i za nas, ali i za bh. fudbal da prođemo u treće pretkolo, a kasnije ko zna", izjavio je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Željezničara Edin Višća u razgovoru za SportSport.ba.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 25 maj 2010, 18:08

Pored ovih timova sto Visca zeli da izbjegne, mislim da 100% treba izbjec Partizan i Dinamo, jer ce biti svega samo ne fudbala.
× Plava krv ispod koze ×

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 25 maj 2010, 18:09

MaliMemo je napisao/la:Pored ovih timova sto Visca zeli da izbjegne, mislim da 100% treba izbjec Partizan i Dinamo, jer ce biti svega samo ne fudbala.
tu si u pravu :D

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 25 maj 2010, 18:18

joj da nam je izvuć šta lagano, jer to obezbjeđuje još utakmica u Evropi.
iskreno ja bih volio da igramo u Evropa Ligi, naravno Liga Prvaka je tu, al to je ipak za neki bh tim još nedostižno...
ipak sa Željom je sve moguće

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 25 maj 2010, 18:50

Moze mi neko reci koji su predosluvi da bi igrali na kosevu...trenutno su radovi na WC-ovima...ja mislim da jos trebaju urediti loze i novinarske pozicije...UNparijed hvala.... ;)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 maj 2010, 18:53

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Pored ovih timova sto Visca zeli da izbjegne, mislim da 100% treba izbjec Partizan i Dinamo, jer ce biti svega samo ne fudbala.
tu si u pravu :D
Slazem se u potpunost, ne zbog toga sto su bolji, ili pak zbog straha, nego zbog nemilih scena koje su neizbjezne. Doce navijaci Borca, navijaci Slavije na Grbavicu, bodreci Partizan i eto ti belaja. . .

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 maj 2010, 18:56

Drugar,navijaci Borca da dodju bodriti Partizan,to ti je otprilike kao da navijaci Zeljeznicara dodju da bodre Zvezdu....Informisi se malo.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 maj 2010, 19:04

Schlager je napisao/la:Drugar,navijaci Borca da dodju bodriti Partizan,to ti je otprilike kao da navijaca Zeljeznicara dodju da bodre Zvezdu....Informisi se malo.
Vjeorvatno je mislio na na Banjalučane koji navijaju za Partizan.
Zanmo mi da je Zvezda najpopularnija u BL i ima možda više navijača od samog Borca, al ima ih i Partizan ne u toliko broju, al ipak ima. Istakao bi laktaškog grobara Mileta 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 maj 2010, 19:07

oooooj price ali eto kad ste kod toga mislim da banjalucani pored borca navijaju za vojvodinu ;)

evo jedna aktuelna za zelju

[youtube][/youtube]
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 maj 2010, 19:12

Smijesno je pricati da nam je ovog, da nam je onog.. Ako dobijemo to nekog "lakseg" protivnika sigurno ispadamo jer cemo se naloziti drama, i po forumu, i po izjavama igraca, itd. A ako dobijemo nekog iz vise klase, Dinamo, Hapoel, Rosenborg, onda ce oni nas otpisati i tu imamo puno vece sanse.. Eto toliko..

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 25 maj 2010, 19:13

Ja bih najvise volio da dobijemo Dinamo ili Partizan jer bi to bio nezapamcen spektakl a i uostalom mislim da bi se moglo igrat protiv njih ;)
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 25 maj 2010, 19:16

Protivnik izabranicima Amara Osima će biti Leotar, koji ove sezone igra dosta promjenjivo.

U Trebinje idemo da odigramo dobar meč i da s pobjedom završimo odličnu sezonu za nas, kaže za Sportin.ba, Samir Bekrić, ponajbolji igrač Premier lige u ovom momentu.

Put Trebinja će krenuti svi igrači kojima trenutno raspolaže Osim. Tim koji će se suprostaviti Leotaru za sad nije poznat.

Stvarno ne znam da li će šef nekoga odmarati i da li će priliku dati nekim igračima koji nisu imali neku pretjeranu minutažu. Ko god da bude igrao treba pružiti maksimium kako bismo došli do nove pobjede, kazao je Bekrić, kome bi vrlo lako meč na trebinjskim Policama mogao biti posljednji u dresu Želje s obzirom na interes mnogih evropskih klubova.
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 maj 2010, 19:22

siguran sam da ce bekric igrat u trebinju da pokusa biti najbolji strjelac

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 maj 2010, 19:36

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 maj 2010, 19:43

prema ovome najbolji bi mozda bio rozenburg...ekipa koja se mozda moze proci a ako se uspije proci po ovome kolko sam skontao davo bi nam lakse protivnike u trecem pretkolu... :)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 maj 2010, 19:47

da, Rozenborg je najbolja opcija, kad bi njih dobili i prešli preko njih u 3. pretkolo, onda bi bili nosioci u istom i lako bi se moglo desiti da u najgorem slučaju izborimo grupe EL.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 maj 2010, 19:50

muXmania je napisao/la:da, Rozenborg je najbolja opcija, kad bi njih dobili i prešli preko njih u 3. pretkolo, onda bi bili nosioci u istom i lako bi se moglo desiti da u najgorem slučaju izborimo grupe EL.
kolko znam ako ispadnes u 3 pretkolu igras zadnje pretkolo za ulazak u LE...a ako ispadnes iz 4 pretkola LP onda ides direktno u grupu LE...ako nisam u pravu nek me neko ispravi

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 maj 2010, 19:52

da upravu si, ali je veća Vjerovatnoća da prođemo i to 3. pretkolo ako budemo nositelji, ako ispadnemo u 4. pretkolu onda grupe EL.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 maj 2010, 20:08

Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.

Ja bi najvise volio ovog Ekranesa, ili najslabijeg protvnika u ovom kolu, najvaznije je proci ovo kolo, jer eventualnim ispadanjem u trecem, ostajemo u Europi.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 maj 2010, 20:12

Zeljovac_1921 je napisao/la:Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.

Ja bi najvise volio ovog Ekranesa, ili najslabijeg protvnika u ovom kolu, najvaznije je proci ovo kolo, jer eventualnim ispadanjem u trecem, ostajemo u Europi.
Oni su pravili cirkus po Austriji, Italiji, Rumuniji... sto ne bi i ovdje... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.