Dobro došaomiger_man je napisao/la:Evo da i ja nesto napisemodavno pratim ovu temu i nekako mi se nikad neda da nesto napisem
inace navijac sam ARSENALA!!

Mislim da bi bilo najbolje da se otvori zasebna tema:Džeko vs Van Persie

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Dobro došaomiger_man je napisao/la:Evo da i ja nesto napisemodavno pratim ovu temu i nekako mi se nikad neda da nesto napisem
inace navijac sam ARSENALA!!
Što bi otvarali kad i čobani sa Kupresa znaju da je RvP bolji od klotza.TopGun je napisao/la: Mislim da bi bilo najbolje da se otvori zasebna tema:Džeko vs Van Persie
Tipfelerraul-zakon je napisao/la:@rio ferdy
Dobro, vjeruj.
A jesi li ti ikad čuo za LAPSUS CALAMI???
Vidimo da su ti isti čobani sa Kupresa dobili net, masaAllah.Marsal je napisao/la:Što bi otvarali kad i čobani sa Kupresa znaju da je RvP bolji od klotza.TopGun je napisao/la: Mislim da bi bilo najbolje da se otvori zasebna tema:Džeko vs Van Persie
mandraX je napisao/la:Vidimo da su ti isti čobani sa Kupresa dobili net, masaAllah.Marsal je napisao/la:Što bi otvarali kad i čobani sa Kupresa znaju da je RvP bolji od klotza.TopGun je napisao/la: Mislim da bi bilo najbolje da se otvori zasebna tema:Džeko vs Van Persie
mandraX je napisao/la:Vidimo da su ti isti čobani sa Kupresa dobili net, masaAllah.Marsal je napisao/la:Što bi otvarali kad i čobani sa Kupresa znaju da je RvP bolji od klotza.TopGun je napisao/la: Mislim da bi bilo najbolje da se otvori zasebna tema:Džeko vs Van Persie
Dođete, zakuhate, onda tražite da ohladimo. Ne ide tako.SGLS je napisao/la:Daj dečki ohladite malo
Kad sam ja dosao vec je prokuhalofrankqqqqq je napisao/la:Dođete, zakuhate, onda tražite da ohladimo. Ne ide tako.SGLS je napisao/la:Daj dečki ohladite malo
Pa pricalo se da je Gomez klasa za Persija.Saurman je napisao/la:Ovdje se ne priča o Gomezu nego o tome kako je RvP klasa a Džeko navodno nije.
Ja nisam na ovaj forum došao da se svađam ni s kim i da liječim svoje frustracije tu(bude i onih koji prva dva komentara napišu normalno, a onda se počnu svađati, jer više nemaju argumente), već sam došao tu da diskutujem, informišem se(najviše o RMCF, ali i o ostalim fudbalskim klubovima, kao i sportovima uopšte), tako da ti ova konstatacija da dođemo, zakuhamo, bar u mom slučaju, ne pije vode.frankqqqqq je napisao/la:Dođete, zakuhate, onda tražite da ohladimo. Ne ide tako.SGLS je napisao/la:Daj dečki ohladite malo
Bravo majstore !raul-zakon je napisao/la:Ja nisam na ovaj forum došao da se svađam ni s kim i da liječim svoje frustracije tu(bude i onih koji prva dva komentara napišu normalno, a onda se počnu svađati, jer više nemaju argumente), već sam došao tu da diskutujem, informišem se(najviše o RMCF, ali i o ostalim fudbalskim klubovima, kao i sportovima uopšte), tako da ti ova konstatacija da dođemo, zakuhamo, bar u mom slučaju, ne pije vode.frankqqqqq je napisao/la:Dođete, zakuhate, onda tražite da ohladimo. Ne ide tako.SGLS je napisao/la:Daj dečki ohladite malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.