Kad bi se trebali poceti izdavati prostori ispod Istoka? Oduzilo se, jesu li napravljeni do kraja?Konzerva je napisao/la:Samo da krene lova od rentanja novih prostora na stadionu, i da se odradi jos juzna tribina, mislim da ce tek onda zeljo biti finansijski jak da se mogu kupovati igraci iz premijer lige
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Neandertalac
- Kontakt:
To su `nemači pojma` koji o fudbalu znaju koliko i Aboridžanski šaman a ugled grade i greške sakrivaju blateći sve i svakoga. Kulminacija je ovo vrijeđanje radničke klase od člana uprave sa više nikova. Malom Leonu ne zamjeram, mlad je naučit će za razliku od ovih starijih `sisa` koji nikako da skontaju neke stvari.irfo je napisao/la:Registrujte se gosti lobotmci, znamo da citate, bujrum da diskutujemo
Nego da se vratimo temi, zna li neko kako je Tica pobjegao, kako i koliki je dug ostavio?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Al je zato udario temelje omladinskom, ko sto je Cenan u prvom timu, nema nam ravnih vise, jedu omladinci sve, evo npr. kadeti su u prvih deset u ligi, cak deveti, to je ta generacija kad su se poceli udarat temelji jakom omladinskom pogodnuNeandertalac je napisao/la:
Nego da se vratimo temi, zna li neko kako je Tica pobjegao, kako i koliki je dug ostavio?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bolje bit' deveti nego roštiljati na stadionu i biti prvi i izbacivati Bajiće i Hadžiahmetoviće 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Doktor1921
- Kontakt:
Para nece biti dok god ne budemo mogli sami sebe izdrzavati, a to je infrastruktura, grupna faza, sponzori, omladinski pogon, ulaznice itd, a ovo sto mi uzmemo na brzinu pare jos plus duzni drzavi plus plate,odrzavanje itd to je smijesno, ovdje se prica o nekavim milionima a realna je situacija da mi slabo para imamo, al ide na bolje sta je tu je ni ja nisam zadovoljan igrom ni trenerom ni mnogim stvarima sta da se radi al bar vidim neki napredak evo sad i reprezentacija igra na grbavici i uefa nas hvali znaci nesto se radi.
Ne seri.Virtu4l je napisao/la:Bolje bit' deveti nego roštiljati na stadionu i biti prvi i izbacivati Bajiće i Hadžiahmetoviće
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Hoćeš da kažeš da je roštilju mjesto na stadionu? 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Huligansaistoka
- Kontakt:
Možeš li konkretno koliko i na koga se trošilo, pa da skupa saberemo, da vidimo tu cifru.Neandertalac je napisao/la:Lobotomci i njihova priča kako je teško, radi se pošteno, nema se para a ne pričaju da smo kao zadnji debili skršili milione na igrače, pardon "nazovi igrače". Rasipali se bukvalno Željinim novcem koji im je btw ostavljen od strane onih koje su pljuvali i sada kada nema više love kažu: nemamo ekipu. Kakvi genijalci hbte.
Oderaše klub amateri sa ovim ugovorima,"onaj drugi" iz Krupe, Jasarević ( 21 ) se mogao dovesti još iz Travnika za platu od max 2.000. Kakav Travnik, imamo mi love za Husica, Bevaba itd pa se onda opet mogao dovesti na pocetku sezone uz ugovor koji garantuje nastupe i procenat od transfera.
Mi dovedemo nekakvog beka iz Srbije, Projica ( 31 ) kojem istovarimo bruku para i koji je po plati prvi bek lige a po kvaliteti daj Bože u pet da uleti.
Slikovit primjer kako se naopako radi. Još kuknjava kako nemamo tim. Fakat za `analize`.
Jesu se dovodili i levati ali nije sad da nas je svaki koštao šestocifreno. Da nekad samo pročitaš šta pišeš, vjerujem da bi se sam sebi smijao.
