ja pojedince ovde nikako da shvatim , ne znam u sta ste gledali citavu ovu sezonu ???
ko treba da sazrije , koja su to djeca koju toliko spominjete ???? jesul to oni momci od po 18 , 19 , 20 godina ??? PA TO SAMO JOS KOD NAS NAZIVAJU DJECOM !!! igrac ako sa 19 godina ne moze igrat DRUGU LIGU BIH , ako je s toliko godina spor i ima los udarac , mozak i tehniku , uz to jos ako je neradnik .... sta ce tek sa njim bit kad bude imo 24 godine ????
u+ uostalom " djeca " SLOBODE ona koja uistinu vrijede , danas ne igraju u SLOBODI , to je cinjenica koju treba promjeniti , ALI kako to uciniti s onih 7000KM koje grad daje klubu mjesecno !!!???
ne kazem ostavio bi nekoliko igraca , Gradu kao vodju ekipe , Omu ,nezica , musica , adu mujkica , ribica , jaganjca , prsesa i mozda jos trojicu , al svi osim grade bi bili klupa ...
nama trebaju oni koji istinski vole klub , a imaju iskustvo , znanje i moc da nekome ebu majku na terenu ako treba ... a to su JOGUNCIC , DENIS MUJKIC , SASA PANTIC , ADNAN SARAJLIC ako je zdrav i spreman , MUHAMED MUJIC , MATIJAS PEJIC , MIRZA MESIC ma koliko ga mrzili treba shvatiti da smo momku upravu mi navijaci otezali svaku utakmicu na tusnju , jos bi dodao mussu diabanga , trumica , doveo bi amera osmanagica iz sarajeva i to je dijete slobode , vratio bi mehmedaliju covica ... ima tu jos par imena koja bi mogli dovesti poput ognjena krasica i fila dzeksona ... da ne nabrajam dalje , trziste je interesantno , moze se sklopiti fina ekipa , AL BEZ PRAVOG TRENERA I SLOGE U CITAVOM GRADU NECEMO DALEKO DOGURATI !!! cist primjer vam je ona strasna ekipa iz prvpg dijela sezone sa odlicnim ibrakovicem , ali od prvog dana su imali " zamke " od pojedinaca i ometanje u radu ...