FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

7aprildomemoj

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 7aprildomemoj » 17 jun 2013, 12:49

baltazar1 je napisao/la:Ma kakve hiljade u Gračanici, stanovi i prevozi :o

to je izvalio onaj naš Gračanlija "7april" koji je veoma često u pravu ali više puta pretjeruje sa kritikama na račun Bratstva

garantujem da niko u Bratstvu nema 1000 sigurnih KM-ova

mogu možda namaknut sa platom i premijama u slučaju odličnih rezultata ali to je teško

koliko sam ja upoznat plate su od 500 do 1000

nego, finale kupa je 1. augusta kako rekoše, eto prilike da vidimo "gotove" timove i dobru tekmu kao zagrijavanje za sezonu

imal bujruma, malo na Panonska pa na tekmu :)
Hoćeš da kažeš da nemaju plaćen stan (musa itd.) ili prevoz Tuzlaci i hranu ? :?: ? Musa ima 900 platu plus premije, plaćen stan i hranu. A Pantić i Mujka imaju više od njega pa ti računaj kolko je to. Ko sad pretjeruje nek ti pojasni Brko pošto si često sa njim a on vrši te uplate. npr. da Musa mora sebi plaćat stan i hranu kako ti kažeš i da još igra za 500 kak tvrdiš kakvu bi imo računicu. Bolje mu je da onda čuva koze u Senegalu :mrgreen: Izvinjavajem se na oftopicu al moro sam reagovat
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 jun 2013, 13:06

ja kažem da igrač ne dobije na ruke 1000 KM

naravno, uz stan, hranu, prevoz itd... to sigurno ide i preko 1000 po igraču ali ja kontam da sam ja igrač...šta me boli qrc koliko je smještaj, koliko hrana, koliko gorivo itd... mene bi interesovale samo "šuške" u rukama ;)
Undici stelle - ACM 1899

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jun 2013, 13:16

Ako dovedemo ovo iz Gracanice sto se spominje I ova dva igraca iz Lukavca I nekog iz Banovica bice odlicno za nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 jun 2013, 13:34

SaltCityAttack je napisao/la:Ako dovedemo ovo iz Gracanice sto se spominje I ova dva igraca iz Lukavca I nekog iz Banovica bice odlicno za nas
moje neko skromno mišljenje je da sa ovim igračima koji se pominju, možete napraviti dosta u Prvoj ligi FBiH, za PL je ovo ipak skromno
Undici stelle - ACM 1899

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jun 2013, 13:45

Pa nama treba za ulazak u pl to se slazem..za Pl treba mnogo vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jun 2013, 13:55

ma kad bi pokupili ovo sa kantona sto valja : Susa, Pantic, Efendic, Trumic, Mujkic + golman, Tosunovic i jedan veznjak vjerujem da bi mogli uci u ligu. Onaj Jaranovic bi nam legao pravo, al ne vjerujem nesto u to.

Susa i Grado bi bili zid, Efendic i Pantic/Halilovic su dovoljno dobri bekovi da se uzme ova liga. Na sredini je problem, samo Omic od ovih sto su sad tu i mozda Mirnes kad ga se koristi kao desno krilo, ostalo su potrebni novi igraci.
tu se moramo pametno pojacati. Da je onog starog Zoletica vratit, al mislim da je njegovo gotovo.

napad Mujkic, Riba, Mirnes i recimo Tosun ili cak Mujic kad prodje pune pripreme nije nesto sila, ali isto tako moguce da je dovoljno za ovu ligu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 jun 2013, 14:07

ma ja, al moja neka logika ide ovako

zašto kupiti te neke igrače ako ćeš ih realno koristit jednu sezonu za ulazak i ako većina njih ipak nije u stanju kvalitetno odgovoriti na PL zahtjeve, šta onda???

raspustiti ove i dovesti "kamion" nekih novih???

po meni je jedino logično rješenje dovest pojačanje ali ako je to stvarno kvalitetan igrač (a znamo da je takvih malo i da su skupi za Prvu ligu) ili druga opcija, nikako ne žuriti na ho-ruk, nego sačekati svoje mladiće i na njih nekoliko kad sazriju nakalemiti par kvalitetnih pojačanja i to bi bilo to

na kraju, šta i ja pričam :lol:

ko će biti pametan oko svih ovih kombinacija kad je para malo, puno želja a milion nekih kombinacija :shock:
Undici stelle - ACM 1899

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 17 jun 2013, 14:16

baltazar1 je napisao/la:ma ja, al moja neka logika ide ovako

zašto kupiti te neke igrače ako ćeš ih realno koristit jednu sezonu za ulazak i ako većina njih ipak nije u stanju kvalitetno odgovoriti na PL zahtjeve, šta onda???