Milione

- Neandertalac
- Kontakt:
Da Lobotomac, milione. U dvije sezone preko 4 miliona na plate. Šta smo osvojili?Huligansaistoka je napisao/la:Možeš li konkretno koliko i na koga se trošilo, pa da skupa saberemo, da vidimo tu cifru.Neandertalac je napisao/la:Lobotomci i njihova priča kako je teško, radi se pošteno, nema se para a ne pričaju da smo kao zadnji debili skršili milione na igrače, pardon "nazovi igrače". Rasipali se bukvalno Željinim novcem koji im je btw ostavljen od strane onih koje su pljuvali i sada kada nema više love kažu: nemamo ekipu. Kakvi genijalci hbte.
Oderaše klub amateri sa ovim ugovorima,"onaj drugi" iz Krupe, Jasarević ( 21 ) se mogao dovesti još iz Travnika za platu od max 2.000. Kakav Travnik, imamo mi love za Husica, Bevaba itd pa se onda opet mogao dovesti na pocetku sezone uz ugovor koji garantuje nastupe i procenat od transfera.
Mi dovedemo nekakvog beka iz Srbije, Projica ( 31 ) kojem istovarimo bruku para i koji je po plati prvi bek lige a po kvaliteti daj Bože u pet da uleti.
Slikovit primjer kako se naopako radi. Još kuknjava kako nemamo tim. Fakat za `analize`.
Jesu se dovodili i levati ali nije sad da nas je svaki koštao šestocifreno. Da nekad samo pročitaš šta pišeš, vjerujem da bi se sam sebi smijao.
Milione
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa konkretno, pare su se bacile na sljedeće igrače,
Danijel Stojanović
Sanel Jahić
Sandi Križman
Milivoje Lazić
Adnan Šećerović
Javi Hervas
Dino Bevab
Senad Husić
Denis Pozder
Dimitros Toskas
Ima još nekoliko igrača koji bi mogli na ovaj spisak, tipa Bekrić, obzirom na omjer primanja/doprinos na terenu, ali eto, njih ćemo preskočiti. Recimo Zahirović po meni nije promašaj jer je marketinški iskorišten do maksimuma i baš je svu pažnju medija i sportske publike okrenuo ka Želji, nekad je to veliki dobitak van terena.
Danijel Stojanović
Sanel Jahić
Sandi Križman
Milivoje Lazić
Adnan Šećerović
Javi Hervas
Dino Bevab
Senad Husić
Denis Pozder
Dimitros Toskas
Ima još nekoliko igrača koji bi mogli na ovaj spisak, tipa Bekrić, obzirom na omjer primanja/doprinos na terenu, ali eto, njih ćemo preskočiti. Recimo Zahirović po meni nije promašaj jer je marketinški iskorišten do maksimuma i baš je svu pažnju medija i sportske publike okrenuo ka Želji, nekad je to veliki dobitak van terena.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Huligansaistoka
- Kontakt:
Možeš li konkretno imenom in prezimenom koliko, pusti šuplje i pusti tog "spuštanja" lobotomac.
Ne upratih da se mora složiti sa tobom, ako je tako onda je ovo lobotomija
Ne upratih da se mora složiti sa tobom, ako je tako onda je ovo lobotomija

- Huligansaistoka
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Pa konkretno, pare su se bacile na sljedeće igrače,
Danijel Stojanović
Sanel Jahić
Sandi Križman
Milivoje Lazić
Adnan Šećerović
Javi Hervas
Dino Bevab
Senad Husić
Denis Pozder
Dimitros Toskas

O ovome ja govorim. E hajmo staviti na papir koliko su nas ovi levati mogli koštati.
Pa da vidimo te silne MILIONE

- Neandertalac
- Kontakt:
Koliko je potroseno na plate zadnje dvije sezone?
Šta smo dobili gledajuci omjer ulozenog i dobijenog?
