Pjanić je skoro svaku utakmicu u zadnje vrijeme u reprezentaciji odigrao jako dobro. Kome da podredimo igru, ako ne Pjaniću?DaVinci je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:12I onda ce doc' takav nikakav klupiran na okupljanje i Tuta ce jadan opet sve podredit njemu u nadi da ce se ovaj razigrat a la Chuck Norris i Pukki ce nas opet sve zajedno kolektivno popishat' isto ko i prosli put ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:53Najlakše je kriviti trenera ali treba nekad realno sagledati stvari. Pjanić je imao doviljno prilika do sada da se nametne Koemanu međutim nije ništa posebno pokazao. Neka se više potrudi umjesto što izigrava žrtvu na Instagramu.![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kolektivu. A ne jednom igracu. Pogotovo ne igracima cije karijere idu ka zalasku.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:22Pjanić je skoro svaku utakmicu u zadnje vrijeme u reprezentaciji odigrao jako dobro. Kome da podredimo igru, ako ne Pjaniću?DaVinci je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:12I onda ce doc' takav nikakav klupiran na okupljanje i Tuta ce jadan opet sve podredit njemu u nadi da ce se ovaj razigrat a la Chuck Norris i Pukki ce nas opet sve zajedno kolektivno popishat' isto ko i prosli put ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:53Najlakše je kriviti trenera ali treba nekad realno sagledati stvari. Pjanić je imao doviljno prilika do sada da se nametne Koemanu međutim nije ništa posebno pokazao. Neka se više potrudi umjesto što izigrava žrtvu na Instagramu.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic je i u ovakvoj losoj formi za tri klase bolji od svakog veznog u repci.
Paihički bolesnici i balava djeca ovog foruma, mogu nastavit pjenit na usta, ali ostaje činjenica da Pjanić već dugo nije odigrao lošu utakmicu za reprezentaciju, samo treba bit objektivan, a ne hormonalni inatlija od tlinest godina.DaVinci je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:12I onda ce doc' takav nikakav klupiran na okupljanje i Tuta ce jadan opet sve podredit njemu u nadi da ce se ovaj razigrat a la Chuck Norris i Pukki ce nas opet sve zajedno kolektivno popishat' isto ko i prosli put ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:53Najlakše je kriviti trenera ali treba nekad realno sagledati stvari. Pjanić je imao doviljno prilika do sada da se nametne Koemanu međutim nije ništa posebno pokazao. Neka se više potrudi umjesto što izigrava žrtvu na Instagramu.![]()
Mislim, šta drugo očekivat od likova kojima je domet fudbalskog znanja, rečenica:
niJe PrEuZeO oDgOvoRnosT i nIjE pReDriBLo
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- NerminFatic
- Kontakt:
Samo vremena, Miralem ce dokazati da vrijedi mjesta u Barceloni. Sad ide zgusnuti raspored i bit ce prilike sigurno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Upravu je davinci, pišam se i na Pjanića i Džeku, ljudi koji su se osramotili protiv Teemu hebenog Pukkia, i ljudi poput tebe imaju obraza napadati nekog jer ima svoje mišljenje.JonSnow je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:47Paihički bolesnici i balava djeca ovog foruma, mogu nastavit pjenit na usta, ali ostaje činjenica da Pjanić već dugo nije odigrao lošu utakmicu za reprezentaciju, samo treba bit objektivan, a ne hormonalni inatlija od tlinest godina.DaVinci je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:12I onda ce doc' takav nikakav klupiran na okupljanje i Tuta ce jadan opet sve podredit njemu u nadi da ce se ovaj razigrat a la Chuck Norris i Pukki ce nas opet sve zajedno kolektivno popishat' isto ko i prosli put ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:53Najlakše je kriviti trenera ali treba nekad realno sagledati stvari. Pjanić je imao doviljno prilika do sada da se nametne Koemanu međutim nije ništa posebno pokazao. Neka se više potrudi umjesto što izigrava žrtvu na Instagramu.![]()
Mislim, šta drugo očekivat od likova kojima je domet fudbalskog znanja, rečenica:
Jendostavno su u reprezentaciji luzeri, luzerski rezultati, pišanja, sramoćenja itd itd. Sve te klupske uspjehe mogu sebi u dnevnoj okačiti jer meni to ništa ne vrijedi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nisu se Pjanić i Džeko osramotili protiv Pukkija, nego se reprezentacija BiH osramotila protiv Finske.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:05Upravu je davinci, pišam se i na Pjanića i Džeku, ljudi koji su se osramotili protiv Teemu hebenog Pukkia, i ljudi poput tebe imaju obraza napadati nekog jer ima svoje mišljenje.JonSnow je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:47Paihički bolesnici i balava djeca ovog foruma, mogu nastavit pjenit na usta, ali ostaje činjenica da Pjanić već dugo nije odigrao lošu utakmicu za reprezentaciju, samo treba bit objektivan, a ne hormonalni inatlija od tlinest godina.
