Jel to sigurno kao i ovi transferi ili ?Maestro^^ je napisao/la:Sutra prijateljska sa Širokim u Širokom u 14:30.

Jel to sigurno kao i ovi transferi ili ?Maestro^^ je napisao/la:Sutra prijateljska sa Širokim u Širokom u 14:30.
Jeli to onaj iz Sindjelica sto je dosao prije 3-4 dana. Zar je potpisaoblackmundir je napisao/la:hajde no sikiriki ,,,potpisao je dobar napadac iz srbije...22 godine...ne kukajte..
Jovan Blagojevic beogradjanin ali je igrao za Sindjelic iz Nisa. Ja sam cuo da ima fenomenalan udarac i da je dosta skauta bilo na Velezovom treningu radi njegaedgardavids je napisao/la:Je ko taj? Kako se nije znalo ništa?
rodjak je napisao/la:Purke ,yebo te,dosta nam je te tvoje prefirganicije,Titova-Juga je napisao/la:Purke, a da se teras loma u dve pizde materine a ?
nije nama ni malo do te tvoje zajebancije
mi hocemo da jurisamo na KUP,
a ti se ponasas koda je ovdje neko glup
idi bre negdje drugo teraj te tvoje planove
nama treba neko drugi da nam zagrije dlanove
i sa kojim ce mo da osvojimo taj KUP vise
pa ce Mostar opet svi ko jedan da za Velez dise
![]()
Odyebausss Purke![]()
Mrle dovodi te spiceve vise otupi cekajuci![]()
Lol, dobar. Ma treba jos jedan klasni veznjak prije svega ali I spic, u pravu si.
VFC RELIGIOIN
ne vjerujem ni ja dok ne bude zvanicno...ali eto,imam takve informacije pa cemo vidjeti jesu li tacne ili nisu...Titova-Juga je napisao/la:Pardon onda, tek vas sad upratih, al necu vjerovat dok ne budemsluzbeno. Losa iskustva s ovim nasim u u upravi ki ne daju da se zaletim
onda se radi o super igraču, i vrlo je moguće, ako su ga skauti pratili, da je otkriven, kao što su Majkić, Drakul, Letić, Okić, i dr..mada vidjet ćemo...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Raja nije pljakas. Ja sam cuo od 20 udaraca na treningu 19 puta pogodio rasljei jednom stativu
jel to došo rođak od Nwankwo KanuaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Raja nije pljakas. Ja sam cuo od 20 udaraca na treningu 19 puta pogodio rasljei jednom stativu
Koliko sam skontao nasi su Purovica odyebali i s pravom. Odluci se bola kakva cekanja. Da ti je stari cekao tebe bi Purovicu mlatnuo u wc soljuAlemC85 je napisao/la:onda se radi o super igraču, i vrlo je moguće, ako su ga skauti pratili, da je otkriven, kao što su Majkić, Drakul, Letić, Okić, i dr..mada vidjet ćemo...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Raja nije pljakas. Ja sam cuo od 20 udaraca na treningu 19 puta pogodio rasljei jednom stativu
![]()
i da dodam, možda je i bolje što nismo doveli tog Purovića, ko zna kakav bi imao motiv da igra nakon što bi mu propali inostrani angažmani, a uz to bog sami zna koliko bi nas koštao, jest da je on ipak poznato ime, ali smo barem ovako uštedili siguran sam velike novce, jer ne bi on igrao za buraniju.
Ne znam. Pročitao na facebook-u , Rođeni Mostar objavili ovo.HercUSrcu je napisao/la:Jel to sigurno kao i ovi transferi ili ?Maestro^^ je napisao/la:Sutra prijateljska sa Širokim u Širokom u 14:30.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.