FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba uciniti sve da do utakmice protiv Belgije sto bolje uredimo stadion, ovo je zaista jedinstvena prilika.. Kad ce se vec sanirati rasvjeta na reflektorima, bilo bi jako lijepo ako ih uspijemo ofarbati, to je onako na prvu, bas uocljivo... da konacno hrdjotina koja dominira stadionom bude obojena u plavu boju. Drugi detalj na stadionu su klupe za rezervne igrace, detalj koji je nekako bas upecatljiv na svakom stadionu. uz ostale stvari koje ce se usminkati, izgled stadiona bi bio puno moderniji i ljepsi, pa onda zaciniti sve izgradnjom Juzne tribine aBd, nadam se vec na proljece!..
Misimovic je rekao na ovom predstavljanju projekta Jug, da ce sjever biti osvjezen, ja pretpostavljam da ce se prilazi ulazima, sami ulazi, stepenice i zidovi prefarabati, osvjetljenje pojacati kao i osvjetljenje ispod samog krova sjevera.
Samo neka sređuju sta god treba, sve to ostaje za kasnije,
Samo neka sređuju sta god treba, sve to ostaje za kasnije,

- Zeljeznicar -
Važe li desetogodišnje za reprezentaciju? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Doktor1921
- Kontakt:
Mene zanima koliko će ulaznica dobiti gostujući navijači?Virtu4l je napisao/la:Važe li desetogodišnje za reprezentaciju?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislis na goste iz Zenice i Tuzle.
5% i zdenka.Raonffa je napisao/la:Mene zanima koliko će ulaznica dobiti gostujući navijači?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A tampon zone?Virtu4l je napisao/la:5% i zdenka.Raonffa je napisao/la:Mene zanima koliko će ulaznica dobiti gostujući navijači?

@alipasino
Nema odakle ih neće biti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Nemoj da se raspravljate s kozojebima i smogovcima oko stadiona. Neka misle sta hoce, ko ih faka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- GrbavicaBaza1921
- Kontakt:
Pudlice mirna.Virtu4l je napisao/la:Važe li desetogodišnje za reprezentaciju?

Grbavica baza, bez poraza !
NE VRAĆAJ SE !
NE VRAĆAJ SE !
Sjecam se da je jednom celik igro na kamberovica polju upravo zbog toga sto je reprezentacija trebala za koji dan, vidjecemo sta su se dogovoriliRaonffa je napisao/la:Čisto sumnjam, naš stadion naša pravila.irfo je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170905017
radi se vec![]()
Samo me strah da protiv krupe ili zrinjskog ne budemo na grbavici igrali
E jedino ako smo tako velikodušni pa želimo sačuvati teren, mada mislim da od toga nema ništa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joj što aldin udara sa nickovima 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ja sam cuo da ce te brojace prebaciti iz Zenice. Ne znam je li to moguce i kako zapravo funkcionise?Kompromis je napisao/la:Negdje sam procitao da ce ulaganje biti skoro 300000 KM (nesto ce raditi na travi da dobiju omjer 85-15% sa vjestackom i to je najskuplji dio), a jos se ne zna da li ce raditi automatske brojace i citace karti...
Znaci toliko ulaganje je super s obzirom da nas Zeljo nece ni marke dati za ovo...
Po prvi put da Savez radi nesto korisno i za dobrobit fudbala u BIH...
Normalno ne očekujem da pomognu izgradnju juga jer ipak FIFA I UEFA ne pomazu izgradnju komercijalnih stvari, pa tako ni savez nece sigurno... ali dosta od njih nek nam srede travnjak i grijace za 4. kategoriju, i nek nam uzmu onaj najlon ili sta se vec stavlja na stadione prije nego pocne padati snijeg da se ne ostecuje trava kad se bude cistio snijeg (ipak je Sarajevo puno poroznije i opasnije od Zenice zimi).... i to je ulaganje od preko milion KM, msm travnjak, grijaci i najlon....
A uprava, navijaci, ex igraci i legende, prijatelji kluba itd. ce opet isfinansirati izgradnju tribine i dokazati da smo trenutno ubjedljivo najlojalniji i najodaniji klubu kojeg volimo od svih na ovim prostorima... i da se naša ljubav ne mjeri u parama koje damo, jer i ona jedna stolica nase Fate vrijedi kao 10 desetogodisnjih nekog iole imucnijeg čovjeka, i drago mi je sto su to u klubu prepoznali i stalno pomazu i ugoscavaju Fatu na svaki moguci nacin...
Za izgradnju juga se moraju ukljuciti savez, opstina, politika, druge nema, klub sam uz navijace i prijatelje tesko da moze skupiti pet milona. Također za krov na istoku klub treba pomoc.
A za teren savez da kontaktrira UEFA, je oni finasiraju terene, pomazu takve stvari. Ovo sad sto rade na terenu je samo saniranje za Belgiju - kad padne prva jaca kisa to ce propasti. Pravi posao je da se to sve digne pa iz temlja sredi kako treba tu UEFA uskace.
A za teren savez da kontaktrira UEFA, je oni finasiraju terene, pomazu takve stvari. Ovo sad sto rade na terenu je samo saniranje za Belgiju - kad padne prva jaca kisa to ce propasti. Pravi posao je da se to sve digne pa iz temlja sredi kako treba tu UEFA uskace.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Tema odlicna, zanimljivi budu ovi lobotomci sto ulete s vremena na vrijeme 
btw uzivajte

btw uzivajte

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Huligansaistoka
- Kontakt:

13.02.2012. godine snijeg nam je srušio krov na zapadu, dušmani su se smijali tome ...

... do 16.12.2016. godine imali smo istočnu tribinu kakvu nije niko na svijetu ...
STADION JE BIO GOTOVO PA NEUSLOVAN, ZAPUŠTEN ... RUGLO
29.06.2017. godine odigrana je prva europska utakmica na našoj Grbavici, nakon punih 12 godina
13.07. odigrana je druga europska utakmica
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!!
Nikad zaboraviti!

Crkni uhljupe i hvala ti što si ih u crno zavio.

Crkni uhljupe i hvala ti što si ih u crno zavio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad se samo sjetim kako nam je stadion prije izgledao a tek kako ce izgledati sa juznom tribinom 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"