po meni je jedino logično rješenje dovest pojačanje ali ako je to stvarno kvalitetan igrač (a znamo da je takvih malo i da su skupi za Prvu ligu) ili druga opcija, nikako ne žuriti na ho-ruk, nego sačekati svoje mladiće i na njih nekoliko kad sazriju nakalemiti par kvalitetnih pojačanja i to bi bilo to

ko će biti pametan oko svih ovih kombinacija kad je para malo, puno želja a milion nekih kombinacija :shock:
Sloboda ako planira dovesti ova 4 igraca iz bratstva ja mislim da sva 4-ica mogu odgovoriti zahtjevima premier lige koje je malo mozda jaca u odnosu na ovu 1 ligu federacije i tu u premier imas 4-5 klubova jacih ovo je sve slabo i jadno i nisu to tolike razlike,pa da vratimo npr zadnji godina u nas iz bratstva je Kadic igro u velezu premier ligu i dobro igo u velezu pa kad je mogo Kadija igrati tu ligu mogu i ova 4 igraca i jos dosta ovi igraca iz slobode,nije to neka razlika u kvalitetu nego vecinom u organizaciji,mozda Helici pusti ovu 4-icu igraca posto je i tuzla crvena SDP :D :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2013, 15:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kad bi pokupili ovo sa kantona sto valja : Susa, Pantic, Efendic, Trumic, Mujkic + golman, Tosunovic i jedan veznjak vjerujem da bi mogli uci u ligu. Onaj Jaranovic bi nam legao pravo, al ne vjerujem nesto u to.

Susa i Grado bi bili zid, Efendic i Pantic/Halilovic su dovoljno dobri bekovi da se uzme ova liga. Na sredini je problem, samo Omic od ovih sto su sad tu i mozda Mirnes kad ga se koristi kao desno krilo, ostalo su potrebni novi igraci.
tu se moramo pametno pojacati. Da je onog starog Zoletica vratit, al mislim da je njegovo gotovo.

napad Mujkic, Riba, Mirnes i recimo Tosun ili cak Mujic kad prodje pune pripreme nije nesto sila, ali isto tako moguce da je dovoljno za ovu ligu.
na malog Ribica zaboravi taj 99% nece igrati u Slobodi iduce sezone!
Sloboda Tuzla

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jun 2013, 15:42

Bratstvo81 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:ma ja, al moja neka logika ide ovako

Sloboda ako planira dovesti ova 4 igraca iz bratstva ja mislim da sva 4-ica mogu odgovoriti zahtjevima premier lige koje je malo mozda jaca u odnosu na ovu 1 ligu federacije i tu u premier imas 4-5 klubova jacih ovo je sve slabo i jadno i nisu to tolike razlike,pa da vratimo npr zadnji godina u nas iz bratstva je Kadic igro u velezu premier ligu i dobro igo u velezu pa kad je mogo Kadija igrati tu ligu mogu i ova 4 igraca i jos dosta ovi igraca iz slobode,nije to neka razlika u kvalitetu nego vecinom u organizaciji,mozda Helici pusti ovu 4-icu igraca posto je i tuzla crvena SDP :D :D
Izvini drug, ali mislim da si u krivu.

Vecina klubova koji udju u Premijer Ligu automatski moraju promijeniti skoro pa citavu postavu i opet se tesko mogu izboriti za opstanak u PL-u.

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 17 jun 2013, 15:57

što se tiče igrača koje mislite dovesti iz Gračanice, Pantić i Efendić mogu sigurno igrati premjer ligu, a vjerovatno i Šuša, što se tiče Mujkića on nema šanse u premjer lige, lik ima defekt da igra samo jednom nogom (lijevom samo šuta i centrira) tako da on nema tu šta tražiti...
Bratstvo do groba....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 jun 2013, 16:12

Ljetni prelazni rok od 10.06. do 02.08.2013. godine,tako da taj rok vec traje :D
www.nkbratstvogracanica.com

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2013, 16:30

cesc4 je napisao/la:Ljetni prelazni rok od 10.06. do 02.08.2013. godine,tako da taj rok vec traje :D
nadam se konkretnim imenima vec ove ili iduce sedmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 jun 2013, 16:35

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ljetni prelazni rok od 10.06. do 02.08.2013. godine,tako da taj rok vec traje :D
nadam se konkretnim imenima vec ove ili iduce sedmice
I ja se nadam sto se Bratstva tice jer kod nas 5. jula krecu pripreme tako da bi se do tada trebalo znati hoce li i kakvih ce promjena biti u ekipi :D
www.nkbratstvogracanica.com

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 17 jun 2013, 19:22

ja pojedince ovde nikako da shvatim , ne znam u sta ste gledali citavu ovu sezonu ???

ko treba da sazrije , koja su to djeca koju toliko spominjete ???? jesul to oni momci od po 18 , 19 , 20 godina ??? PA TO SAMO JOS KOD NAS NAZIVAJU DJECOM !!! igrac ako sa 19 godina ne moze igrat DRUGU LIGU BIH , ako je s toliko godina spor i ima los udarac , mozak i tehniku , uz to jos ako je neradnik .... sta ce tek sa njim bit kad bude imo 24 godine ????