Šta smo dobili gledajuci omjer ulozenog i dobijenog?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Yebem ti logiku im uracuna i mirinu i lendricevu i blagojevicevu itd... platu i to kao ti milioni [emoji144] [emoji144]
Ja ne znam gdje još džabe igrači igraju pa su plate bacanje para, i sa onog gore spiska može se skinut sandi jer za ono što je dobio plate igro je ok
Ja ne znam gdje još džabe igrači igraju pa su plate bacanje para, i sa onog gore spiska može se skinut sandi jer za ono što je dobio plate igro je ok
Na ovo treba dodati i trenere koji nisu bili jeftini.Huligansaistoka je napisao/la:![]()
O ovome ja govorim. E hajmo staviti na papir koliko su nas ovi levati mogli koštati.
Pa da vidimo te silne MILIONE
Koliko su nas mogli koštati? Mnogo. Sve zavisi iz kojeg ugla gledaš. Koštali su nas direktno i indirektno. Direktna šteta je mnogo manja od one indirektne, koja je ogromna. Ostali smo bez Evrope i bez titule, to je nenadoknadiva šteta.
Sve to ide zajedno u paketu sa nesposobnošću ljudi koji su tada radili transfere. Danas igrači dobijaju pare na ruke da bi potpisali ugovor, a tada su naši ljudi mnogo naivno radili posao i ne sumnjam da su neki od njih dobili veliku lovu.
Ovo su ogromne greške koje su nas kasnije vodile iz greške u grešku i tek su se sa dolaskom Petrovića počele ispravljati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo je jedan ugao gledanja bez obzira na pokusaje da se ovo ismije i obezvrijedi.
Koliko je potroseno i sta smo dobili za te pare. Kraj.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- kyrieirving
- Kontakt:
Ove igrace sto je virtu nabrojo samo znam da je senad husic od zelje dobio oko 18 hiljada.To znam osobno a preko medija znam da na herevasu nismo nista izgubili vec je on nama platio.Takodze ne slazem se da je Sandi Krizman greska jer on je bio dobar na terenu a i za raskid mu nismo nista platitli tako da nemoj spominjat neke milione jer to je neozbiljno sa tvoje strane.Neandertalac je napisao/la:Samo je jedan ugao gledanja bez obzira na pokusaje da se ovo ismije i obezvrijedi.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Krizman nije bio promasaj. Da se nije zakacio sa Slavkom mogao nam je biti od pomoci u drugom dijelu pogotovo kad je Crnov bio povrijedjen, a Zakaric van forme. Onako zbog sukoba se desilo sve ono.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Huligansaistoka
- Kontakt:
6 titula od kad postoji bh liga, u bilo kojem obliku. ŠEST
Godina 20 (i kusur).
Nismo mi Celtic,Dinamo,Partizan/Zvezda,Maribor i sl.kako se misli pa da smo pretplaćeni na titule.
Slažem se, svaka godina bez titule je neuspješna. Ali velika je razlika između "neuspješna" i "katastrofalna".
Nije da se nije griješilo ali kad se pogleda šira slika, šta smo bili prije 2,3...5 sezona, a šta smo sad, i gdje smo. Samo onaj ko ne želi klubu dobro može reći da ne idemo naprijed. Može reći možda da nije dovoljno brzo, ali nikako da nije iz dana u dan bolje. Dokazi tome se vide na svakom čošku.
Godina 20 (i kusur).
Nismo mi Celtic,Dinamo,Partizan/Zvezda,Maribor i sl.kako se misli pa da smo pretplaćeni na titule.
Slažem se, svaka godina bez titule je neuspješna. Ali velika je razlika između "neuspješna" i "katastrofalna".
Nije da se nije griješilo ali kad se pogleda šira slika, šta smo bili prije 2,3...5 sezona, a šta smo sad, i gdje smo. Samo onaj ko ne želi klubu dobro može reći da ne idemo naprijed. Može reći možda da nije dovoljno brzo, ali nikako da nije iz dana u dan bolje. Dokazi tome se vide na svakom čošku.
Tu sam vas čekao, obzirom da je Križman 'opravdao' potrošene pare. Hoćemo li sad praviti novi spisak, onih koji nisu opravdali uloženo?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic i 13 gostiju.