Jendostavno su u reprezentaciji luzeri, luzerski rezultati, pišanja, sramoćenja itd itd. Sve te klupske uspjehe mogu sebi u dnevnoj okačiti jer meni to ništa ne vrijedi.
Vjerovao ili ne fudbal je timski sport i osim jednog veznjaka i jednog napadača u ekipi imaš još 9 igrača i ako svih 11 igrača (2+9) ne rade svoj posao, a trener pojma nema, dogode se ovakvi porazi.
Samo jbg, treba upregnut te tri moždane ćelije da ne izvaljuješ gluposti trolčiću mali. Znam da je teško, ali probaj.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nemoj, dovoljno je da jedan igrač upadne u ekipu i da poveća kvalitet, to što Pjanić i Džeko nisu mogli ništa u najlakšim kvalifikacijama i protiv S.Irske koja ima jednog igrača Dallasa koji je bek i nedavno igrao Championship, je problem Džeke i Pjanića koji očito nemaju dovoljno kvaliteta da iznesu ovu reprezentaciju.JonSnow je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:29Nisu se Pjanić i Džeko osramotili protiv Pukkija, nego se reprezentacija BiH osramotila protiv Finske.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:05Upravu je davinci, pišam se i na Pjanića i Džeku, ljudi koji su se osramotili protiv Teemu hebenog Pukkia, i ljudi poput tebe imaju obraza napadati nekog jer ima svoje mišljenje.JonSnow je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:47
Paihički bolesnici i balava djeca ovog foruma, mogu nastavit pjenit na usta, ali ostaje činjenica da Pjanić već dugo nije odigrao lošu utakmicu za reprezentaciju, samo treba bit objektivan, a ne hormonalni inatlija od tlinest godina.
Vjerovao ili ne fudbal je timski sport i osim jednog veznjaka i jednog napadača u ekipi imaš još 9 igrača i ako svih 11 igrača (2+9) ne rade svoj posao, a trener pojma nema, dogode se ovakvi porazi.
Samo jbg, treba upregnut te tri moždane ćelije da ne izvaljuješ gluposti trolčiću mali. Znam da je teško, ali probaj.
Možeš se ti praviti pametan koliko hoćeš ali su Džeko i Pjanić precijenjeni igrači od strane navijača, javnosti a dovoljno je pogledati rezultate reprezentacije da se donese zaključak da nisu ni blizu onoga što ljudi ovdje misle.
⚜️~⚜️~⚜️
Dajte ovom klocu Duljevinju bodove za kantu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kakvi su ovo napadi na Dulju?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pjanić i Džeko s nikad gorom minutažom i formom u zadnjih 12 godina.
sve je u paketu extra:-)
forma igraca, atmosfera, kvalitet, saga oko tute bugarina, zainteresovanost navijaca, dodikov mali zayahao itd.
jos da vidimo chetu sranjesa na spisku kao slag na tortu

Nikad više ona vremena kad se velik dio omladine iskupljao po gradskim trgovima da gleda i nikad više neće biti 15-30 hiljada navijača na stadionu. Repka sve gora, a sve više naroda odlazi vani. Lijepa vremena nekad...
naprotiv, dolazi generacija koja ce biti najjača u historiji
Miske je rekao da je taj sto je za beneventa njegov nasljednik.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jel toliko los da nema minute proed ovog Busquetsa?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.