u+ uostalom " djeca " SLOBODE ona koja uistinu vrijede , danas ne igraju u SLOBODI , to je cinjenica koju treba promjeniti , ALI kako to uciniti s onih 7000KM koje grad daje klubu mjesecno !!!???

ne kazem ostavio bi nekoliko igraca , Gradu kao vodju ekipe , Omu ,nezica , musica , adu mujkica , ribica , jaganjca , prsesa i mozda jos trojicu , al svi osim grade bi bili klupa ...

nama trebaju oni koji istinski vole klub , a imaju iskustvo , znanje i moc da nekome ebu majku na terenu ako treba ... a to su JOGUNCIC , DENIS MUJKIC , SASA PANTIC , ADNAN SARAJLIC ako je zdrav i spreman , MUHAMED MUJIC , MATIJAS PEJIC , MIRZA MESIC ma koliko ga mrzili treba shvatiti da smo momku upravu mi navijaci otezali svaku utakmicu na tusnju , jos bi dodao mussu diabanga , trumica , doveo bi amera osmanagica iz sarajeva i to je dijete slobode , vratio bi mehmedaliju covica ... ima tu jos par imena koja bi mogli dovesti poput ognjena krasica i fila dzeksona ... da ne nabrajam dalje , trziste je interesantno , moze se sklopiti fina ekipa , AL BEZ PRAVOG TRENERA I SLOGE U CITAVOM GRADU NECEMO DALEKO DOGURATI !!! cist primjer vam je ona strasna ekipa iz prvpg dijela sezone sa odlicnim ibrakovicem , ali od prvog dana su imali " zamke " od pojedinaca i ometanje u radu ...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 jun 2013, 21:53

copy URL+new TAB

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 jun 2013, 00:23

RUDARSKA2 je napisao/la:ja pojedince ovde nikako da shvatim , ne znam u sta ste gledali citavu ovu sezonu ???

ko treba da sazrije , koja su to djeca koju toliko spominjete ???? jesul to oni momci od po 18 , 19 , 20 godina ??? PA TO SAMO JOS KOD NAS NAZIVAJU DJECOM !!! igrac ako sa 19 godina ne moze igrat DRUGU LIGU BIH , ako je s toliko godina spor i ima los udarac , mozak i tehniku , uz to jos ako je neradnik .... sta ce tek sa njim bit kad bude imo 24 godine ????

u+ uostalom " djeca " SLOBODE ona koja uistinu vrijede , danas ne igraju u SLOBODI , to je cinjenica koju treba promjeniti , ALI kako to uciniti s onih 7000KM koje grad daje klubu mjesecno !!!???

ne kazem ostavio bi nekoliko igraca , Gradu kao vodju ekipe , Omu ,nezica , musica , adu mujkica , ribica , jaganjca , prsesa i mozda jos trojicu , al svi osim grade bi bili klupa ...

nama trebaju oni koji istinski vole klub , a imaju iskustvo , znanje i moc da nekome ebu majku na terenu ako treba ... a to su JOGUNCIC , DENIS MUJKIC , SASA PANTIC , ADNAN SARAJLIC ako je zdrav i spreman , MUHAMED MUJIC , MATIJAS PEJIC , MIRZA MESIC ma koliko ga mrzili treba shvatiti da smo momku upravu mi navijaci otezali svaku utakmicu na tusnju , jos bi dodao mussu diabanga , trumica , doveo bi amera osmanagica iz sarajeva i to je dijete slobode , vratio bi mehmedaliju covica ... ima tu jos par imena koja bi mogli dovesti poput ognjena krasica i fila dzeksona ... da ne nabrajam dalje , trziste je interesantno , moze se sklopiti fina ekipa , AL BEZ PRAVOG TRENERA I SLOGE U CITAVOM GRADU NECEMO DALEKO DOGURATI !!! cist primjer vam je ona strasna ekipa iz prvpg dijela sezone sa odlicnim ibrakovicem , ali od prvog dana su imali " zamke " od pojedinaca i ometanje u radu ...

Sve to stoji al gdje nam bolan Muhameda Mujica da uvalis, zar nije bilo jednom dosta. :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jun 2013, 00:36

M. Mujić je za naše napadače klasa :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2013, 00:55

ma nek se pojacaju u skladu sa mogucnostima najbolje sto mogu i nek obezbijede prave uslove igracima , plate na vrijeme i sve sto ih sljeduje i ja sam zadovoljan.

kad je ovaj jad od ekipe imao sansu da udje u PL, oni iz prvog dijela sezone bi se prostali da su imali sve uslove i da nisu isli na gasenje kluba. Poenta je da je ovo tolika sabanija da je najbitnije da su igraci zadovoljni i koncentrisani samo na teren, sto smo na nasem primjeru najbolje vidjeli, a razlika u kvaliteti kod vecine je i onako u 5 deka, da sastavis dream team citave lige a ne das im plate redovno, opet su to prosjecni igraci i pitanje je bil se glat prosetali ligom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 jun 2013, 01:07

Onako, usput znal´ neko kolika je odšteta ako neko potpiše sa Mešanovićem profesionalni ugovor?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.